Fuerteventura

Homo Fuerteventura · Saariopas

Suunnitteletko matkaa Fuerteventuraan? Sitten homo Fuerteventuralin saariopassivumme on sinua varten.

Fuerteventura

 

Fuerteventura

Fuerteventura (joka tarkoittaa karkeasti "vahvaa onnea") on Kanariansaarista toiseksi suurin sen jälkeen Tenerife. UNESCO julisti sen biosfäärialueeksi vuonna 2009.

Saari tunnetaan parhaiten kultahiekkaisista rannoistaan, jotka ulottuvat kilometrien päähän ja joissa on monia maailmanluokan vesiurheilulajeja.

 

Homooikeudet Espanjassa

Katso homojen oikeudet Espanjassa sivuiltamme Gay Madridin kaupunkiopas sivu.

 

Gay kohtaus

Fuerteventuran homoelämä on hyvin pieni, ja siellä on vain pari homoseksuaalia. Corralejon lomakaupunki tarjoaa rennon tunnelman ja erittäin liberaalin asenteen, joka on houkutellut homovierailijoita jo vuosia. Tämän seurauksena saaren matkailuviranomainen yrittää mainostaa Fuerteventuraa homomatkailijoiden lomakohteena.

Yksi tärkeimmistä lomakohteista, Corralejo, sijaitsee Fuerteventuran pohjoiskärjessä, jossa on kauniita rantoja ja pahamaineisia Corralejon hiekkadyynejä, suosittu risteilypaikka homojen auringonpalvojien ja ekshibitioijien keskuudessa.

 

Matka Fuerteventuralle

Päivittäisiä lentoja on Espanjasta, Isosta-Britanniasta, Euroopasta sekä muilta saarilta. Lentokenttä (El Matorralin lentokenttä) on lähellä Fuerteventuran pääkaupunkia Puerto Del Rosarioa, ja sieltä pääsee taksilla Corralejon kaupunkiin noin 40 minuutissa ja maksaa 45-60 €.

Bussiyhteys Puerto del Rosariosta Corralejoon kulkee tunnin välein ja maksaa 3.40 €. Useita lauttoja liikennöi Teneriffalta, Grand Canarialta, Puerto del Rosariosta ja Lanzarotelta.

Vuoristonäkymä La Oliva Fuerteventura

Liikkuminen Fuerteventuralla

On erittäin kustannustehokasta liikkua saarella taksilla tai paikallisbusseilla. Näet taksiasemia ja bussipysäkkejä kaikkialla. Voit ostaa BONO BtF -alennuskortin 1 eurolla kuljettajalta ja täydentämällä sitä saadaksesi alennuksia bussimatkoista ympäri saarta. Pääsy Correlejosta kaupungin eteläpuolella oleville hiekkadyyneille on erittäin helppoa.

Vuokra-auto on paras vaihtoehto, jos haluat tutustua Fuerteventuran syrjäisiin osiin, ja saatavilla on lukuisia autovuokraamoita.

 

Missä yöpyä Fuerteventuralla

Katso luettelo suosituista hotelleista lähellä rantaa ja Corralejon homoelämää osoitteessa the Gay Fuerteventura -hotellit -sivu.

 

Tekemistä ja näkemistä

rannat - Karibialaistyyliset rannat, joissa on valkoista hiekkaa ja turkoosia vettä (mukaan lukien Corralejon hiekkadyynit).

Veneretket - Paras tapa havaita valaita ja delfiinejä.

Las Rotundas -ostoskeskus - suuri ostoskeskus pääkaupungissa Puerto Del Rosariossa.

Lobos saaret - upea pieni saari, joka sijaitsee 2 km Fuerteventuralta pohjoiseen.

Lajitan eläintarha - koti "Oasis Park", jossa on kasvitieteellinen puutarha ja useita erinomaisia ​​kalaravintoloita.

Bakun vesipuisto (Corralejo) - suuri vesipuisto aaltoaltailla auringonottoalue, leikkialue jne.

Sukellusvene Safari (Corralejo) - Lähde matkalle merenpohjaan tässä upeassa sukellusvedessä.

Kalastusmatkat - Isoriistakalastus saatavilla ympäri Corralejoa.

Jeep Safari - loistava tapa kiertää upeaa saarta ja rantoja.

Lanzarote - suosittu naapurisaari, jonne pääsee lautalla (30 minuutin matka).

 

Kun käydä

Fuerteventura nauttii upeasta säästä suurimman osan vuodesta, ja aurinko on parhaimmillaan ja sininen taivas huhtikuusta marraskuuhun. Useimmat turistit vierailevat saarella näinä kuukausina ja talven aikana myös ympäri vuoden leutojen lämpötilojen vuoksi.

Kesällä lämpötila voi vaihdella välillä 22°C-35°C ja talvella 15°C-22°C.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli