Aasian myydyimmät homohotellit ja lomakeskukset 2018

Aasian myydyimmät homohotellit ja lomakeskukset 2018

Viidennen vuoden ajan olemme käyneet läpi tuhansia myyntejä Travel Gay Aasiassa kokoamaan vuoden 2018 myydyimmät hotellimme.

Top 100 -listamme sisältää seuraavat hotellit, jotka ovat omistautuneet palvelemaan homomarkkinoita.

Pattaya, Thaimaa

Pattayalla on eniten homohotelleja ja lomakohteita. Useimmat sijaitsevat lähellä Jomtienin homorantaa ja baareja tai BoyzTownin homoyöelämää.

Gamymede-Resort-Spa-PattayaZing Resort & Spa

Yksi myydyimmistä hotelleistamme. Edullisten huoneiden lisäksi Zingissä on homojen suosima sauna ja kuntosali. Sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Jomtienin gay-rannalta. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 25 / Vuoden 2017 top 25)

Baan Souy Resort

Tämä hyvin hoidettu lomakeskus tarjoaa suuria, täysin varustettuja studioita ja huoneistoja suuren yksityisen uima-altaan ja aurinkoterassin ympärillä.

Sijaitsee vain 5 minuutin päässä sekä Jomtienin homorannalta että BoyzTownin yöelämästä. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 50 / Vuoden 2017 top 100)

The-Ambiance-Pattaya-0-200x150Ambiance Pattaya Hotel

Suosittu valinta, joka sijaitsee aivan Pattayan BoyzTownin homoyöelämän sydämessä. Huoneissa ja sviiteissä on suihkut, satelliitti-tv ja ilmainen WiFi.

Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 25 / Vuoden 2017 top 25)

Tapahtumapaikka-asunto-Pattaya-0-200 x 150Tapahtumapaikan residenssi

Edulliset huoneet, vain lyhyen kävelymatkan päässä gay-rannalta. Kuuluisa iltaisista kabareeesityksistään. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 100 / Vuoden 2017 top 100)

COPA hotelliCopa-Hotel-Pattaya-0b-200x150

Kuten Ambiance, COPA on toinen hyvä budjettivaihtoehto Pattayan BoyzTownin sydämessä. Älä missaa COPAn show-baaria ja -klubia. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 100 / Vuoden 2017 top 25)

Phuket, Thaimaa

Kansainvälisesti lomakohde Phuketin kokoelmassa, kauniit rannat ja hauska gay-skene valtava määrä homomatkustajia ympäri maailmaa.

Club-One-Seven-Phuket-0-200x150Club One Seven Phuket

Suosittu homohotelli, jossa on edullisia huoneita, ystävällinen henkilökunta ja erittäin yksityinen puutarha pulahdusaltaalla. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 25 / Vuoden 2017 top 25)

Yhdistä-Guesthouse-PhuketYhdistä Guesthouse

Guesthouse, jossa on 20 ilmastoitua huonetta, ravintola ja baari Phuketin yöelämän sydämessä.

Connect on erinomainen budjettivaihtoehto niille, jotka haluavat olla vain muutaman askeleen päässä kaikesta Paradise Complexin yöelämästä. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 50 / Vuoden 2017 top 50)

Aquarius Gay Guesthouse PatongissaAquarius Gay Guesthouse & Sauna

Tämä suuri gay guesthouse & sauna tarjoaa erittäin kohtuuhintaista majoitusta vain yhden kadun päässä homojen yöelämän pääalueelta. Palveluihin kuuluu kuntosali, pulahdusallas ja katolla sijaitseva aurinkoterassi. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 100 / Vuoden 2017 top 50)

Chiang Mai, Thaimaa

Pohjois-Thaimaan kulttuuripääkaupunki on loistava tukikohta tutustua tähän kauniiseen maan osaan. Vieraile temppeleissä ja markkinoilla, kokeile norsuratsastusta, koskenlaskua ja paljon muuta.

Club-One-SevenClub One Seven Gay Men Hotel

Yksinomaan homojen Club One Seven -hotelli ja suosittu homosauna sijaitsee Ping-joen rannalla, alle 15 minuutin tuk-tuk-matkan päässä kaupungin keskustasta.

Viihtyisät huoneet, upeat näkymät joelle ja paljon hauskaa saunassa ovat auttaneet varmistamaan, että Club One Seven on edelleen suosikkisuosikki. Travel Gay Aasian vierailijat. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 25 / Vuoden 2017 top 25)

Siem Reap, Kambodža

Läheisestä Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvasta Angkorin arkeologisesta puistosta parhaiten tunnettu Siem Reap on yksi Kambodžan nopeimmin kasvavista matkailukohteista.

