Homo Chiang Mai

"Wat" nähdä Chiang Maissa - viisi hämmästyttävää temppeliä

Temppeleillä (tai "Wat" thai kielellä) on kulttuurinen merkitys Chiang Maille. Vaikka yli tusina temppeliä on vierailun arvoinen, tässä on joitain kohokohtia.

Wat phra singh

Tässä vuonna 1345 rakennetussa muinaisessa buddhalaistemppelissä on tärkeä Buddha-patsas: Phra Buddha Sihing. Se on yksi Chiang Main kuuluisimmista temppeleistä, joka sijaitsee vanhankaupungin länsipuolella, vain muutaman askeleen päässä homojen suosimasta 5 tähden hotellista. Rachamankha hotelli.

[napsauta tästä hotellit lähellä vanhaa kaupunkia, Chiang Mai]

Wat chiang mies

Wat Chiang Man Chiang MaiTämä on Chiang Main vanhin temppeli, ja monet pitävät sitä yhtenä parhaista. Kuningas Mengrai rakensi Wat Chiang Manin vuonna 1296 kaupungin ensimmäiseksi kuninkaalliseksi temppeliksi. Sen vanhin rakennelma on Chedi Chang Lom, kultainen neliön muotoinen chedi, jonka pohjan yläpuolella on 15 luonnollisen kokoista tiilistä ja stukkosta valmistettua norsua.

Temppeli sijaitsee vanhankaupungin koillisosassa, Ratchapakinai Roadilla, lyhyen kävelymatkan päässä suositulta Sunday Walking Streetiltä.

Wat Chedi Luang Chiang MaiWat chedi luang

Noin 600 vuotta sitten rakennetussa Wat Chedi Luangissa asui aikoinaan arvokas Emerald Buddha. Temppelin alueella on Chiang Main kaupungin pilari (Lak Mueang). Viikon mittainen festivaali järjestetään joka vuosi toukokuussa pilarin kunniaksi.

Temppeli sijaitsee historiallisen vanhankaupungin sydämessä, aivan kulman takana erittäin suositellulta, homoystävälliseltä U Chiang Mai hotelli.

Wat Phra That Doi Suthep

Wat Phra That Doi SuthepWat Phra That Doi Suthep on 15 km:n päässä kaupungin keskustasta (30 minuutin ajomatka). Tällä pyhällä paikalla on pagodeja, patsaita ja pyhäkköjä. Vierailijat voivat kiivetä 309 askelmaa päästäkseen pagodeihin tai mennä raitiovaunulla (50 bahtia molempiin suuntiin). Asianmukainen asu on käytettävä.

Vaikuttavat näkymät Chiang Maihin voidaan nähdä temppelistä, ja se on edelleen suosittu turistikohde.

Vihje: Vieraile myös Bhubingin palatsissa, joka sijaitsee 4 km:n päässä Doi Suthepin temppelistä. Kuninkaallinen asuinpaikka rakennettiin vuonna 1961 kuninkaallisen perheen majoittamiseen heidän vieraillessaan Pohjois-Thaimaassa.

[Napsauta tästä löytääksesi hotelleja lähellä Doi Suthep -temppeliä]

Wat Chet YodMitä Chet Yot

Toisin kuin monet Chiang Main tärkeimmistä temppeleistä, Wat Chet Yot (tai Wat Photharam Maha Wihan) vierailee harvoin turisteja. Se rakennettiin vuonna 1455, ja siinä on ainutlaatuinen arkkitehtoninen tyyli, joka muistuttaa Mahabodhin temppeliä Intiassa.

Chet Yot (tarkoittaa "seitsemää tornia" thaiksi) tarjoaa mielenkiintoisen ja rauhallisen paikan kaukana väkijoukosta.

Chiang Main keskustan luoteeseen valtatie 11:n varrella sijaitseva temppeli on helpon taksimatkan päässä Lämmityskahvila trendikkäät kaupat, putiikit ja ravintolat Nimmanhaemin Roadin ympärillä.

[Napsauta tätä saadaksesi hotelleja lähellä Nimmanhaemin Roadia]

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Chiang Maissa

Selaa yhteistyökumppaneidemme Chiang Main retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Chiang Mai matkaasi vartenHanki opas