Shibuyan risteys

Tekemistä Tokiossa

Maailman innovaatiopääkaupungissa on paljon tarjottavaa kaikille homomatkailijoille

Tokio on maailman suurin kaupunki, ja tällä rönsyilevällä metropolilla on tarjottavaa kaikille muinaisista buddhalaistemppeleistä huipputeknologian ihmeisiin.

Valtavan tuhoisa maanjäristys, joka tuhosi lähes puolet kaupungista vuonna 1923, ja liittoutuneiden toisen maailmansodan pommi-iskut johtivat siihen, että Tokio joutui rakentamaan itsensä uudelleen useammin kuin kerran, koska sellaisessa kaupungissa on innovatiivisin ja vaikuttavin arkkitehtuuri. infrastruktuuri maailmassa. Kokostaan ​​huolimatta Tokiossa on upea joukkoliikennejärjestelmä, joten paikalliset ja matkailijat voivat navigoida kaupungissa kätevästi.

Tokiossa on ollut homoalue 1960-luvulta lähtien, jolloin useita baareja ja klubeja alkoi syntyä. Myönteisten asenteiden kasvu LGBT-ihmisiä kohtaan Japanissa tarkoittaa, että Tokiosta on tulossa yhä houkuttelevampi kohde homomatkailijoille.

Harajuku

Uppoudu japanilaiseen nuorisokulttuuriin ja muotiin Harajukussa

Harajukussa asuu Japanin ikoninen "Kawaii" (söpö) kulttuuri, ja jos vietät aikaa täällä, huomaat nopeasti monien nuorten rohkean ja värikkään muodin.

Harajukun kaupunginosan muodostavat kadut ovat pieniä ja intiimejä, mutta niissä on todellinen sekoitus ostosmahdollisuuksia leluista ja teknologiasta huippumuotiin. Alueen pääostoskatu on Takeshita Street, ja se on jokaisen Tokioon tutustumisen näkemisen arvoinen paikka. Vaikka katu voi olla aistillinen ylikuormitus meluisen musiikin ja neonmainosten vuoksi, täältä löydät Harajukun parhaita tarjouksia.

Tokyo Skytree

Kiipeä Tokyo Skytreelle

Maailman toiseksi korkeimman rakennuksen tittelin omistava Tokyo Skytree valmistui vuonna 2012 ja on nyt kaupungin upean siluetin kruunaa. 634 metriä korkea se on Japanin korkein rakennus, ja sen juurella sijaitsee akvaario ja ostoskeskus.

Tokyo Skytreen tärkeimmät nähtävyydet ovat tornin kaksi näköalatasannetta. Tembo Deck on kahdesta alempi, ja sen lisäksi, että sieltä on 360 asteen panoraamanäkymät Tokioon, kannella on myös matkamuistomyymälä ja Musashi Sky -ravintola.

100 metriä korkeampi on Tembo Gallery, kalteva suljettu kävelytie, joka kiertyy tornin ympäri korkeuden kasvaessa. Ensimmäisen näköalatasanteen lippuja voi ostaa neljännen kerroksen sisäänkäynnistä, mutta Tembo-galleriaan pääset vain Tembo Deckistä.

Gay Club

Nauti Tokion kukoistavasta homo-yöelämästä

Tokion tärkein homoalue on Shinjuku Ni-chōme, ja pelkästään täällä on yli 300 homoklubia ja baaria, joten homomatkailijoilla on valinnanvaraa. Alueella on maailman eniten homoklubeja, ja se tunnetaan myös yhtenä Tokion vilkkaimmista ja vilkkaimmista alueista.

AiSOTOPE Lounge on yksi Tokion suurimmista homoklubeista ja se on jakautunut kahdelle tanssilattialle. Klubi tarjoaa monipuolisen valikoiman tapahtumia, kuten säännöllisiä teemajuhlia ja vain miesten iltoja pimeissä huoneissa ja risteilyt ovat sallittuja. Klubi on vain 3 minuutin kävelymatkan päässä lähimmältä rautatieasemalta ja on avoinna myöhään useimpina iltoina.

