gay-frankfurt-opas-2017

Gay Frankfurt · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Frankfurtiin? Sitten homo Frankfurtin kaupunkiopassivumme on sinua varten.

gay-frankfurt-opas-2017

Frankfurt

Frankfurt on Saksan tärkein liike-elämän ja rahoitusalan keskuskaupunki ja suurin kaupunki Saksan Hessenin osavaltiossa. Se on tunnettu hämmästyttävästä korkeatasoisesta kaupungin keskustasta, ja siellä toimii lukuisia suuria eurooppalaisia ​​organisaatioita, kuten Euroopan keskuspankki.

Frankfurt isännöi myös joitain maailman suurimmista messuista, mukaan lukien upea Frankfurtin autonäyttely. Frankfurtin lentoasema on yksi Euroopan vilkkaimmista, ja kaupunki on tärkeä junaliikenteen solmukohta.

Turistit, jotka viettävät muutaman päivän Frankfurtissa (eikä vain kulkevat läpi), saavat upean yhdistelmän uutta ja vanhaa futurististen pilvenpiirtäjien rinnalla kauniiden historiallisten rakennusten, yleisten puistojen, upeiden ostoshallien ja valtavan määrän museoita kanssa.

Kaupungin keskustan läpi kulkee Main-joki. Main-joen ylittävät historialliset sillat ovat itsessään nähtävyyksiä ja tarjoavat kiehtovan näköalan maisemaan joen molemmin puolin.

Frankfurt Römerberg (Vanhakaupunki)

 

Gay kohtaus

Frankfurtin homoelämä keskittyy Alte Gasse -kadun ympärille kaupungin keskustassa (Innenstadt), lähellä Konstablerwache-asemaa ja suosittua Zeil-ostoskatua. Suurin osa homobaareista ja klubeista on kävelyetäisyydellä toisistaan, vaikka jotkin suosituimmista risteilyklubit ja saunat ovat hieman kauempana.

Frankfurt on hyvin kansainvälinen kaupunki. Valtava määrä monikansallisia yrityksiä, instituutioita ja valtava lentoasema houkuttelevat monimuotoista ja erittäin kansainvälistä yleisöä.

Vaikka Frankfurt ei ole samassa mittakaavassa kuin Berliini, se tarjoaa loistavan valikoiman yöelämää, saunat ja risteilyklubit.

 

Matkalla Frankfurtiin

Frankfurtin lentoasema on yksi Euroopan suurimmista, ja sieltä on säännölliset yhteydet kaikkiin Euroopan suuriin kaupunkeihin sekä lukuisiin mannertenvälisiin kohteisiin.

Siellä on kaksi terminaalia, joista toista käyttävät yksinomaan Star Alliance -lentoyhtiöt (mukaan lukien Lufthansa) ja toista kaikki muut lentoyhtiöt.

Lentokenttä on yhdistetty kaupunkiin junayhteydellä. Linjat S8 ja S9 lähtevät terminaalista 1 ja kulkevat kaupungin keskustan läpi. Matka-aika lentokentältä keskustaan ​​on normaalisti noin 14 minuuttia. Osta lippusi lentoaseman myyntiautomaatista ennen junaan nousua. Liput maksavat 4.65 €.

Frankfurtilla on yksi Euroopan suurimmista rautatieasemista, josta on nopeat yhteydet useimpiin muihin Saksan kaupunkeihin ja joihinkin Euroopan kohteisiin.

Liikkuminen Frankfurtissa

Frankfurtissa on erinomainen joukkoliikennejärjestelmä, joka koostuu metrosta, busseista ja raitiovaunuista.

Metro, bussi ja raitiovaunu

Metroasemat voidaan tunnistaa sinisellä pohjalla olevasta U-merkistä. Lippu tulee ostaa automaatista ennen koneeseen nousemista. Myyntiautomaatit tarjoavat ohjeita sekä saksaksi että englanniksi. Hinnat perustuvat matkustusalueisiin. Yhden päivän liput tarjoavat rajoittamattoman matkustamisen tietyllä vyöhykkeellä.

