Homoelokuva Firebird, näyttelijä Tom Prior

Tom Prior homomatkoista, mindfulnessista ja Firebirdistä

Saimme kiinni Tom Prioriin, homoelokuvan Firebird tähden ja nousevan tähden lavalla ja näytöllä

Tom Prior on nimi, joka sinun pitäisi tietää. Hän on uuden homorakkaustarinan Firebird tähti sekä näyttelee Eddie Redmaynen poikaa elokuvassa The Theory of Everything ja Taron Egertonin rinnalla Kingsman: The Secret Service -elokuvassa.

Firebird kertoo epätodennäköisen rakkaustarinan. Kahdella Neuvostoliiton tukikohdassa Virossa olevalla sotilaalla on kiivas ja vaarallinen suhde. Tom Prior näyttelee Sergeyä ja hän myös käsikirjoitti. Otimme hänet kiinni keskustellaksemme elokuvasta, mindfulnessista, homomatkustamisesta ja muusta.

Elokuva on tehty paikan päällä Virossa. Tom oli niin hurmautunut maasta, jonka hän muutti sinne. Firebird on tärkeä panos LGBT+-elokuvaan. Mahdottomat rakkaustarinat voivat olla vaikeita elää läpi, mutta ne saavat aikaan mahtavaa draamaa näytöllä, ja Firebird perustuu tosi rakkaustarinaan.

Firebird homo elokuva

 

Millaista oli olla homo Neuvosto-Venäjällä?

 

Homous Neuvosto-Venäjällä saattoi joutua gulagiin viideksi vuodeksi - mikä merkitsi pohjimmiltaan kuolemaa. Tuolloin ei tapahtunut minkäänlaista homojen vastaista noitajahtia. Se oli ongelma, jonka useimmat ihmiset kieltäytyivät edes tunnustamasta.

Firebird esitettiin jopa Venäjällä. Ehkä ei ole yllättävää, että elokuvateatterin ulkopuolella järjestettiin mielenosoituksia ja kehotettiin olemaan jatkamatta näytöstä. Tomin näyttelijä, Oleg Zagorodnii, on Ukrainasta ja on äänekkäästi tukenut kotimaataan. Sillä välin elokuvaa esitetään useammilla festivaaleilla. Tom toivoo teatteriajoja, vaikka sisällön kuluttaminen digitaalisesti näyttää olevan pysäyttämätöntä, ja Prior myöntää, että digitaalinen julkaisu voi olla tie eteenpäin hänen intohimoprojektissaan.

 

Katso koko Tom Prior -haastattelu

 

 

Tietoisuus ja meditaatio

 

Tom on intohimoinen mindfulnessista ja meditaatiosta. "Olen nuoresta asti ollut utelias asioista, joita ei voi selittää. Se ja se, että olin nuorempana melko sairas, johtivat siihen, että kysyin, oliko muuta. Kun olin ampumassa Firebirdia, tiesin, että minulla on hyvin pitkiä päiviä. Käytin meditaatiota selviytyäkseni elokuvan kuvauksissa. On niin mielenkiintoista, kuinka näytteleminen heijastaa todellista elämää. Halusin löytää sen hetken - flow-tilan. Miten ajattelet ja miltä sinusta tuntuu, sanelee sinun koko todellisuuden havainnointi. Sana meditaatio tarkoittaa melko pitkälti 'tietoiseksi tulemista'. Viisi prosenttia siitä, kuka olet, sanelee tietoinen mielesi. Loput on tiedostamattoman mielesi sanelema. Tietoinen sovittelu on tapa päästä käsiksi tuohon isompaan, näkymätöntä osaan aivoissasi."

Homonäyttelijä Tom Prior

 

Kuinka pääsen mindfulnessiin?

 

"Aloita vain. Se on yksi suurimmista asioista. Ajattele jotain ja viivyttele - odotan oikeaa aikaa! Ajattelen, etten ole löytänyt oikeaa sovellusta tai oikeaa ympäristöä. Minun on varattava aikaa meditaatioon joka aamu. Jos sinä Olen utelias sovelluksesta, jota suosittelen One Giant Mindille. Se on erittäin helppokäyttöinen – minulla ei ole mitään yhteyttä niihin."

Edes kymmenen minuuttia päivässä? "Ehdottomasti. Uusimmat tutkimukset osoittavat, että jos meditoit kahdesti päivässä noin viidentoista minuutin ajan, harjoittelet olotilan nostamista. Alat tuntea kiitollisuutta, rakkautta elämää kohtaan... vain olla onnellinen. Nostat IgA-tasosi. - Se on parempi kuin mikään laukaus."