Jos kaipaat kattavaa ja monipuolista kerhokokemusta, älä etsi kauempaa Waifu; naisten aloittama ja johtama klubiilta, jonka tavoitteena on tuoda Tokion queer-yhteisö yhteen tilaan. Waifussa järjestetään usein tekno- ja house-iltoja paikallisten DJ:n ja taiteilijoiden toimesta. Tulevista tapahtumista tiedotetaan Waifun Facebook-sivulla.

VITA Tokiossa järjestetään monia kaupungin suosituimpia homoiltoja ja juhlia. Klubilla on usein settejä maailmankuuluilta DJ:ltä ja esiintyjiltä, ​​ja siellä järjestetään jopa satunnaisia ​​allasbileitä. Muista tarkistaa heidän asialistansa ennen matkaasi saadaksesi tietoa tulevista homobileistä.

Senso-Ji

Tutustu historialliseen Sensō-Jiin

On hyvä syy, miksi Sensō-Ji on Tokion vierailluin temppeli. Muinaisten tarinoiden mukaan vuonna 628 jKr kaksi veljestä löysi Kannonin (buddhalaisen armon jumalattaren) patsaan kalastaessaan, ja vaikka patsas heitti sen takaisin veteen, patsas palasi jatkuvasti, joten sellaisenaan Sensō-Ji rakennettiin lähelle. kunnianosoitus jumalattarelle.

Monet temppelin rakennuksista ovat alkuperäisen arkkitehtuurin rekonstruktioita, joista suuri osa tuhoutui sodan aikana. Temppeli on yksi Japanin värikkäimmistä ja eloisimmista, ja sitä säilytetään jatkuvasti Sensō-Jin alkuperäisen kauneuden säilyttämiseksi.

Sensō-Jissä järjestetään useita tapahtumia ympäri vuoden, mukaan lukien Asakusa Samba -karnevaali elokuussa ja Asakusa Shrine Festival toukokuussa.

Kalakauppa

Kokeile tuoreinta sushia Tsukijin kalamarkkinoilla

Tsukijin ulkotori on Tokion alue, joka ympäröi alkuperäistä kalatoria ja jossa on erilaisia ​​ruokakojuja, kauppoja ja ravintoloita. Täällä voit maistella Tokion tuoreimpia ja aidoimpia sushia.

Jos haluat todella ainutlaatuisen kokemuksen, harkitse vierailua Toyosun tonnikalahuutokaupassa. Huutokauppa aukeaa klo 5 ja vierailijat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa havaintoalueelta. Täällä tukkukauppiaat ja myyjät yrittävät ostaa päivän parhaat ja suurimmat saaliit.

Tsukijin ulkotori on vain lyhyen kävelymatkan päässä Tsukiji Shijon asemalta Oedo-metrolinjalla.

Mori-rakennus

Koe tulevaisuus teamLab Borderlessissa

Vuonna 2018 avautumisesta lähtien teamLab Borderlessista on tullut pakko nähdä kaikille Tokiossa vieraileville. Täysin mukaansatempaava, "interaktiivinen valomuseo" on Mori Buildingin digitaalisen taiteen museon pysyvä näyttely, joka leikkii valolla ja väreillä luodakseen todella leukaa laskevan kokemuksen.

Installaatio yhdistää tekstuureja valoon ja luo ainutlaatuisen ympäristöjen sokkelon, jolla jokaisella on oma kuratoitu tunnelmansa ja tunnelmansa. TeamLab Borderlessia kuvataan usein Tokion instagrammiisimmaksi paikaksi, ja sen huippuluokan visuaaliset näytöt eivät ole yllätys.

Saadaksesi kaiken irti teamLab Borderlessista, käytä valkoisia tai vaaleita vaatteita, sillä niiden avulla voit sulautua näyttöihin ikään kuin olisit osa asennusta. Vierailijoiden tulee myös käyttää litteitä kenkiä, koska kokemuksen osissa on epävakaat pinnat, jota näyttelyhenkilökunta noudattaa tiukasti.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Tokiossa

Selaa valikoimaa Tokion retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Tokio matkaasi vartenHanki opas