bangkok-city-opas-intro-image

Gay Bangkokin kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Bangkokiin? Sitten homojen Bangkokin kaupunkiopassivumme on sinua varten

Suunnitteletko matkaa Bangkokiin? Sitten homojen Bangkokin kaupunkiopassivumme on sinua varten.

 

bangkok-city-opas-intro-image

Bangkok กรุงเทพ

Pääkaupunki ja Thaimaan väkirikkain kaupunki. Bangkok, joka tunnetaan thaikielellä nimellä Krungthep Mahanakhon (tai yksinkertaisesti "Krungthep"), on politiikan, talouden, koulutuksen, kulttuurin, viihteen ja liikenteen keskus.

Nykyisen Chakri-dynastian ensimmäisen hallitsijan vuonna 1782 perustama Bangkokin pinta-ala on yli 1,500 8 km² Chao Phraya -joen tasangolla, ja siellä asuu noin 10 miljoonaa ihmistä tai yli XNUMX % maan väestöstä.

Turistien suosituimmat alueet sijaitsevat keskusalueilla, joita palvelee joko BTS skytrain tai MRT-metrojärjestelmä. Nämä sisältävät:

· Siam & Lumpini

Bangkokin pääkaupunkiseudun sydän, täynnä ostoskeskuksia, ravintoloita ja viihdepaikkoja.

· Silom & Sathorn

Bangkokin liike- ja finanssialue, jossa on monia suurlähetystöjä, korkeita rakennuksia sekä tärkein homo- ja yöelämä.

· Sukhumvit

Tasokas alue, joka tunnetaan suurista ostoskeskuksista, viiden tähden hotelleista, suosittu ulkomaalaisten ja korkealuokkaisten paikallisten keskuudessa.

Bangkok

Gay kohtaus

Bangkokin homoskene on ehkä Aasian suosituin (vaikka Travel Gay aloitti Bangkokissa, joten saatamme olla hieman puolueellisia).

Pääasiallinen Gay Bars ja Gay-tanssiklubit sijaitsevat Silomin alueella, erityisesti Silom Soi 2:lla ja Soi 4 ​​Roadilla. Nämä baarit (Puhelin pubi, Parveke, Vieras baarijne.) ovat yleensä kiireisiä kello 10 jälkeen enimmäkseen ulkomaisten asiakkaiden kanssa. tanssia varten, Dj-asema on aina paras vaihtoehto.

Silomissa on myös surullisen kuuluisa "Patpong", Bangkokin "punaisten lyhtyjen alue", joka sisältää homoosaston Soi Twilightissa (alias Soi Pratuchai), jossa on muutamia go-go-isäntäbaareja.

Bangkokissa on yli tusina homosaunaa Ratchada sauna olevan suosituin. Monissa saunoissa on tarjolla hierontapalveluita, mutta hieronnassa on valinnanvaraa. Riippuen haluamasi palvelun tyypistä, löydät todennäköisesti "kylpylän" hotellin läheltä, vaikka useimmat kaupat sijaitsevat kaupallisilla alueilla, kuten Silomissa tai Sukhumvitissa.

Laajamittaisia ​​homotanssijuhlia järjestetään uudenvuoden ja Songkran-festivaalin aikana. Vuosittainen gCircuit juhlat houkuttelevat tuhansia homojuhlakävijöitä ympäri maailmaa.

 

Silom Soi 4 ​​gay-baarin edessä

 

 

Gay-hotellit Bangkokissa

Bangkok on valtava, vilkas kaupunki. Oikean hotellin valinta oikealta alueelta on tärkeää. Bangkokissa on hämmästyttävä valikoima hotelleja, jotka vaihtelevat hienoista hostelleista viiden tähden luksushotelleihin. Silom on hyvä paikka yöpyä, jos haluat olla lähellä homojen yöelämää. Se on erittäin turistiystävällinen ja se on täynnä hotelleja. Siam & Lumpini edustaa Bangkokin pääkaupunkiseutua – tämä alue on täynnä toimintaa ja sinne pääsee helposti molemmilla Skytrain-linjoilla.

Suurin osa homovieraista oleskelee Silomin kaupunginosan tai Siamin keskeisillä alueilla tai niiden lähellä. Löydät luettelomme suosituista hotelleistamme Bangkokissa homomatkailijoille käymällä osoitteessa Keskitason hotellit Bangkok, Bangkok luksushotellit ja Bangkok edullisia hotelleja sivut.

