Milford-ääni

Gay Queenstown · Kaupunkiopas

Ensimmäinen vierailu Queenstowniin? Sitten homo Queenstown -kaupunkioppaamme on sinua varten.

Milford-ääni

valokuva - Tourism of New Zealandin ystävällisellä luvalla

Queenstown

Queenstown on epäilemättä Uuden-Seelannin, ellei koko maailman, adrenaliiniseikkailupääkaupunki. Ja heti kun saavut, on selvää, miksi.

Kaupungilla on upein luonnollinen sijainti Wakatipu-järven rannoilla, ja Remarkables Mountain Rangen jyrkät huiput tarjoavat täydellisen taustan melkein jokaiselle ulkoilmaurheilulle. Tämä tuo tänne seikkailunhakijoita eri puolilta maailmaa.

Varoita, seikkailu hiipii ylös ja vain tarttuu sinuun. Ennen kuin huomaatkaan, huomaat hyppääväsi benjillä alkuperäiseltä RJ Hackettin sillalta, bengin syntymäpaikalta, ja hyppäämässä lentokoneesta (kiinnitettynä lujasti laskuvarjolla varustettuun ammattilaiseen) maailman korkeimmalla laskuvarjohypyllä.

 

Gay kohtaus

Queenstown on suhteellisen pieni ja kehittynyt palvelemaan ulkoilumatkailualaa. Ei ole olemassa "yksinomaan homoille" tarkoitettuja paikkoja, mutta olemme listanneet muutamia merkittäviä homoystävällisiä baareja. Queenstownin homokohtaus sivu.

Queenstown on kuitenkin Uuden-Seelannin homo- ja lesboseikkailumatkailun keskus. Kerran vuodessa, elokuun lopusta syyskuun alkuun, kaupunki on kirjaimellisesti nimensä mukainen isännöimällä Uuden-Seelannin Homohiihtoviikko. Tätä mainostetaan laajasti eteläisen pallonpuoliskon suurimpana homo- ja lesbojuhlana.

 

Saapuminen Queenstowniin

Queenstownin kansainväliseltä lentokentältä on jatkolentoja Uuden-Seelannin kaupunkeihin ja säännöllisiä lentoja Sydneyyn. Talven vilkkaimman hiihtokauden aikana on myös suorat lennot Brisbaneen ja Melbourneen.

Connectabus-yhteys kulkee lentokentältä kaupungin keskustaan ​​ja edelleen Arrowtowniin. Intercity-linja-autot kulkevat päivittäin Christchurchiin, Te Anauhun, Wanakaan ja länsirannikolle.

Queenstown on 6 tunnin ajomatkan päässä Christchurchista upeiden maaseudun ja vuoristosolien kautta.

 

Liikkuminen Queenstownissa

Keskusta-alue pieni ja helposti hallittavissa kävellen.

 

Milloin vierailla

Queenstownin kesä kestää joulukuusta helmikuuhun. Aurinkoiset lämpimät päivät ovat ihanteellisia lukuisiin ulkoiluun. Tämä on myös matkailun sesonkiaika, joten kaupunki on vilkkaampi ja hotellit kalliimpia. Talvi on kesäkuusta elokuun loppuun, jolloin Queenstownista tulee hiihtokeskuskaupunki.

 

Tekemistä ja näkemistä

Seikkailu:

Queenstown on syntymäpaikka benjihyppy, ja voit silti ottaa harppauksen alkuperäisestä AJ Hackett Kawaraun silta kaupungin laidalla. Adrenaliinin pumppaamisesta täällä on kyse. Bungyn lisäksi valitse mieleisesi koskenlasku, surffaus, vesiskootteri, parapenting, taivassukellus, maastopyöräily, vaellus, talvihiihto ja paljon enemmän. Pieni kaupunki on täynnä matkanjärjestäjiä, jotka haluavat tarjota sinulle kaikki yksityiskohdat ja tarjoukset rohkaistakseen sinua kohtaamaan pelkosi ja sitoutumaan.

Queenstown Skyline Luge ei kannata jättää väliin. Aja ylös vuorenrinnettä köysiradalla ja kulje sitten alas toisella kahdesta radasta omalla kelkkailullasi!

Lähde risteilylle Wakatipu-järvellä aluksella TSS Earnslaw, "The Lady of the Lake" sata vuotta vanha hiilikäyttöinen höyrylaiva.

Suuntaa Wakatipu-järven rantatietä pohjoiseen Glenorchy ja takaisin - se on hämmästyttävän kaunis ajomatka.

Tutustu maailmanluokan paikallisiin viineihin a viinikierros ja maistelua.

Kokeile molempien monipuolista ravintola- ja vilkasta baarielämää Queenstown ja lähellä Nuolenkärki.

Mikään matka Queenstowniin ei olisi täydellinen ilman vierailua lähistöllä Milford Sound.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.