gay-birmingham-opas-2017

Gay Birmingham · Kaupunkiopas

Harkitsetko matkaa kohteeseen Birmingham? Homo-Birminghamin kaupunkiopassivumme on sinua varten.

gay-birmingham-opas-2017

Birmingham

Kaupunki on kehittynyt teollisista juuristaan ​​suureksi kaupalliseksi ja kulttuuriseksi kohteeksi, ja se on nyt yksi Ison-Britannian dynaamisimmista ja nuorekkaimmista kaupungeista (40 % väestöstä on alle 25-vuotiaita).

Suurelta osin jalankulkukeskuksessa on modernia arkkitehtuuria, kulttuurisia maamerkkejä ja maailmanluokan kauppaa, ja vanhat teollisuuskanavat on puhdistettu ja toimivat taustana kukoistavalle kahvila-, baari- ja ravintolaelämälle.

 

Gay kohtaus

Koska Birmingham on suuri kaupunki, sillä on oma vakiintunut Gay Village, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustan eteläpuolella, alueella, joka tunnetaan nykyään nimellä Southside.

Gay Village on keskittynyt Hurst Streetin ympärille, ja siellä on monia Gay Bars, risti ja kauppoja, ja se on hyvin paljon homo-yöelämän pääpaino.

Birminghamin homomaailma palvelee pääasiassa valtavaa ja suhteellisen nuorta kaupunkiväestöä. Matkailu kasvaa nopeasti (Birmingham on Englannin toiseksi vierailluin kaupunki Lontoon ulkopuolella), mutta se ei vielä houkuttele samaa määrää homokävijöitä kuin Lontoo, Manchester tai Brighton.

 

Matkalla Birminghamiin

Birmingham sijaitsee Englannin sydämessä, joten sinne pääsee helposti. Kaupunki on Iso-Britannian suuri rautatiekeskus, josta on nopeat ja säännölliset yhteydet Lontooseen ja muihin Iso-Britannian suuriin kaupunkeihin päärautatieasemalta, Birmingham New Streetiltä. Snow Hillin ja Moor Streetin asemilla on ylimääräisiä junayhteyksiä.

Birminghamin kansainvälinen lentoasema sijaitsee lähellä Solihullia, 8 km:n päässä kaupungin keskustasta. Sillä on säännöllisesti päivittäisiä lentoja muihin Iso-Britannian ja Euroopan suuriin kaupunkeihin. Myös suorat lennot Delhiin, Dubaihin, Islamabadiin, New Yorkiin ja Torontoon. Ilmainen Air-Rail-palvelu yhdistää matkustajaterminaalit kansainväliselle rautatieasemalle, ja säännölliset junayhteydet New Street Stationille (hinta 3-4 puntaa). X1- ja 97/A-bussit kulkevat kaupungin keskustaan ​​hintaan 2.40 puntaa. Taksit voivat maksaa lähes 40 puntaa.

Birmingham on myös Ison-Britannian moottoritieverkoston ytimessä, ja sieltä on nopeat tieyhteydet Lontooseen ja kaakkoon M42:n kautta, itään M6:n kautta ja lounaaseen M5:n kautta.

 

Liikkuminen Birminghamissa

Hyvän valikoiman keskustan hotelleja ja Gay Villagen keskeisen sijainnin ansiosta pääset helposti useimpiin kohteisiin kävellen tai paikallisella taksilla.

Verkko West Midlands tarjoaa bussien, junien ja metron joukkoliikenneverkoston, joka yhdistää kaikki kaupungin alueet. Kun taas muissa Euroopan kaupungeissa on yleistä, että joukkoliikennejärjestelmät integroidaan, tämä ei yleensä tapahdu Isossa-Britanniassa (ainakaan Lontoon ulkopuolella), joten sinun on ostettava erilliset liput kulkuvälineestäsi riippuen tai maksettava ylimääräistä "add -ons" alkuperäiseen hintaan.

 

Missä yöpyä Birminghamissa

Saat luettelon suosituista hotelleista lähellä Hurst Streetin Gay Villagea ja Birminghamin keskustaa vierailemalla Gay Birmingham -hotellit -sivu.

Tekemistä ja näkemistä

Ostokset

Kohokohtia ovat kaupungin keskusta Härkätaisteluareena, joka on virkistetty Selfridges-myymälän arkkitehtonisella ihmeellä. Kaupungissa on myös a Harvey Nichols, laajempi valikoima eksklusiivisia myymälöitä osoitteessa Postilaatikko ja maailmankuulu Korukortteli.

