Miksi Pariisissa on Euroopan paras homokylä

Miksi Pariisissa on Euroopan paras homokylä

Viihtyisiä kahviloita, vilkkaita baareja ja ihastuttavia tanssilattiat; toimittajamme Kieran Watkins uskoo, että Pariisin homoelämästä löytyy jokaiselle jotakin.

En usein rakastu johonkin (tai johonkin) muutamassa minuutissa, mutta sisään Pariisi Tein juuri niin. Arkkitehtuuri, historia, kauniit pienet kahvilat ja pop-up-huonekaluliikkeet, krepit, miehet; Rakastin sitä kaikkea.

Olin humalassa rakkaudesta, ja kiintymykseni sai alkunsa Pariisin fantastisesta homokylästä, jossa asuin äskettäin muutaman päivän.

Pariisin homomaailma – Le Marais'n alue (englanniksi suo) – sijaitsee keskeisellä paikalla ja lähellä joitain kaupungin suurimmista matkailunähtävyyksistä, kuten Notre Damen katedraali, Louvren taidemuseo ja Seine-joki.

Se on myös joidenkin Euroopan parhaiden gay-baareiden ja -paikkojen koti. Tässä on vinkkimme 'homoparee'n hyödyntämiseen:

Nuku hyvinPariisin Notre Dame

Nukkumisen ystäville: Hotellit ovat kohtuuhintaisia, ja tarjolla on loistavia tarjouksia, jos varaat etukäteen. Majoitimme tilavassa, hiljaisessa huoneistohotellissa Citadines Les Halles Paris, jossa sinulla on lisäetuna keittiö, jos haluat säästää rahaa ja syödä.

On myös paljon muita hotellivaihtoehtoja - katso täydellinen luettelo Pariisin hotelleista tätä.

Ruoan ystäville: Le Marais'n homoystävälliset kahvilat ja ravintolat kiusaavat varmasti makuhermojasi. Istu lumoavaa Pompidou-keskusta vastapäätä osoitteessa Café Beaubourg ja nauti herkullisesta brunssimenusta tai rentoudu hotellin modernissa ilmapiirissä Le Who's.

Tee ostoksia sydämesi kyllyydestäRuokaa homo-Pariisissa

Ostosfanaatikoille: Vaikka kadut ovat reunustaneet kaikki huippukaupan ketjut, Pariisin homokylässä on myös upeita homokauppoja. Suosittu miesten tavaratalo BHV Homme on pakollinen, vaikka nahka- ja fetissifanien kannattaa käydä Herra B ja Rob Paris.

Happy hour -sankareille: Pidätkö halvoista juomista? Gay-maailmassa on paljon upeita happy hour -tarjouksia. Istu ihastuttavalla terassilla klo Avoin kahvila ja alas halpaa olutta tai siemailla janoa sammuttavia, halpoja cocktaileja osoitteessa Perämies.

DHomokohtaus yöllä Pariisissaläpi yön

Tanssilattiadiiville: Pudota se kuin klubilla olisi kuuma CUD, nuorten homojen suosikki. Vaihtoehtoisesti liikuta lantiosi musiikin tahtiin klo freedj, jossa heidän pieni kellarin tanssilattia on täydellinen tilaisuus tutustua kuumaan pariisilaiseen.

Ja suureen finaaliin: Sinun täytyy vain lopettaa yösi klo RAIDD, jossa heidän maailmankuulut go-go dancer -suihkunäytökset ovat sekä järkyttäviä että viihdyttäviä. Varo, ettet kastu liikaa!

Mitkä ovat suosikkihomopaikkasi Pariisissa? Twiittaa meille mielipiteesi Twitterissä @travelgayEurooppa

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Pariisissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Pariisin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Pariisi matkaasi vartenHanki opas