sagrada família, katedraali, arkkitehtuuri

Gay Barcelona · Kaupunkiopas

Ensimmäistä kertaa Barcelonassa? Sitten homo Barcelonan kaupunkiopassivumme on hyvä paikka aloittaa.

 

sagrada família, katedraali, arkkitehtuuri

Barcelona on Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Barcelona on myös Välimeren rannikon suurin metropoli. Kulttuuriperinnön rikkaalla Barcelonalla on maailmanlaajuinen maine ja se on merkittävä matkailukohde. Kuuluisia nähtävyyksiä ovat Antoni Gaudín ja Lluís Domènech I Montanerin arkkitehtoniset teokset, jotka on nimetty Unescon maailmanperintökohteiksi.

Kaupungissa on myös vilkas ja eloisa homoelämä, jossa LGBT+-henkilöt elävät avoimesti ja ylpeinä. On olemassa lukuisia homobaareja, klubeja ja hotelleja, eikä Barcelonassa ole pulaa hauskanpidosta.

Homooikeudet Espanjassa

Mitä tulee homojen oikeuksiin, Espanja on yksi maailman edistyksellisimmistä maista, vaikka tämä kuvastaa dramaattisia muutoksia, joita on tapahtunut vasta viime vuosikymmeninä.

Suostumisikäraja on kaikilla 16 vuotta. Samaa sukupuolta olevien avioliitto on laillinen. Samaa sukupuolta olevat parit voivat adoptoida lapsia. Homomiehet voivat palvella avoimesti armeijassa ja LGBT-näkyvyys on useimmilla alueilla. Työllisyyttä, tavaroiden ja palvelujen tarjoamista sekä vihapuhetta vastaan ​​on olemassa syrjinnän vastaisia ​​lakeja.

Gay kohtaus

Barcelonassa on vilkas homoelämä, jossa on lukuisia baarit, risteilyklubit, saunat, yökerhot ja säännöllisiä suuria tanssijuhlia. Barcelonan LGBT-festivaali järjestetään yleensä kesäkuun lopulla, ja yhteisö kokoontuu viikoksi kulttuuria, urheilua, viihdettä ja juhlia varten. Barcelonasta on viime vuosina tullut Euroopan homojen kesäjuhlien hot spot (otettu nimi Ibizalta). Vuosittainen Circuit Festival - joka järjestetään yli 10 päivää elokuussa, houkuttelee kymmeniä tuhansia kauneimpia tyyppejä ympäri maailmaa osallistumaan tähän upeaan tapahtumaan.

Suurin osa Barcelonan homobaareista ja -klubeista sijaitsee Gaixamplen alueella. Tämä on kolmen korttelin alue Gran Via Del Les Corts Catalanesista pohjoiseen Urgilin ja Universitatin metroasemien välissä. Naapurustossa on joitain kaupungin suurimmista ja suosituimmista gay-paikoista, mukaan lukien Perverssi kerho ja Arena Madre. 

Voit lukea Travel Gay opas "Gaixamplen" piiriin tätä.

Barcelona

Gay-hotellit Barcelonassa

Barcelonassa on joitain maailman upeimmista boutique-hotelleista ja -majoituksista, joista monet sijaitsevat kaupungin goottilaisissa ja modernistisissa rakennuksissa. Nämä paikat tarjoavat täydellisen romanttisen kohteen homomatkailijoille, jotka haluavat kokea Barcelonan tyylikkäästi. Hotellit, kuten Alma Barcelona, Mandarin Oriental ja Grand Hotel Calderon kaikki tarjoavat vieraille ylellisen oleskelun yhdellä kaupungin upeimmista kaupunginosista, Passeig de Gràciasta.

Tietenkin kaikille homomatkustajille on tarjolla valikoima hotelleja, ja pienemmän budjetin omaaville on useita upeita hotelleja, jotka sijaitsevat "Gaixamplen" alueella ja sen ympäristössä. Nämä hotellit tarjoavat vieraille edullisen tukikohdan, josta käsin tutustua kaikkeen Gaixamplen tarjontaan.

Useimpia Barcelonan hotelleja voidaan pitää homoystävällisinä, koska henkilökunnan on kohdeltava kaikkia vieraita samalla tavalla seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä riippumatta, kuten maan syrjinnän vastaisissa laeissa esitetään.

Gay saunat Barcelonassa

Barcelonassa on laaja valikoima homosaunoita, joista monet ovat avoinna 24/7. Yksi tällainen esimerkki on Casanova sauna, iso ja hyvin hoidettu sauna keskeisellä paikalla. Sauna Casanova houkuttelee suuria joukkoja sekä paikallisia että turisteja ja on avoinna 24 tuntia. Saunassa on monipuoliset tilat, kuten avosuihkut, kuivasauna, höyrysauna ja 6 hengen poreallas.

Saunat, kuten Casanova, löytyvät helposti Barcelonasta, ja ne ovat yleensä tervetulleita ja osallistavia.

Homohieronta Barcelonassa

Barcelonassa on lukuisia homohierontapaikkoja ja -palveluita, ja suurin osa tarjoaa laadukasta hierontaa puhtaissa ja viihtyisissä ympäristöissä.