Chamberlain Square, Birmingham

 

Kulttuuri

Birminghamin museo ja taidegalleria – Chamberlain Square. Siellä on suuri pysyvä taidekokoelma, vaihtuvia näyttelyitä ja The Waterhall Gallery of Modern Art.

IKON-galleria – Oozells Square Broad Streetin edustalla. Moderni ja käsitteellinen taidegalleria, jossa on upea kahvila.

Aston Hall, Trinity Road, Aston. Kunnostettu jakobinen kartano, jossa on aikakauden huoneita ja taideteoksia.

Sinfoniahalli, Broad Street. Tämä suuri konserttipaikka sijaitsee kaupungin keskustassa.

Birminghamin kuninkaallinen baletti, Thorp Street. Yksi Iso-Britannian suurimmista balettiryhmistä, jonka esiintymiskoti on Birminghamin Hippodrome, joka sijaitsee kaupungin keskustassa ja lähellä Gay Villagea.

 

Suosittuja nähtävyyksiä

Cadburyn maailmanmuseo – Cadbury-suklaa on synonyymi Birminghamille. Heidän valtava suklaatehdas on vain homokylän eteläpuolella ja avoinna vierailijoille useimpina päivinä.

Think Tank -galleria, Millennium Point, Curzon Street – käytännön tiedemuseo. Yhdistelmälippuja on saatavilla läheiseen IMAX-elokuvateatteriin.

Korukorttelin museo, Vyse Street, Hockley - Mahdollisuus vierailla hylätyssä korupajassa monien kaupallisten jalokivikauppiaiden alueella.

Monikulttuurinen Birmingham

Kaupungissa asuu erilaisia ​​yhteisöjä ympäri maailmaa, ja siellä on monia erilaisia ​​uskonnollisia keskuksia, mukaan lukien Birminghamin katedraali, Birminghamin keskusmoskeija ja Birminghamin buddhalainen keskus.

Maailman keittiöt ovat myös hyvin edustettuina kaupungissa, sillä siellä on monia kiinalaisia, intialaisia, thaimaalaisia, italialaisia, ranskalaisia, espanjalaisia ​​ja jopa eteläamerikkalaisia ​​ravintoloita.

 

Kun käydä

Birmingham Pride aloittaa Ison-Britannian Gay Pride -kauden, ja se järjestetään kevätpäivän viikonloppuna, ja se houkuttelee suuren määrän osallistujia (noin 70,000 2014 vuonna XNUMX).

Festivaali järjestetään Gay Villagessa, jossa on myyntikojuja, esityksiä, huvipuisto ja Pride-paraati. Tapahtuma perii nyt sisäänpääsymaksun ja on yksi Ison-Britannian suurimmista Pride-tapahtumista.

 

Visa

Viime vuosina Iso-Britannia on tiukentanut maahanmuuttomenettelyjään ja ottanut käyttöön biometriikan. Täydelliset tiedot voivat olla löytyy täältä.

Useimmat Hongkongin erityishallintoalueen, Singaporen ja Taiwanin vierailijat eivät vaadi viisumia (ole hyvä tarkistaa täältä nähdäksesi koskeeko tämä sinua). Muiden Aasiasta tulevien vierailijoiden on hankittava viisumi ennen matkustamista Isoon-Britanniaan. Sinun on tavallisesti osallistuttava haastatteluun paikallisessa Britannian suurlähetystössä.

Maahantulo on normaalisti sallittu 6 kuukauden ajaksi, ja voit matkustaa vapaasti minne tahansa Englannissa, Walesissa, Skotlannissa ja Pohjois-Irlannissa. Ison-Britannian viisumi ei kelpaa matkustettaessa muihin Euroopan maihin.

 

Raha

Ison-Britannian valuutta on Englannin punta, jota symboloi £. Euroja ei hyväksytä maksuvälineeksi Isossa-Britanniassa.

Visa & MasterCard ja debit-kortit hyväksytään lähes kaikkialla. American Express- ja Diners-kortit hyväksytään laajalti. Iso-Britannia käyttää kaikissa maksuissa "siru- ja PIN-koodi" -järjestelmää. Jos kortissasi on mikrosiru, odota, että sinua pyydetään antamaan PIN-koodi allekirjoituksen sijaan. Jos sinulla ei ole PIN-koodia, sinua pyydetään näyttämään virallinen kuvallinen henkilötodistus.

Käteisen vaihtaminen Ison-Britannian puniksi voi olla kallista Isossa-Britanniassa. Useimmat aasialaiset matkustajat saavat paremman hinnan vaihtamalla valuuttaa ennen matkustamista Isoon-Britanniaan.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.