"Frankfurt Card" tarjoaa rajoittamattoman matkan 1 tai 2 päiväksi sekä alennuksia eri museoissa. Kortin voi ostaa lentokentältä, suurilta rautatieasemilta ja matkailuneuvontapisteistä ja maksaa 10.50 €/päivä.

Taksi

Helposti saatavilla, mutta kallis. Maksaa noin 30 € päästäksesi kaupungin keskustaan.

Pyörä

Kaupungissa on laaja pyörätieverkosto. Huhtikuusta joulukuuhun on helppo vuokrata pyörä Deutsche Bahnilta (merkitty DB) matkapuhelimella ja luottokortilla.

 

Missä yöpyä Frankfurtissa

Homovieraat pysyvät lähellä kaupungin keskustaa (Innenstadt), Alte Gasse -gay-skenen ja suositun Zeil-ostoskatun ympäristössä.

Suositeltujen hotelliemme luettelo on osoitteessa Gay Frankfurt hotellit ja Gay Frankfurt luksushotellit sivut.

 

Tekemistä ja näkemistä

Skyline - Joidenkin Euroopan korkeimpien rakennusten ansiosta näkymä Main-joen silloista on upea. Päätornissa on julkinen näköalatasanne 200 metriä maanpinnan yläpuolella.

MyZeil - Näyttävä ostoskeskus, joka avattiin vuonna 2009, jossa on hämmästyttävä suppilomainen lasijulkisivu, kierteiset ääriviivat ja Euroopan pisin vapaasti seisova liukuportaat!

Römerberg  - Frankfurtin vanha keskusta, jossa on 14-luvulta peräisin olevia uusgoottilaisia ​​rakennuksia ja roomalaisen asutuksen jäänteitä (Arkheologische Garten, lähellä katedraalia).

Dom (Pyhän Bartholomeuksen katedraali) - 14-luvulla rakennettu goottilainen katedraali.

Eiserner Steg (Rautasilta) - Vuonna 1869 rakennettu jalankulkusilta, josta voit nauttia upeista näkymistä Frankfurtin horisonttiin ja Main-joelle. Yhdistää Sachsenhausenin alueen museoihin.

Pääsuoja - Pidetään kaupungin keskustana ja yhtenä suosituimmista aukioista. Sijaitsee Zeilin, Frankfurtin pääostoskatun vieressä. Katso "Hauptwache", barokkityylinen rakennus aukion keskustassa.

Alte Oper Frankfurt - Historiallinen rakennus, jota käytetään konsertteihin ja muihin suuriin tapahtumiin.

Modernin taiteen museo - Yksi maailman tärkeimmistä nykytaiteen museoista, jossa on yli 4,500 teosta 1960-luvulta.

Museonsufer - Alue, jossa on lukuisia museoita, joiden teemoja ovat saksalainen arkkitehtuuri, saksalainen elokuva, taide ja kulttuuri, viestintä, nykyaikaiset ikonit jne. Sijaitsee Sachsenhausenin alueella. Museumsufer-lipulla pääsee useimpiin näistä museoista kahtena peräkkäisenä päivänä.

Palmengartenin kasvitieteellinen puutarha - Avoinna päivittäin, ympäri vuoden.

Grüneburgpark - Frankfurtin suurin julkinen puisto.

 

Kun käydä

Frankfurtissa on suhteellisen leudot mutta kosteat talvet (marraskuu-maaliskuu) ja lämpimiä kesiä (heinäkuu-syyskuu), jolloin keskilämpötila on noin 25 °C.

Matkailun sesonkiaika on toukokuusta lokakuun alkuun. Kaupunki houkuttelee useita kansainvälisiä messuja, joiden aikana hotellien hinnat nousevat merkittävästi.

 

Raha

Saksa on osa euroaluetta (ja Frankfurt on Euroopan keskuspankin koti!). Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Luotto- ja pankkikortit ovat laajalti hyväksyttyjä (ja monissa paikoissa suositeltavia).

 

Ostokset

Frankfurt sopii loistavasti ostoksille. Suuntaa Zeiliin, joka on yksi Euroopan suosituimmista ostosalueista. Sekä Zeilissä että ympäröivillä kaduilla on lukuisia tavarataloja, ostoskeskuksia ja lukuisia putiikkeja.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.