Näkemättömät Filippiinit - viisi parasta kohdetta

Näkemättömät Filippiinit - viisi parasta kohdetta

Mainitse Filippiinit, ja useimmat ihmiset ajattelevat upeista rannoista ja lomista, jotka ovat täynnä uintia, rentoutumista, meriurheilua ja paikallisten kulttuurien kokemista.

Useimmat homovieraat pitävät kiinni tavallisista turistikohteista, kuten Boracay tai Puerto Galeran saaren lomakohteet, Banaue ja Sagada retkeilyyn ja Palawan seikkailuja varten. Suurin osa Filippiinitvaltavirta- ja homomatkailu jää kuitenkin huomaamatta, ja maan 7,000 XNUMX paritonta saarta tarjoavat runsaan valikoiman elämyksiä pelottomille tutkimusmatkailijoille.

Jos suuntaat eteenpäin syrjäiseen paikkaan, jossa ei ole homoelämää, Internetiä, puhelinyhteyttä tai vuorovaikutusta ulkomaailman kanssa, tässä on luettelo Filippiineillä olevista syrjäisistä kohteista tutkittavaksi. 

 

Camiguinin saari 

 

Hiljainen saari upeilla maisemilla, Camiguin Island sijaitsee Mindanaon rannikolla. Saarella on enemmän tulivuoria kuin kaupunkeja, ja siellä on erittäin mukavia ja kauniita rantoja sekä vaellus- ja pyöräilymahdollisuuksia. Saaren suurin tulivuori, Mount Hibok-hibok, nousee Camiguinin keskustasta, ja retkeilijät vaeltavat usein sen vehreillä rinteillä.

Jos pidät snorklauksesta, tutustu Camiguinin uponneeseen hautausmaahan. Se on vanha julkinen hautausmaa, joka upposi mereen, kun yksi tulivuorista purkautui. Nykyään hautausmaa löytyy aalloista kohoavasta suuresta rististä.

Miten sinne pääsee:

Camiguiniin pääsee Cagayan de Oro Cityn kautta, josta on saatavilla lentoja Manilasta. Ota bussimatka tai taksi Balingoanin laiturille Misamis Orientalissa, josta voit nousta lautalle Camiguiniin. 

[Napsauta tästä nähdäksesi hotellit Camiguinissa]

 

Siquijorin saari

 

 

Siquijorin saari 1

 

Siquijorin saari, joka tunnetaan pahamaineisesti velhosaarena, sijaitsee Dumaguete Cityn rannikolla. Monet filippiiniläiset pelkäävät sitä, koska sen asukkaiden uskotaan harrastavan noituutta.

Taikauskoa lukuun ottamatta suurin osa Siquijorin osista on edelleen "löytämättä" väkijoukon toimesta, ja voit odottaa löytävänsä paljon valkoisia hiekkarantoja, sukelluspaikkoja, vesiputouksia, luolia ja vuoristopolkuja.

Nauti Siquijorin raikkaasta ilmasta ja varaa aikaa vierailla Bandiaan kaupungin perhostilalla.

Miten sinne pääsee:

Varaa lento Manilasta Dumaguete Cityyn ja ota lyhyt lauttamatka Siquijoriin. 

[Napsauta tästä löytääksesi Siquijorin saaren hotelleja]

 

Romblonin maakunta

 

Vaikka se on lähellä Manilaa, ulkomaalaiset vierailevat Romblonin maakunnassa harvoin. Maakunnassa on monia saaria, joihin voit tutustua. Esimerkiksi Carabaon saarella voit melkein nauttia Inobahanin valkohiekkaiselta rannalta yksin tai siemailla cocktailia katsellen auringonlaskua autiolla Lanas-rannalla. Tutustu myös viehättävään Romblonin saareen.

Miten sinne pääsee:

Varaa lento Manilasta Romblonin maakuntaan. 

[Napsauta tästä löytääksesi hotellit Romblonin maakunnassa]

 

Zamboanga

 

Zamboanga 1

Mindanaon saarella sijaitseva Zamboanga oli yksi harvoista jalansijasta, joka espanjalaisilla kolonisaattoreilla oli saarella. Vieraile Fort Pilarissa - vanhassa espanjalaisessa linnakkeessa, jota käytettiin suojelemaan kaupunkia tunkeilijoilta. Nykyään Fort Pilarissa on museo ja katolinen pyhäkkö.

Lähde 15 minuutin venematkalle Great Santa Cruzin saarelle kokeaksesi kaunista vaaleanpunaista korallihiekkaa – jauhettua punaista urkuputkikorallia, joka on seurausta aionien surffauseroosion sekoittumisesta valkoiseen hiekkaan.

Miten sinne pääsee:

Suorat lennot Manilasta Zamboanga Cityyn ovat saatavilla päivittäin. 

[Napsauta tästä nähdäksesi hotellit Zamboanga Cityssä]

 

Barangay Pundaquit

 

Vieraile San Antonion kaupungin Pundaquitin kylässä, jossa voit löytää valkoisia hiekkarantoja, erilaisia ​​meriurheilulajeja ja kalastustoimintaa. Pundaquit on myös paras hyppypaikka, jos haluat vierailla Capones Islandilla ja Anawangin Covella, koska se on näiden kohteiden lähin ranta.

Caponesin saarelta löytyy vanha espanjalainen majakka nimeltä Faro de Punta Capones. Tämä romanttinen Caponesin majakka tarjoaa ainutlaatuisen vaelluskokemuksen ja henkeäsalpaavat näkymät muille viereisille saarille.

Anawangin Covella on syrjäinen valkoinen hiekkaranta, jota reunustavat mäntyjä muistuttavat puita. Cove on vuorikiipeilyryhmien suosikki retkeilyyn ja retkeilyyn.

Miten sinne pääsee:

Ota 4 tunnin bussimatka Manilasta, pudota San Antonion kaupunkiin ja vuokraa sitten kolmipyörä, joka vie sinut Pundaquitiin. Päästäksesi Capones Islandille ja/tai Anawangin Coveen, ota venematka Pundaquitin rannalta.

Kuvan tunnustus

Päivitetty 2. helmikuuta 2016.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Manilassa

Selaa valikoimaa retkiä Manilassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Manilla matkaasi vartenHanki opas