Painehieronta on Barcelonan homohierontainstituutti ja sijaitsee kätevästi "Gaixamplen" alueella ja lähellä monia kaupungin maamerkkejä. Under Pressure Massage tarjoaa erilaisia ​​hierontoja ja hoitoja, mukaan lukien syväkudostoimenpiteet.

Homohieronta Barcelonassa on miesten hierontapaikka, joka on erikoistunut eroottiseen, tantriseen ja aistilliseen hierontaan. Studio sijaitsee kaupungin keskustassa ja isännöi sekä paikallisia että ulkomaisia ​​asiakkaita. Gay Massage Barcelona on yksi kaupungin arvostetuimmista hierontapalveluista.

Barcelona

Matka Barcelonaan

Barcelonaa palvelee Barcelonan El Pratin lentoasema joka sijaitsee noin 17 km päässä kaupungin keskustasta. Se on Espanjan toiseksi suurin lentokenttä ja tarjoaa yhteydet useimpiin Euroopan suuriin kohteisiin. Barcelonasta on suhteellisen vähän pitkän matkan lentoja. Aasiasta tulevien matkustajien tulee todennäköisesti lentää suuren eurooppalaisen solmukohdan kautta.

Siellä on kaksi terminaalia. Terminal One avattiin vuonna 2009 ja on yksi maailman suurimmista. Terminal Two on vanhempi, alkuperäinen terminaali.

Turistien suosituin ja kätevin tapa päästä kaupunkiin on taksi. Nämä ovat saatavilla välittömästi terminaalien ulkopuolella. Maksaa noin 35 € päästäksesi kaupungin keskustaan.

Terminaalissa 2 on oma rautatieasema linjalla, joka kulkee Barcelonan Sants-rautatieasemalle ja melko keskeiselle Passeig de Gràcian rautatieasemalle, joka tarjoaa kuljetuksen Barcelonan metrojärjestelmään. Ensimmäinen matka maksaa 4.10 €. T1:n matkustajien on mentävä yhdysbussilla rautatieasemalta terminaaliin 2.

Barcelona

Liikkuminen Barcelonassa

bussi

Bussit ovat tehokas tapa liikkua Barcelonassa, ja niiden lisäetuna on se, että voit katsella kaupunkia matkustaessasi. Bussit voidaan pysäyttää suojien luo heiluttamalla kuljettajaa ilmaistakseen, että haluat nousta kyytiin. Liput ovat yleensä edullisia ja lippuja voi ostaa viikonloppuisin ja arkipäivisin.

metro

Suosituin tapa matkustaa paikallisten keskuudessa, metro on tiheä, halpa ja nopea, joten se on täydellinen matkustusvaihtoehto. Lippuja voi ostaa joko käteisellä tai kortilla, ja suurin osa asemista on täysin esteetön liikuntarajoitteisille.

Taksi

Barcelonan viralliset taksit ovat mustia keltaisilla ovilla ja yleensä halvempia kuin uber-vaihtoehdot, vaikka tällaiset palvelut ovat edelleen suosittuja ja tehokkaita.

Barcelona

Tekemistä Barcelonassa

Barcelonassa on rajattomat mahdollisuudet tehdä tekemistä. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat kuitenkin mm.

 

 

  • Kulje alas Las Ramblasille
  • Nauti Sagrada Familian ihmeestä
  • Tutustu Gaudiin Casa Batllossa
  • Vietä päivä jollakin kaupungin rannoista
  • Shoppaile La Boqueriassa
  • Katso jalkapallo-ottelu Camp Noussa
  • Uppoudu Barcelonan kaupungin historialliseen museoon

 

 

UKK

Visa

Koska Espanja on Euroopan unionin jäsenvaltio, matkustajat muista unionin maista voivat tulla maahan ilman viisumia. EU:n ulkopuolella matkustavien on kuitenkin haettava Schengen-viisumia, joka mahdollistaa matkustamisen koko Schengen-viisumialueella. Tarkista maastasi tulevien matkustajien viisumivaatimukset ennen matkaa.

Raha

Espanjan valuutta on euro. Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Luotto- ja pankkikortit ovat laajalti hyväksyttyjä. Kortilla maksettaessa joissakin kaupoissa saatetaan vaatia kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Juomaraha ei ole odotettu käytäntö Barcelonassa, ja siksi useimmat paikalliset vain juottavat, kun he kokevat saaneensa erinomaista palvelua. Jos haluat antaa tippiä palveluntarjoajille, 5 % on vakiona hyvästä palvelusta ja 10 % erinomaisesta palvelusta.

Milloin vierailla

Kevättä pidetään yleensä parhaana ajankohtana vierailla Barcelonassa, koska lämpötila on yleensä lämmin, mutta ei lähelläkään huippukesäkuukausina koettua huippua, ja kaupunki on yleensä vähemmän täynnä turisteja. Keväällä järjestetään erilaisia ​​kiehtovia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, jotka tarjoavat jokaiselle homomatkaajalle jotakin.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.