doi-inthanon-kansallispuisto-lähellä-chiang-mai-thaimaata

Gay Chiang Mai · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Chiang Maihin? Sitten homo Chiang Mai -kaupunkioppaamme on sinua varten.

doi-inthanon-kansallispuisto-lähellä-chiang-mai-thaimaata

Chiang Mai เชียงใหม่

Chiang Mai on Pohjois-Thaimaan suurin ja kulttuurisesti tärkein kaupunki. 700 km Bangkokista pohjoiseen sijaitsevasta Chiang Maista on tullut yhä nykyaikaisempi, ja se houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain.

Kaupunkia ympäröivässä maakunnassa on upeita maisemia, metsiä, vuoria, jokia, järviä, vesiputouksia ja se tarjoaa mahdollisuuden moniin erilaisiin seikkailuihin koskesta ratsastamisesta norsusafareihin.

 

Gay kohtaus

Monet homomatkailijat uskovat virheellisesti, että loma Thaimaassa on vain etelän kauniita rantoja ja Bangkokin yöelämää. Mutta tämä on vain puolet tarinasta. Pohjoinen alue, erityisesti Chiang Mai ja Chiang Rai, tarjoavat hyvin erilaisen ympäristön ja monia mielenkiintoisia aktiviteetteja, joista voit nauttia.

Rikkaan kulttuurinsa ja runsaan luonnon lisäksi Chiang Mai tarjoaa pienen, rennon homoelämän. Siellä on ystävälliset homobaarit ja Gay saunat jossa paikalliset ja vierailijat kohtaavat ja seurustelevat. Homohierontakylpylät ja retriitit ovat melko suosittuja.

Monta vuotta sitten tärkein homo-yöelämä keskittyi yöbasaariin, Chiang Main tärkeimpään matkailukohteeseen. Mutta ajat ovat muuttuneet. Nykyään suuri osa kaupungin homobaareista löytyy ChangPuakin ja Nimmanhaeminin alueilta, jotka sijaitsevat vanhankaupungin luoteeseen.

Lisää homojen omistamia yrityksiä, kuten ravintoloita ja majataloja, on hajallaan ympäri kaupunkia. Ja ylipäätään Chiang Mai on erittäin homoystävällinen ja vieraanvarainen, sillä paikallisilla ihmisillä tiedetään olevan aito, rento asenne.

 

Matkalla Chiang Maihin

Nopein ja helpoin tapa on lentää Bangkokista. Chiang Main kansainvälinen lentoasema (CNX) hoitaa sekä kotimaisia ​​että alueellisia kansainvälisiä lentoja. Lentoaika Bangkokista on noin yksi tunti. Useat halpalentoyhtiöt tarjoavat lentoja päivittäin.

Bussilla

Monet päivittäiset bussit lähtevät säännöllisen päivittäisen aikataulun mukaan Bangkokin pohjoisesta linja-autoterminaalista (Mo Chit), jotka tarjoavat vaihtelevia hinta-, mukavuus- ja nopeusvaihtoehtoja. Matka-aika on noin 10 tuntia.

Junalla

Palvelut Bangkokin Hualamphongin rautatieasemalta lähtevät säännöllisen päivittäisen aikataulun mukaan, ja matka Chiang Maihin kestää 12-15 tuntia. Eri luokat ovat saatavilla.

doi-suthep-temppelikompleksi-chiang-mai-thaimaaWat Doi Suthep - sijaitsee 15 km päässä Chiang Mai kaupungin keskustasta

Liikkuminen Chiang Maissa

"Songthaew"

Näissä katetuissa lava-autoissa on kaksi pitkää penkkipaikkaa takana ja ne ovat yleensä sisällä punainen. Jotkut poimivat matkalta matkustajia, jotka ovat menossa samaa reittiä, kun taas toiset eivät seuraa tiettyä reittiä ja vain vaeltavat pääkaduilla markkinoiden, temppelien tai bussi-/juna-asemien ympärillä.

Songthaew (tai punainen kuorma-auto) on kätevin, jos olet menossa johonkin tiettyyn paikkaan. Odota maksavasi vähintään 20 bahtia kaikkialla kaupungin muurien sisällä ja 40-60 bahtia ulkopuolella.

Tuk-tukin kautta

Tuk-tukit ovat nopea tapa liikkua. Odota maksavasi 30-40 bahtia lyhyestä hyppystä ja 50-10 bahtia pitkistä matkoista riippuen neuvottelutaidoistasi.

