Shanghai

Tekemistä Shanghaissa

Kohokohdat Kiinan turistiystävällisimmästä kaupungista

Shanghai on Kiinan suurin ja rikkain kaupunki. Se tunnetaan nimellä "itämainen Pariisi", ja se on aivan yhtä edistynyt kuin Ranskan pääkaupunki. Shanghai on noin kolme kertaa suurempi kuin New York. Voit viettää täällä paljon aikaa ja tuskin naarmuttaa pintaa.

Monet asukkaat puhuvat englantia Shanghaissa. Samaa ei voi sanoa monista muista Kiinan kaupungeista. Shanghai on loistava paikka aloittaa, jos haluat tutustua Kiinaan - niin laajaan maahan, että se muistuttaa enemmän sivilisaatiota kuin pelkkä maa.

Shanghaissa on myös yksi Kiinan parhaista homokohtauksista. Vaikka homot nauttivatkin laillista suojaa Kiinassa, kiinalainen kulttuuri on sosiaalisesti konservatiivinen. Et näe monia pariskuntia kävelemässä käsi kädessä, olivatpa he homoja tai heteroita. Et myöskään näe sateenkaarilippuja homobaarien ulkopuolella. Kohtaus on olemassa, mutta se on diskreetti. Voit nähdä täydellisen oppaamme Shanghain homobaareja täällä.

Shanghai on iso, mutta tasainen, joten voit kävellä helposti. Tutkittavia paikkoja on niin monia. Mutta mistä niin valtavassa metropolissa edes aloittaa? Nämä ovat viisi suosikkipaikkaamme Shanghaissa. Rastita vähintään kolme näistä luettelostasi maksimoidaksesi kaupunkikokemuksesi.

Shanghai

 

Bund

 

Bund on Shanghain tärkein ranta. Se on pakollinen turisteille. Täältä näet Shanghain kuuluisan horisontin. Se ulottuu mailin verran Huangpu-jokea pitkin. Bund on täynnä siirtomaa-arkkitehtuuria. Se tunnetaan "arkkitehtuurin museona".

Voit kävellä Bundilla muutamassa tunnissa. Matkan varrella on paljon tutkittavia paikkoja, kuten Lovers' Wall ja Astor Hotel. Näet paikalliset treenaamassa tässä kaupunginosassa aikaisin aamulla. Jos haluat nähdä ikonisen Shanghain horisontin, Pudong Binjiang Avenue on loistava näköalapaikka.

Shanghai

 

Lujiazui

 

Lujiazui on paikka, jonka näet rannan toisella puolella The Bundissa. Se on finanssialue ja se on melko kimalteleva. Tämä on yksi Kiinan ja maailman suurimmista rahoituskeskuksista, kuten Wall Street ja Lontoon City. Luonnollisesti siellä on monia hienoja ravintoloita, hotelleja ja baareja.

Yksi Shanghain ikonisimmista maamerkeistä on Oriental Pearl Tower. Se oli Kiinan suurin rakennus, kunnes Shanghai World Financial Center kasvoi yhä fallisemmiksi mittasuhteiksi ja ylitti sen. Voit suunnata Space-hotelliin ja nauttia panoraamanäkymistä kaupunkiin.

Kävele Binjiang Avenuella. Siitä voi tulla pitkä kävelymatka! Se on loistava nähtävyyksien katseluun kävellessäsi Huangpu-joen rantaa pitkin.

Shanghai

 

Tianzifang ja Ranskan toimilupa

 

Tianzifang on viehättävä alue, jossa on puiden reunustamia katuja ja omituisia pieniä kauppoja. Se on hieman matalampi oktaaniluku kuin Lujiazui. Tianzifangista tuli suosittu taiteilijoiden ja suunnittelijoiden keskuudessa 1980-luvulla. Se on yksi Shanghain boheemimpia alueita.

Tutustu Tianzifangin labyrinttimaisiin katuihin. Löydät loputtomia kauppoja ja katumyyjiä. Tämä on loistava paikka ostaa matkamuistoja. On monia ravintoloita. Löydät enemmän turisteille suunnattuja. Löydät myös hyvin paikallisia ruokapaikkoja piilossa sivukaduilla. Tianzifang on loistava paikka tutustua aitoon Shanghain keittiöön.

French Concessions oli Ranskan etuvartio noin vuosisadan ajan. Siinä on edelleen monia ranskalaisia ​​vaikutteita, lähinnä arkkitehtuurissa. Voit nähdä sen myös Fuxing Parkissa, jossa ranskalaiset design-elementit sulautuvat kiinalaiseen maisemointiin.

Zhujiajiao

 

Vieraile vesikaupungissa

 

Shanghaissa on useita vesikaupunkeja, joita kannattaa tutkia. Zhujiajiao on suosikki. Voit matkustaa metrolinjalla 17. Venetsian tapaan se koostuu mutkaisista kaduista ja kanavista. Se perustettiin noin 1,700 vuotta sitten. Näet monia vanhoja rakennuksia Zhujiajiaossa.

Kävele Bei Dajiessa. Löydät perinteisiä kiinalaisia ​​rakennuksia, jotka ovat peräisin Qing-dynastian ajalta. Siellä on paljon baareja ja kauppoja. Vanhastakaupungista löydät Xijing Streetin. Suuntaa perinteiseen paviljonkiin veden äärellä.

Voit tehdä risteilyn Zhujiajiaon kanavia pitkin. Purjehdit gondolilla. Se on todella kuin olisi kiinalaisessa Venetsiassa.

Yu Yuanin puutarha

 

Yu Yuanin puutarha

 

Turisti, mutta pakollinen, kun olet Shanghaissa. Yu Garden sijaitsee vanhassa kaupungissa Jumalan kaupungin temppelin vieressä. Tämän puutarhan uskotaan juontavan Ming-dynastian ajalta. Se on yksi Shanghain esteettisesti miellyttävimmistä osista. Se on myös yksi pohjimmiltaan kiinalaisista. Puutarhat suunniteltiin kiinalaisten perinteiden, kuten luvun yhdeksän lupauksen ja perinteisten arkkitehtonisten menetelmien, mukaisesti.

Aivan puutarhojen vierestä löydät Yuyuanin basaarin. Tämä on loistava paikka saada lisää matkamuistoja. Voit myös vierailla teehuoneessa ja kokeilla Yangchun-nuudeleita.

Kun olet takaisin Shanghain keskustassa ja olet valmis tutustumaan yöelämään, suuntaa takaisin Bundille tai entiselle Ranskan toimilupaalueelle. Valmistaudu paljon karaokeen illan edetessä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Shanghaissa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Shanghaissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Shanghai matkaasi vartenHanki opas