Gay-hieronta Bangkokissa

Gay-kylpylät ja hieronnan tarjoajat ovat erittäin yleisiä Bangkokissa, paljon enemmän kuin lännessä. Tämä johtuu osittain sosiaalisesti konservatiivisista asenteista. Vähemmän liberaaleissa kulttuureissa homospesifiset tilat ja palveluntarjoajat tarjoavat avainpalvelun. Paikka, johon mennä homomatkailijana, viettää homovuorovaikutusta - niin sanoakseni - ja sitten mennä kotiin. Bangkok on melko pahamaineinen kaupunki, josta voi löytää mitä tahansa.

Teemme yhteistyötä monien gay-hierontapalveluiden ja kylpylöiden kanssa Bangkokissa. Suurin osa heistä mainostaa sivustomme kautta. Hierojalle on tapana antaa tippiä.

Gay-saunat Bangkokissa

Bangkok on ilon kaupunki. Löydät todennäköisesti enemmän homosaunoita Bangkokista kuin mistään muusta kaupungista. Bangkok on joidenkin mittareiden mukaan planeetan vierailluin kaupunki. Tämä tarkoittaa, että Bangkokiin ja sieltä pois tulvii ennennäkemättömän paljon ihmisiä, joista monet etsivät hauskaa.

Jotkut Bangkokin homosaunat ovat paikallisten suosimia, toiset turistien suosimia. Homosaunaoppaamme antaa sinulle tietoa kaupungin parhaista saunoista, vilkkaimmista vierailuajoista, ajo-ohjeet ja paljon muuta.

Homooikeudet Thaimaassa

Homoseksuaalisuus on laillista Thaimaassa. Homoavioliitto ei ole, vaikka se saattaa muuttua lähitulevaisuudessa. Bangkok tunnetaan homojen mekkana. Homomatkailijat ovat vetäneet Bangkokiin jo vuosia.

Todellisuus kentällä on hieman monimutkaisempi paikallisille samaa sukupuolta oleville pareille. Thaimaa on sosiaalisesti konservatiivinen maa, ja homot voivat kohdata syrjintää erityisesti perheissä ja työpaikoilla. Thaimaa on kuitenkin erittäin vieraanvarainen maa LGBT+-ulkomaalaisille.

Thaimaa on kuuluisa ladyboysistaan ​​(kathoey). Thaimaassa on laaja käsitys, että kathoeys ilmentää kolmatta sukupuolta. Kathoeyt hyväksytään osaksi thaimaalaista kulttuuria.

Matkalla Bangkokiin

Bangkokissa on kaksi lentoasemaa: Suvarnabhumin lentoasema (IATA: BKK) ja Don Muangin lentoasema (IATA: DMK). Suvarnabhumin lentoasemaa käyttävät kaikki Thaimaan lentoyhtiöt paitsi Nok Air, Orient Thai ja AirAsia, jotka käyttävät Don Muangin lentokenttää.

Molemmat lentokentät ovat noin 30 km:n päässä kaupungin keskustasta, joten varaudu pitkälle matkalle päästäksesi kaupunkiin - etenkin ruuhka-aikoina. Varaa vähintään 3 tuntia yhteydenpitoon lentokenttien välillä, koska ne ovat kaukana toisistaan ​​ja liikenne on vilkasta.

Lentokentältä

- Lentokentän rautatieyhteys on skytrain, joka yhdistää Suvarnabhumin lentokentän ja kaupungin keskustan Phayathain asemalla pysähtyen 6 asemalla matkan varrella (06:00 - 00:00). Matka-aika on noin 35 minuuttia. Jos sinulla on suuri tai raskas matkatavara, tämä ei ole paras vaihtoehto, koska se vaatii kävelyä.

Suurin osa vierailijoista ottaa säännöllisesti taksi. Jatka lentoaseman taksikopille (tuloaulan ulkopuolella), ja sinulle annetaan määrätty taksinumero. Takseja mitataan. Mittarihinnassa on 50 bahtia lentokenttämaksu, ja sinun on maksettava tietullit.  

Lentokenttä Limos ovat saatavilla myös Suvarnabhumin lentokentällä. Airport Limo on luksustaksipalvelu, joka maksaa noin 1,200 XNUMX bahtia yhteen suuntaan useimpiin hotelleihin (sisältäen tietullit). Voit varata lentoasemalimusiinin saapuessasi yhdestä tuloaulan kopista.

Usein kysytyt kysymykset Bangkokista

Bangkokissa liikkuminen

Bangkokissa leviämistä käsitellään muissa osissa, mutta kaupungissa liikkuminen on yhtä helppoa. Nämä ovat kaikki vaihtoehdot:

Taksilla

Taksit Bangkokissa ovat halpoja ja saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Punainen valo etutuulilasissa tarkoittaa, että taksi on vuokrattavissa. Mittari alkaa erittäin halvasta 35 bahtista ilman lisämaksuja öistä tai viikonloppuisin. Niin kauan kuin määränpääsi on tunnettu hotelli, ostoskeskus tai kadun nimi, kuljettaja ymmärtää. Jos ei, hyppää ulos ja tervehdi toista.

