gay-pattaya-essential-guide-main-image-1

Gay Pattaya · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Pattayaan? Sitten homo Pattayan kaupunkiopassivumme on sinua varten.

gay-pattaya-essential-guide-main-image-1

Pattaya พัทยา

Pattaya on yksi Aasian suurimmista merenrantakohteista ja Thaimaan toiseksi vierailluin kaupunki Bangkokin jälkeen. Thaimaan itäisellä Persianlahden rannikolla, noin 150 km:n päässä Bangkokista sijaitseva Pattaya on kuuluisa yöelämästään, go-go-baareistaan ​​ja kabareeviihteestään.

Viime vuosina paikallisviranomaiset ovat tehneet merkittäviä parannuksia Pattayaan ja tehneet siitä puhtaamman, perhekeskeisemmän kohteen. Siellä on nyt erinomainen valikoima ravintolat, upeita lomakohteita ja paljon muuta nautittavaa.

Pattayan kaupunki on jaettu seuraaviin pääalueisiin:

Pohjois-Pattaya - Tämä hiljaisempi osa sijaitsee Pattaya Beachin pohjoispäässä ja ulottuu sisämaahan North Pattaya Roadille. Totuuden pyhäkön sijainti (katso kuva alla).

Keski-Pattaya - Tämä vilkas osa on Pattaya Beachin keskellä ja ulottuu sisämaahan Central Pattaya Roadille. Alueella, jota usein kuvataan "Beach Roadiksi", on kauppoja, viihdettä ja yöelämää, mukaan lukien homo "BoyzTown".

Etelä-Pattaya - Tämä suosittu osa alkaa Pattaya Beachin eteläpäästä ja ulottuu sisämaahan South Pattaya Roadille. Alueeseen kuuluvat Pattayaland ja The Walking Street. Kuuluisa Jomtienin alue, johon kuuluu Dongtanin homoranta ja Jomtien Complex sijaitsee aivan Etelä-Pattayan vieressä.

Temppeli Pattayassa Thaimaassa

 

Gay kohtaus

Pattayan homoelämä keskittyy Jomtienin alueelle Etelä-Pattayan vieressä. Osa Jomtien Beachistä (tunnetaan myös nimellä "Dongtanin ranta") on Pattayan homojen ranta. Näet sateenkaarilipun ja suuren määrän homoturisteja, sekä paikallisia että ulkomaalaisia. Siellä on vuokrattavia aurinkotuoleja ja monia ruoka- ja juomakojuja.

Jomtienissa asuu erilaisia homojen omistamat, homoystävälliset ja yksinomaan homohotellit ja majatalot.

Iltaisin niitä on lukuisia homobaareja ja jotkut homotanssiklubit Jomtien Complexissa, BoyzTownissa ja Sunee Plazassa ja sen ympäristössä juomia ja elävää viihdettä go-go-baareissa tai drag queenissa kabareeesityksiä. Siellä on myös useita suosittuja gay-hierontakylpylöitä Pattayalla.

pattaya-boyztown

 

Matka Pattayaan

autolla

Pattaya on alle 2 tunnin ajomatkan päässä Bangkokista moottoritietä (valtatie nro 7) tai Bangna-Trat-valtatietä (valtatie nro 7) pitkin. Ajomatka suoraan Suvarnabhumin lentokentältä kestää noin 1½ tuntia.

Junalla

Päivittäinen palvelu liikennöi HuaLamphong-rautatieasemalta Bangkokista.

Bussilla

Säännölliset bussiyhteydet liikennöivät Bangkokin pohjoisen (MoChit) ja itäisen (Ekamai) linja-autoterminaalien ja Pattayan välillä.

Taksilla

Jotkut mittataksit kuljettavat sinut mielellään Bangkokista Pattayaan sovituilla kiinteillä hinnoilla. Tila-autojen palvelualue myös saatavilla ja loistava vaihtoehto, jos matkustat ryhmän kanssa.

 

Pattayalla liikkuminen

Noutoautolla tai "songthaew"

Nämä ovat tummansinisiä lava-autoja, jotka on muutettu linja-autoiksi, joita kutsutaan myös "Baht-busseiksi". Matkan hinta on 10 bahtia Pattayan ja Jomtienin sisällä (ja välillä). Jos ajoneuvo on tyhjä, varo, että kuljettaja voi olettaa, että haluat tilata taksin, jolloin joudut maksamaan paljon korkeamman hinnan.

Vilkkain reitti on rantareitti, joka tarjoaa lähes nonstop-palvelun. Jomtienille songthaews odottaa Pratamnak Roadin alussa (Second Roadin jatko South Pattaya Roadilta).

Paikallisbussilla

Paikallinen bussilinja nimeltä "Beach Bus" kulkee pyöreää reittiä Pattayan suosittujen nähtävyyksien ympärillä. Lippu maksaa 30 bahtia.

Moottoripyörätaksilla

Tämä on nopein tapa kiertää Pattaya. Moottoripyörien taksit ovat halvempia kuin lava-autot, mutta ne ovat vähemmän turvallisia, joten vuokraa ne vain silloin, kun et ole menossa kovin pitkälle.

Taksilla

Pattayalla on helposti saatavilla mittarillisia takseja, mutta vain harvat käyttävät mittaria. Neuvottele aina hinta etukäteen ja odota maksavasi huomattavasti enemmän kuin "songthaew"-rahdin hinta, luultavasti muutaman sadan bahtin luokkaa.

jomtien-beach-pattaya

Missä yöpyä Pattayassa

Etelä-Pattayalla, lähellä Jomtien Beachia ja Jomtien Complexia sijaitsevat hotellit ovat suosituimpia homovierailijoiden keskuudessa.

Pattayalla on todella suuri valikoima homoystävällisiä (jotkut homojen omistamia) keskitason ja budjettihotellit ja majatalot. Jos haluat enemmän yksityisyyttä ja mukavuutta, valitse a Luxury Hotel - joista monet löytyvät kaupungin pohjoisosasta.

 

Tekemistä ja näkemistä

Kyse ei ole go-go-baareista ja rannoista. Homomatkailijoille on tarjolla runsaasti kulttuuritoimintaa ja retkiä. Napsauta tästä nähdäksesi yhteenvedon Pattayan nähtävyyksistä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli