10 parasta tekemistä ja nähtävää Balilla

10 parasta tekemistä ja nähtävää Balilla

Bali on yksi maailman halutuimmista saarikohteista. Kauniiden rantojen lisäksi tämän indonesialaisen trooppisen paratiisin viehättävyyttä ovat merenrantakalliot, luonnonkauniit riisipellot ja mystiset temppelit.

Tässä on joitain parhaita asioita Balilla: 

1. Shoppaile ja rentoudu Kutassa 

Kutan alueella on halpoja hotelleja ja halpoja surffausvaatteita, matkamuistoja ja ruokaa myyviä kojuja. Kävele pitkin Kuta-katua, jonka ohitse surinaa polkupyöriä ja autoja ja ihmiset yrittävät myydä tavaroita minne ikinä menetkin. Jos olet kyllästynyt ostoksille, suuntaa Kuta Beachille juhlimaan tai rentoutumaan kahviloissa ja pubeissa.

 2. Hemmottele Seminyakia 

Seminyak on trendikäs kaupunginosa, jossa asukkaat asuvat. Sieltä löydät design-liikkeitä, luksushuviloita ja tyylikkäitä baareja. Olla nälkäinen? Valittavanasi on monia kansainvälisiä ravintoloita ja kahviloita!

 3. Vieraile Uluwatun temppelissä – Pura Luhurissa 

Tämä temppeli on lukuisten villiapinoiden koti, ja se on loistava paikka valokuvaamiseen. Älä käytä löysästi roikkuvia asusteita, sillä röyhkeät apinat voivat varastaa ne sinulta!

 4. Ota aurinkoa Balanganin rannalla 

Balanganin ranta on melko eristäytynyt, eikä se ole täynnä turisteja. Erinomainen riuttasurffaukseen, aurinkotuoleilla laiskotteluun tai riutalla oleviin kivialtaisiin tutustumiseen. 

5. Vieraile Tanah Lotissa 

Tanah Lot on yksi Balin vierailluimmista paikoista ja tärkein temppeli balilaisten jumalien palvonnassa. Sen dramaattinen maisema valtamerellä tekee siitä täydellisen valokuvausmahdollisuuden. Vieraile laskuveden aikana, jotta voit kokea kävelemisen veden yli temppeliin. 

6. Mene surffaamaan 

Bali on surffauksen ystävien paratiisi. Olitpa surffauksen amatööri tai ammattilainen, sinulla on monia surffauspaikkoja, joista voit valita!

 7. Pidä retriitti Ubudissa 

Ubud, Balin taiteen, käsityön, tanssin, ruoan ja musiikin keskus, sijaitsee luonnonkauniilla riisipelloilla. Vietä iltapäivä taidegallerioissa ja uppoudu balilaiseen kulttuuriin. Ubud on hyvä myös kylpyläretriitteihin, joogaan ja hierontaan.

8. Kokeile paikallista ruokaa 

Kokeile paikallisia ruokia, kuten satay, Nasi Goreng, Bakso-keitto tai Babi Guling balilaisista katukojuista, ja tulet yllättymään siitä, kuinka hyvältä ruoka maistuu. Jos kaipaat mereneläviä, mene alas Jimbaranin lahdelle yöllä ja herkuttele lähivesistä tuoreilla merenelävillä.

 9. Näe ja tule nähdyksi Ku De Tassa 

Ku De Ta on pakollinen vierailu, kun tulet Balille. Tämä trendikäs rantaklubi houkuttelee rikkaita, kuuluisia ja halukkaita. Meren rannalla sijaitseva klubi tarjoilee upeita cocktaileja ja tarjoaa uskomattoman auringonlaskunäkymän.

 10. Ole hämmästynyt delfiinihavainnoista Lovinassa 

Lähde veneretkelle Lovinassa ja lähde rannalta aamunkoitteessa. Löydät delfiiniparven iloisena hyppäämässä ohi. Lovina sopii myös erinomaisesti rentoutumiseen kahviloissa ja elävän musiikin parissa.

 

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Balilla

Selaa valikoimaa retkiä Balilla kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bali matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli