Tel Avivin horisontti

Tekemistä Tel Avivissa

Tel Avivissa on Lähi-idän suurin homoelämä

Tel Aviv tunnetaan Lähi-idän Manhattanina. Se on Israelin taloudellinen voimatekijä. Israel voi olla pieni maa, mutta sen kulttuurinen ulottuvuus on laaja. Ehkä millään muulla maalla ei ole niin rikasta historiallista perintöä. Tel Aviv on hyvin moderni kaupunki - sen ensimmäiset perustukset luotiin vuonna 1906.

Se on ylivoimaisesti liberaalein ja edistyksellisin kaupunki Lähi-idässä. Tel Avivissa on upeita rantoja, vilkasta yöelämää ja monia kulttuurikohteita. Se on melko pieni kaupunki, joten voit tehdä sen oikeuden yhdellä matkalla.

Tel Aviv

Tel Avivin rantakatu

Promenadi on noin 5 km pitkä. Se on loistava paikka aloittaa Tel Avivin seikkailu. Kävele monien kahviloiden ja kauppojen ohi. Ihaile oudon kauniita ihmisiä, jotka kutsuvat Tel Avivia kotiin - kukaan ei tiedä, miksi Tel Avivissa asuu niin paljon hyvännäköisiä ihmisiä. Löydät 13 tutkittavaa rantaa. Promenade antaa esimakua Tel Avivin hyvästä elämästä.

Tel Aviv

Tel Avivin taidemuseo

Tel Avivin taidemuseo avattiin vuonna 1932. Tel Avivissa on suuri taideelämä ja sen tärkein taidemuseo on maata vanhempi. Löydät teoksia moderneilta mestarilta, kuten Picassolta, Rodinilta, Kandinskyltä ja Klimtiltä. Voit myös oppia Israelin valtion perustamisen historiasta. Siellä on sionistikauden taideteoksia, jotka kuvaavat modernin juutalaisen valtion syntyä.

Neve tzedek

Tämä on Tel Avivin vanhin ja ehkä tyylikkäin kaupunginosa. Se oli ensimmäinen kaupunginosa, joka perustettiin nykyiseen Tel Aviviin. Se oli alun perin kaupunginosa historiallisen Jaffan kaupungin ulkopuolella. Löydät monia trendikkäitä putiikkeja tutkittavaksi ja hämmästyttävää arkkitehtuuria Bauhaus-aikakaudelta. Neve Tzedek on vauras alue – jotkut Israelin eliitin jäsenet pitävät täällä koteja. Se oli aikoinaan melko boheemi alue, ja löydät monia jäänteitä taidekahviloiden ja pienten, viehättävien kauppojen muodossa mutkaisilla kaduilla. Loistava paikka I'm-in-Tel-Avivissa Instagram-hetkeen.

Jafa

Jaffa

Israelissa et ole koskaan kaukana historiasta. Jaffan vanha kaupunki on Jaffan vanhin osa, Tel Avivin vanhin osa. Se liittyy erilaisiin raamatullisiin tarinoihin. Jaffaan ovat saaneet vaikutteita lähes kaikki suuret imperiumit raamatullisista ajoista lähtien Bysantista Brittiläisiin imperiumiin. Suurin osa historiallisista rakennuksista tuhoutui merkittävien sotien ja maanjäristysten aikana. Siellä on vielä paljon vanhoja rakennuksia näkemättä.

Jaffan vanhakaupunki on paras paikka tutkia. Se on voimakkaasti gentrisoitunut alue, joka on väistämättä historiallisesti kiistanalainen. Löydät myös runsaasti katukahviloita ja baareja pysähtyä ja katsoa.

Tel Aviv

Gay-baareja Tel Avivissa

Tel Avivissa on suuri homoskene ja siellä järjestetään Lähi-idän suurin gay Pride -juhla. Tel Avivissa on suuri baari- ja kahvilakenttä, ja useimmat niistä ovat homoystävällisiä – tulet hämmästymään siitä, kuinka monta LGBT+-ihmistä näet Tel Avivissa. Gay-kohtaisia ​​baareja ei ole niin paljon, mutta homoklubiiltoja on monia.

Baarit ja kahvilat tekevät liikettä koko päivän, mutta Tel Avivin yöelämä alkaa yleensä paljon myöhemmin yöllä. Shpagat on Tel Avivin tärkein homobaari. Se aukeaa arkisin noin klo 6. Jos löydät tuolin ulkopuolelta, se on vierailun arvoinen ja se on hyvä paikka seurustella paikallisten kanssa. Jos aiot juhlia Tel Avivissa, sinulla on monia vaihtoehtoja. Tutustu meidän Tel Avivin homoklubit sivulta lisätietoja.

Rabin-aukio

Et todennäköisesti missaa Rabin-aukiota, jos olet tutustumassa Tel Aviviin. Se on Israelin merkittävin aukio – se on nimetty Yitzhak Rabinin mukaan hänen salamurhansa jälkeen. Täällä järjestetään israelilaisia ​​suuria tapahtumia, kuten itsenäisyyspäivän juhlia.

Gay Beach Tel Avivissa

Hilton Gay Beach Tel Aviv pää

Yksikään matka Tel Aviviin ei olisi täydellinen ilman vierailua Tel Avivin homoranta. Hilton-hotellin edestä löydät homomiehiä, jotka ottavat aurinkoa suurimman osan vuoden ympäri - niukka uimahousujen täydentämiseksi. Myös nuorempaa homojen joukkoa voi joskus löytää Frishmanin ranta, kun taas Tel Avivin homonudistiranta sijaitsee 35 minuutin ajomatkan päässä Tel Avivista pohjoiseen.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Tel Avivissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Tel Avivin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Tel Aviv matkaasi vartenHanki opas