Mens-Resort-SpaMEN's Resort & Spa - Gay Hotel

Yksinomaan homohotelli ja sauna, joka sijaitsee lähellä historiallista maailmanperintökohdetta, Angkor Watia, jatkuvasti suosittu valinta.

Aiemmat asiakkaat ovat saaneet kiitosta tehokkaasta hallinnosta, ystävällisestä henkilökunnasta ja mukavista huoneista. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 25 / Vuoden 2017 top 25)

Rambutan Resort - Siem Reap

Yllättävän rauhallinen homojen omistama Rambutan Resort on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Siem Reapin pubikadulta ja vielä lähempänä yömarkkinoita.

Pulahdus hotellin uima-altaaseen on loistava tapa rentoutua läheisiin temppeleihin tutustumisen jälkeen. Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja erinomaiset cocktailit! Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 50 / Vuoden 2017 top 50)

Golden Banana Boutique HotelGolden Banana B&B & Boutique Hotel

Varatuin homojen omistama ja hallinnoima B&B Siem Reapissa TGA:lla. Keskeinen sijainti, budjettihinnat, rentouttava tunnelma, mukava uima-allas ja homosauna paikan päällä.

Asiantunteva henkilökunta auttaa järjestelyissä temppeleihin ja homojen yöelämään tutustumista varten. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 25 / Vuoden 2017 top 25)

Phnom Penh, Kambodža

Kambodžan pääkaupunki on kiehtova kaupunki tutkittavaksi. Kambodžan viimeaikaisesta, levottomasta menneisyydestä oppiminen jättää sinulle muistoja, jotka kestävät eliniän - samoin kuin kokemalla tämän päivän kutsuvan kambodžalaisen kulttuurin lämmön.

Arthur-Paul-Hotel-Phnom-PenhArthur & Paul - Vain miesten hotelli

Tämä boutique-tyylinen homohotelli, sauna ja kylpylä sijaitsee rauhallisella alueella vain 3 km:n päässä Phnom Penhin keskustasta. Modernit, kylpyhuoneelliset huoneet, ravintola ja kaunis ulkouima-allas.

A&P tunnetaan ystävällisestä henkilökunnasta ja hyvästä ruoasta. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 50 / Vuoden 2017 top 50)

Rambutan Resort - Phnom Penh

Suosittu homojen omistama lomakeskus, joka sijaitsee 1960-luvun Molyvann-tyylisessä khmeriläishuvilassa. Siellä on suolavesiallas ja ravintola, jossa tarjoillaan sekä khmeriläisiä että kansainvälisiä ruokia. Keskeisellä paikalla, lähellä kaupungin homoelämää. Hinnat ja lisää kuvia.

(Vuoden 2017 top 100)

Manor House Boutique Hotel

Jatkuvasti suosittu homojen omistama, vain aikuisille tarkoitettu boutique-b&B, jossa on 12 ilmastoitua huonetta, joissa on oma kylpyhuone. Rauhallinen sijainti Phnom Penhin keskustassa, helpon matkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä ja gay-yöelämästä.

Australialainen omistaja David tarjoaa aina mielellään suosituksia ja ohjeita nähtävyyksiin, kauppoihin ja nähtävyyksiin. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 50 / Vuoden 2017 top 100)

Bali, Indonesia 

Tämä kaunis saari, jota ympäröivät hiekkarannat ja karu rannikko, on Indonesian suosituin matkailukohde. Seminyakin ympäristö on upea valikoima homohotelleja, majataloja ja homojen omistamat ja hallinnoimat yksityishuvilat.

 

Balinea-Villa-SpaBalinea Villa & Spa

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen gay-lomakeskus, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Batu Belig Beachiltä ja homojen yöelämästä. Jokainen 8 huoneesta avautuu lomakeskuksen yksityiselle uima-altaalle, aurinkoterassille ja puutarhaan. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 50 / Vuoden 2017 top 25)

 

Spartacvs BaliSpartacvs Bali Hotel

Yksinomaan homoseksuaali, vaatevalinnainen hotelli, joka sijaitsee rauhallisella alueella homorannan ja yöelämän puolivälissä. Mukava allasalue, ravintola ja baari. Hinnat ja lisää kuvia.

(2016 Top 50 | Vuoden 2017 top 25)

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Balilla

Selaa valikoimaa retkiä Balilla kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bali matkaasi vartenHanki opas