Valencia Espanja

Tekemistä Valenciassa

Etsitkö Pyhää Graalia?

Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki. Se on Valencian alueen pääkaupunki ja maan eteläosan suurin kaupunki. Valenciassa on paljon tekemistä, ja kannattaa viettää pitkä viikonloppu tutkittavaksi. Löydät trendikkään hipsterialueen, joka keskittyy keskiaikaiseen kortteliin, laajan kulttuurikompleksin museoita ja ilmeisen Pyhän Graalin Valencian katedraalissa.

Siellä on pieni mutta ystävällinen homoelämän kohtaus tutkittavana. Madrid ja Barcelona saavat kaiken huomion, mutta Espanjan kolmas kaupunki on täynnä charmia ja luonnetta. Koska Barcelona on ollut turistien vallassa, muut Espanjan kaupungit saavat enemmän huomiota - Valencia niiden joukossa.

Se on loistava ruokapaikka. Paikalliset nauttivat usein toisen aamiaisen lasillisen viiniä tai olutta kera. Hienoa, jos etsit tekosyytä aloittaa aikaisin! Kuten Espanjassa yleensä tapahtuu, illallinen tapahtuu vasta paljon myöhemmin. Ruoan lisäksi sinulla on paljon historiaa ja kulttuuria tutkittavana - jos voit arvostaa itseäsi poissa rannalta. Valencian perustivat roomalaiset vuonna 137 eaa., joten se on hyvin vanhojen rakennusten koti.

Valencia

Taiteen ja tieteen kaupunki

Jos näet yhden asian Valenciassa, sen pitäisi olla tämä. Taiteen ja tieteiden kaupunki on modernistinen kulttuurikompleksi - suurin laatuaan Euroopassa. Se koostuu kuudesta futuristisesta rakennuksesta. Työ tämän valtavan projektin parissa alkoi 90-luvun puolivälissä.

Yksi taiteen ja tieteen kaupungin kohokohdista on Oceanographic. Se on valtameri, jossa on 45,000 500 eläintä. Se on suurin ja vaikuttavin oceanarium koko Euroopassa. Näet haita, mursuja ja merileijonoita – sekä XNUMX muuta lajia.

Kannattaa varata etukäteen ja suunnitella matka, jos aikaa on vähän. Siellä on hirveän paljon nähtävää ja se on erittäin suosittu. Sisäänpääsyyn on usein pitkät jonot, mutta voit nopeuttaa matkaasi etupuolelle, jos varaat etukäteen.

Serranon tornit

Serranon tornit

Torres de Serranos on historiallinen muistomerkki, joka on säilynyt portti vanhaan kaupunkiin kaupungin historiallisilta muureilta. Valencian muinaiset muurit ovat kauan poissa, mutta tämä portti on säilynyt. Alun perin vuonna 1392 rakennettu Torres de Serranos toimi riemukaarina ja sotilastornina. Torni toimi myös vankilana ja taiteen turvatalona Espanjan sisällissodan aikana.

Valencia

Gay-baareja Valenciassa

Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki Valenciassa on kunnollinen valikoima homobaareja. Suurin osa Valencian homobaareista löytyy El Carmen alueelta vanhassakaupungissa. Muse on suosittu homobaari, joka aukeaa viikonloppuna. Se on hyvä paikka juoda ennen lähtöä Desedo 54 tanssia läpi yön. Desedo 54 houkuttelee nuorekasta yleisöä.

On olemassa monia homojen suosimia, vaikkakaan ei homokohtaisia ​​baareja Valenicassa. Voit myös tutustua kaupunkiin homoristeilyklubit, olettaen, että etsit jotain pahaa.

Valencia

Valencian katedraali

Perustettiin alun perin vuonna 1238 Reconquistan kunniaksi. Se on rakennettu goottilaiseen tyyliin, ja myöhemmät lisäykset ovat lisänneet barokkia, uusklassista ja monia muita arkkitehtonisia vaikutteita. Se on erittäin näyttävä rakennus. Tämä on kaupungin historiallisin rakennus - et voi missata sitä! Muista tutustua alttarin renessanssin freskoihin.

Valencia

Pyhä malja

Saatat ajatella Monty Python -elokuvaa tai lukemattomia maljaa ympäröiviä keskiaikaisia ​​legendoja. Se näkyy jopa Da Vinci -koodissa ja monissa moderneissa muokkauksissa. Graalin tarinat ovat suosituimpia ja laajimmin kerrottuja koko kirjallisuudessa. Missä historia päättyy ja myytti alkaa, on loputtoman keskustelun aihe. Se on luultavasti myyttiä, jos ollaan rehellisiä! Vatikaani on kuitenkin julistanut Valencian Graalin todelliseksi.

Monet muut kaupungit ovat väittäneet haltuunsa graalin. Sen uskotaan olevan malja, josta Kristus joi viimeisen ehtoollisen aikana. Valencian katedraalin sanotaan olevan paikka, josta löydät todellisen Pyhän Graalin. Olipa se totta tai ei, heillä on vahvin väite siitä. Salaperäinen kuppi on ollut Valenciassa 15-luvulta lähtien.

Carmen naapurustossa

Tämä on kaupungin nuorempi, trendikkäämpi - hipsteri, voisi sanoa - osa. Se sijaitsi maurien Valencian muurien ulkopuolella ja yhdistettiin myöhemmin Christainin kaupunkiin Reconquistan jälkeen. Löydät monia kaupungin parhaista baareista Barrio del Carmenista. Kävele kapeilla kaduilla ja löydät varmasti hyviä ruokapaikkoja. Barrio del Carmen on yksi Euroopan kaupungin suurimmista säilyneistä keskiaikaisista kaupunginosista.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Valenciassa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Valencian retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Valencia matkaasi vartenHanki opas