Gay Christchurch · Kaupunkiopas

Gay Christchurch · Kaupunkiopas

Ensimmäistä kertaa Christchurchissa? Sitten homo Christchurchin kaupunkioppaamme on sinua varten.

Venevuokraus Christchurchissa

 

Christchurch

Uuden-Seelannin "Garden City". Christchurchissa on 400,000 XNUMX asukasta, suunnilleen samankokoinen kuin Wellington, ja se sijaitsee South Islandin itärannikolla Canterbury Plainsin reunalla.

Christchurch on ollut toipumisvaiheessa vuoden 2011 tuhoisasta maanjäristyksestä, joka tuhosi suuren osan kaupungin keskustasta. Kaupunki houkuttelee edelleen monia vierailijoita hyvin hoidetuilla puistoilla ja kauniilla puutarhoillaan sekä kasvavalla taide- ja kulttuurielämällään.

 

Gay kohtaus

Christchurch on South Islandin LGBT-yhteisön keskus, vaikka siellä on vain muutama todellinen homoseksuaalipaikka. Täällä on nousemassa kasvava homoskene, ja uusittu Christchurch Gay Pride -viikko pidettiin marraskuussa 2013.

 

Matkalla Christchurchiin

Christchurchin kansainvälinen lentoasema palvelee sekä kotimaan reittejä että suoria kansainvälisiä lentoja Australiasta, Japanista, Singaporesta, Thaimaasta ja Yhdistyneistä arabiemiirikunnista.

Säännöllinen bussiyhteys yhdistää lentoaseman kaupungin keskustaan, ja matka-aika on noin 30 minuuttia. Lentokentällä on myös runsaasti takseja ja autonvuokrauspalveluita.

InterCity Coachline -bussit kulkevat pohjoiseen Pictoniin (lauttayhteys Wellingtoniin), etelään Dunediniin ja länteen Queenstowniin ja länsirannikolle.

TranzAlpine-juna kulkee Christchurchin ja Greymouthin välillä länsirannikolla - joka on suosittu ja luonnonkaunis paluupäivä turistien keskuudessa.

 

Christchurchissa liikkuminen

Koska se sijaitsee tasaisella tasangolla, pyöräily on hyvä vaihtoehto liikkua Christchurchissa. Pyöräteitä on hyvä verkosto ja keskustaan ​​pääsee helposti kävellen.

Christchurchin raitiovaunujärjestelmä on pysynyt suljettuna maanjäristyksen tuhojen jälkeen. Ainoa toimiva raitiovaunu on enemmän turistinähtävyys, joka kiertää kaupungin keskustaa.

 

Syksy Christchurchissa

 

Tekemistä ja näkemistä

Christchurch on rakentanut uudelleen kaupungin keskustaa vuoden 2011 maanjäristyksen jälkeen, ja monia innovatiivisia uusia tiloja on avattu osana uutta pop-up kaupunkia.

Uudelleenkäynnistää on uusi pop-up -ulkokauppaalue, joka on tehty vanhoista rahtikonteista, jossa on nyt yli 50 jälleenmyyjää ja jossa on todella vilkas ja hauska tunnelma.

- Pahvin katedraali avattiin äskettäin tilapäisenä korvaajana vaurioituneelle kivelle, ja se herättää paljon kiinnostusta kauniisti suunniteltuna ja luovana vastauksena vaurioihin, ja siitä on jo tullut kaupungin uusi vierailijakohde.

Maanjäristyksen tuhopaikasta on tullut oma turistikohde, ja siellä on tarjolla retkiä punaisella vyöhykkeellä ja sen ympärillä.

Ota piste Avon-joki hyvin perinteisesti englantilaiseen kokemukseen.

Vieraile palkitussa Kansainvälinen Etelämanner keskus lentokentällä simuloidulla napasäällä.

Riccarton Bush on jäänne muinaisesta Canterburyn tasangosta, joka on säilynyt kaupungissa.

Monet tärkeimmistä kulttuurinähtävyyksistä, kuten taidegalleria ja katedraali, ovat edelleen suljettuina.

 

Kaupungin ulkopuolella olevat nähtävyydet

Ajaa Christchurchin gondoli kuuluisan sammuneen tulivuoren huipun ohi

Toteutettava Summit Road (autolla, polkupyörällä tai bussilla) pitkin harjanteesta Port Hills Christchurchin ja Lytteltonin välillä tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja Pegasus Baylle.

Vierailla Lyttelton – nähdä satama, lahti ja vilkas satama sekä sen monet kahvilat ja baarit.

Aja valkoista koskea alas Rangitata-joki.

Ota Tranz Alpine -juna Christchurchista Greymouthiin ja takaisin.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.