 

Kuuntele podcastina

 

Kuuntele Apple Podcastien kautta Kuuntele Google Podcasteissa Kuuntele Spotifydästä

 

Selviytyminen sosiaalisen median paineista

 

"No, lukitus on ollut paska. Jotkut ihmiset ovat saattaneet selviytyä sulkemisesta elämänsä parhaassa kunnossa, mutta mielestäni se on ollut demotivoivaa monille ihmisille. Tämä loputon peli siitä, miltä näytämme... se on todella vaikeaa Juuri nyt. Jos selaat Instagramia, jokainen voi näyttää fitnessmalleilta. Meitä pommitetaan näillä kuvilla. Kun katselemme näitä kuvia, me murskaamme itseämme. Todellisuus on, että olen ollut erittäin hyvässä kunnossa elokuvassa ja muina aikoina elämässäni. Kun esittelet itsesi maailmalle sosiaalisen median kautta, se on kuin vetäisit viivan hiekkaan ja sanoisi, että tältä näytän. Sitä voi kuitenkin olla hyvin hankala ylläpitää."

"Terveyden luo todella onnellisuus. Alhainen kehon rasvaprosentti - joillekin se on geneettistä - onnea ja hyvää heille. Voit saada itsesi hulluksi laihduttamalla. Kaikki on nyt pelillistä, jotta ihmiset voivat tehdä itsensä hulluksi katsomalla omenaansa. Katso. Puhelimemme on tehty auttamaan meitä, eivät estämään meitä."

Tom Prior

 

Muuttuvatko asenteemme kehonkuvaan?

 

"Jos laitat Instagramiin kuvan, jossa on enemmän lihaa, se saa enemmän tykkäyksiä. Jos julkaiset julkaisun mielenterveydestäsi huolehtimisesta, jotkut saattavat reagoida. Mutta kyllä, vatsalihakset saavat enemmän klikkauksia. muutos tulee, kun asetamme ensisijaiseksi tavoitteemme huolehtia toisistamme emmekä tuomitse toisiamme. Muistan nähneeni ihmisiä, jotka antoivat Zac Efronille flakin, koska hän ei näyttänyt samalta kuin Baywatchissa. Jos yrität säilyttää 8 % rasvaa koko elämäsi sinä kuolet. Kuuluisia ihmisiä valvotaan koko ajan. Rakkaus, jonka annat, on rakkautta, jonka saat, ja tuomio, jonka annat, on tuomio, jonka saat. Jos et ole suhteessa ja haluat olla, ala käyttäytyä kuin henkilö, jonka haluat houkutella. Ole muutos - älä ole liian Michael Jackson asioista!"

 

Kuinka hän pääsi RADAan

 

"Kun menin draamakouluun, minun piti kerätä 16 XNUMX puntaa maksaakseni lukukausimaksuni RADAssa. Minua tapasi yhä uudestaan ​​ja uudestaan ​​ihmisten kanssa, jotka kysyivät, mitä tekisin, jos en saisi rahaa. Sanoin, että se ei ole vaihtoehto . Tai entä jos saisin puolet rahasta? Tuntui siltä, ​​että en osallistu siihen mahdollisuutena. Kirjoitin ihmisille, järjestin tapahtumia, isännöin sponsoroituja lenkkejä ja näyttelijäkursseja lapsille. Ja tein sen. Hullua käytöstä kuten kirjoitin sen yrityksen toimitusjohtajalle, jossa työskentelin tuolloin. Olisin voinut päättää, että se ei ole mahdollista."

 

Tom Prior homomatkoilla

 

Keskustelimme tietysti matkustamisesta! Bhutan on ensimmäinen kohde, jonka Tom mainitsee. "Olin niin liikuttunut heidän siellä olevasta bruttokansallisesta onnellisuusindeksistä. Se on yksi ainoista maista, joka mittaa kansalaistensa onnellisuutta. Siihen on melko vaikea päästä." Ukkoslohikäärmeen maa ei sallinut turistien vierailla vasta äskettäin. He esittelivät television vasta vuosituhannen vaihteessa.

"Pidin myös todella Namibiasta - hiekkadyynistä, jotka kulkevat satoja kilometrejä. Seisominen keskellä autiomaa, joka jatkuu ikuisesti. Jos rengas rikkoutuu, kuten minä tein, se on hankalaa. Mutta se on huikea maa."

 

Traileri Firebirdistä

 

 

Missä Tomin bucket-listalla on?

 

Hän on käynyt monissa paikoissa, mutta hän keksii muutaman, joissa hän haluaisi käydä uudelleen. Islanti on iso maa! Hän oli Etelämantereella, kun COVID-sulku alkoi. Hän oli siellä 32 päivää, joten maailma, jonka hän jätti, ei ollut se, johon hän palasi. Hän kohtasi pingviinejä, jotka eivät luultavasti olleet koskaan tavanneet ihmisiä. "He olivat erittäin ystävällisiä."

Robert Mapplethorpe sanoi: "Haluan nähdä jotain, mitä en ole ennen nähnyt." Tässä mielessä ja tulevissa projekteissaan Tom haluaa koskettaa teemaa yli-inhimillisistä taidoista, joita meillä on jo olemassa, ja yliaistien havainnointia. Valitettavasti hän ei voi vielä paljastaa liikaa yksityiskohtia! Tom Priorilla on selvästi enemmän tarinoita kerrottavana.

Seuraa Tom Prioria Instagramissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Lontoon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Lontoossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lontoo matkaasi vartenHanki opas