Taksilla

Chiang Maissa on maksulliset taksit, mutta saatat joutua neuvottelemaan kiinteästä hinnasta. Yleensä et voi kutsua takseja kadulla. Hotellisi voi soittaa sinulle taksin tai voit ottaa yhteyttä yksittäisiin kuljettajiin heidän ajoneuvossaan näkyvillä matkapuhelinnumeroilla.

Mopolla tai moottoripyörällä

Mopot ovat halpa ja kätevä tapa liikkua kaupungissa tai päästä syrjäisille nähtävyyksille. Kaupungissa on monia vuokra-asuja, vaikka useimmat majatalot voivat järjestää vuokrauksen. Voimassa olevaa kansainvälistä ajolupaa ei vaadita ajamiseen.

Polkupyörällä

Liikenne Chiang Main vanhan kaupungin muurien sisällä on tarpeeksi hidasta, jotta pyöräily on turvallinen tapa liikkua. Vuokrapyöriä on runsaasti ja ne maksavat noin 30-250 bahtia päivässä.

autolla

Autonvuokraus on saatavilla sekä kaupungin keskustassa että lentokentällä.

 

Missä yöpyä Chiang Maissa

Chiang Main suosituimpia alueita ovat vanhakaupunki, lähellä Ping-jokea tai lähellä Nimmanhaemin Roadia. Katso suositeltujen hotelliemme luettelo vierailemalla Majoitus Gay Chiang Mai, valitse omasi runsaasta valikoimastamme, Budjettihotellit ja luksushotellit sivut.

Royal Flora Ratchaphruekin puutarha

Tekemistä ja näkemistä

Doi suthep - kuuluisa ja tärkeä temppeli, josta on näkymät kaupunkiin vuorenrinteeltä. Se sijaitsee noin 3,500 jalkaa merenpinnan yläpuolella, ja sinne pääsee jyrkkiä portaita pitkin, joissa on noin 300 askelmaa.

Chedi Luangin temppeli - Tässä noin 600 vuotta sitten rakennetussa vaikuttavassa temppelissä asui aikoinaan arvokas Emerald Buddha.

Doi Inthanonin kansallispuisto - Thaimaan korkein vuori, joka tarjoaa yhden parhaista lintujen tarkkailupaikoista. Muita nähtävyyksiä ovat kuninkaalle ja kuningattarelle omistetut kaksoisstupat (katso kuva tämän sivun yläosassa) ja Wachiratarnin vesiputous.

Chiang Main eläintarha - Tässä eläintarhassa on yli 6,000 XNUMX eläintä ympäristössä, joka koostuu kahdesta vesiputouksesta, tekoaltaista, avoimesta puistosta, leirintäalueista ja eläinten lisääntymisalueista.

Kuningatar Sirikit kasvitieteellinen puutarha - sisältää monia kasvilajeja, mukaan lukien joitakin harvinaisia ​​lajeja. Paras aika nähdä kukkien kukinta on viileä kausi.

Royal Flora Ratchaphruekin puutarha - puutarhassa on monia kasvi- ja kukkalajeja vuoden 2016 Royal Flora Ratchapruek -messuilta. Paikassa on myös ainutlaatuisia ja herkkiä taideteoksia ja arkkitehtuuria, jotka heijastavat luontoa ja thaimaalaista kulttuuria.

Yö basaari - hyvä paikka ostaa paikallisia käsitöitä, matkamuistoja, hopeaa ja muita paikallisia esineitä lähellä kaupungin keskustaa.

Elefanttileiri - suosittu toiminta Chiang Main vierailijoille. Valittavana on monia norsuleirejä, joista useimmat tarjoavat nouto- ja palautuspalvelun. Suosittelemme Pataran norsutila.

norsu-ratsastus-lähellä-chiang-mai

Krathongin laki (tunnetaan paikallisesti nimellä YiPeng - perinteinen marraskuussa pidetty festivaali, jossa ihmiset kelluttavat kukilla koristeltuja astioita ja sytyttivät kynttilöitä vesistöille. Lanna-tyyliset taivaslyhdyt (kuuluisa Chiang Maista) käyttävät paperista valmistettuja kuumailmapalloja ja ne lasketaan vesille. ilma.

Orkideatilat - puutarha ja erilaisten thaimaalaisten orkideakukkaiden jälleenmyyjä

 

Kun käydä

Chiang Maissa on hyvä vierailla ympäri vuoden, vaikka sesonkiaika on talvella (joulukuu-tammikuu), jolloin sää on hieman viileämpi, ja etenkin vuorilla on viileää.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.