Tekijä: BTS (Skytrain)

 

 

Bangkokin erinomainen korotettu metro on nopein ja mukavin tapa matkustaa kaupungin keskustassa, etenkin ruuhka-aikoina. Jos oleskelet yli muutaman päivän, osta Rabbit Card. Korttia voi ladata tai veloittaa kiinteällä summalla 15 tai 25 matkalta - edullisempaa ja kätevämpää kuin jonottaminen kertalippujen ostamiseen.

BTS Skytrain -asema Bangkok

MRT:llä (Mass Rapid Transit)

Bangkokissa on vain yksi metrolinja, joka liikennöi päivittäin klo 6–XNUMX. Sen reitti Bang Suesta Hua Lamphongiin leikkaa BTS Skytrainin kanssa Sukhumvitissa ja Silomissa. Outoa, että MRT:llä ja BTS:llä on kummallakin oma lippujärjestelmänsä - tarkkaile paikallisia.

Tekijänä tuk-tuk

Tuk-tukit olivat kaikkien suosikki tapa liikkua Bangkokissa ennen Skytrainin ja mittataksien tuloa. Matkustajat altistuvat kuumuudelle ja saasteille, mutta tuk-tuk voi joskus olla hyödyllistä. Jos päätät ottaa sellaisen, sovi hinta ennen koneeseen nousua.

Moottoripyörätaksilla

Jokaisella suurella kadulla on moottoripyöriä, joiden kuljettajat ovat pukeutuneet numeroituihin oransseihin takkeihin. Voit pyytää jotakuta viemään sinut kadulle pientä maksua vastaan ​​(yleensä 10-20 bahtia). Nämä ovat käteviä lyhyillä matkoilla tai kiireessä.

Bussilla

Bangkokissa on laaja bussiverkosto, mutta kuljettajat puhuvat yleensä vain thaimaata. Reitti pitää tietää etukäteen. Ei turistiystävällinen.

Milloin vierailla Bangkokissa

Bangkok on kiireinen ympäri vuoden, vaikka sesonkiaika on marraskuusta helmikuuhun, jolloin sää on miellyttävä ja lämpötilat vaihtelevat 25 °C:sta 32 °C:seen. Huhti- ja toukokuussa on erittäin kuuma, joten ole valmis. Sadekausi on kesäkuusta lokakuuhun.

Monet homomatkailijat tulevat Thaimaahan uudenvuoden ja Songkran-festivaaleille (huhtikuun puolivälissä).

 

Bangkok

 

 

Tekemistä ja näkemistä Bangkokissa

Paikallisten lämpimän vieraanvaraisuuden ja erittäin vieraanvaraisen homoelämän lisäksi Bangkokilla on paljon muutakin tarjottavaa. Tarkista meidän Bangkokin nähtävyydet -sivu.

 

Visa

 

 

Suurin osa turisteista pääsee sisään Thaimaa enintään 30 päivää ilman viisumia (napsauta tästä nähdäksesi luettelon maista). Saapuessasi siirry maahanmuuttoon. Passi on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta saapumispäivästä ja tarvitset todisteen jatkomatkasta (esim. vahvistettu lentolippu).

 

 

Ota yhteyttä paikalliseen Thaimaan suurlähetystöön ennen matkaa, jos aiot viipyä pidempään, työskennellä tai vierailla useammin kuin kolme kertaa kuuden kuukauden aikana. Jos ylität sallitun oleskelusi, saat sakon. Lain mukaan sinun tulee pitää passi aina mukanasi. Hyvin harvat turistit tekevät niin. On kuitenkin hyvä idea säilyttää kopio passistasi lompakossasi.

 

Raha

Thaimaan valuutta on Thaimaan bahti (THB). Pankkiautomaatteja löytyy kaikkialta Bangkokista. Luotto- ja pankkikortit hyväksytään laajalti hotelleissa, kaupoissa ja ravintoloissa. Sinulta voidaan pyytää kuvallista henkilötodistusta.

Voit vaihtaa koteloa useimmissa pankeissa tai Super Richissä, joka tarjoaa hieman paremmat hinnat. Super Rich -kopit ovat kätevästi Siamin, Chidlomin ja Asoken BTS Skytrain -asemilla - passi vaaditaan.

Juomavesi

Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi. Pullotettua vettä voi ostaa kaikista lähikaupoista (7Eleven, Family Mart jne.) kaikkialla Bangkokissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Jos tarvitset muita palveluita, joista voi olla apua, käy osoitteessa Gay Bangkokin palvelut sivu.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.