Pride Amsterdam 2023

Pride Amsterdam 2024

Pride Amsterdam 2024

27–2024

Sijainti

erilaisia ​​paikkoja kaupungin keskusta, Amsterdam, Alankomaat

Yksi Euroopan suosituimmista homofestivaaleista. Pride Amsterdam 2024 järjestetään 27. heinäkuuta - 4. elokuuta - toisin kuin useimmat kaupungit, tämä järjestetään kanavalla!

Amsterdam Pride näkee yleensä kymmeniä upeita koristeltuja veneitä, jotka purjehtivat Amsterdamin kanavien läpi yli 500,000 XNUMX katsojalla. Tapahtumat, kuten Pink Tours Rijksmuseumissa ja Off-Broadway-klassikon Fun Home -esitykset, teki Priden erittäin erikoiseksi.

Päätapahtuma on maailmankuulu Amsterdam Gay Pride Canal Parade, joka järjestetään 3. elokuuta 2024 klo 12-30. Tämä poikkeuksellinen tapahtuma järjestetään Oosterdokin, Nieuwe Herengrachtin, Amstelin, Prinsengrachtin ja Westerdokin kuvankauniilla vesiväylillä.

Kanavaparaati, itsessään todellinen spektaakkeli, on vilkkaiden Amsterdam Pride -juhlien keskeinen nähtävyys. Ihastu ylellisesti koristeltujen kellukkeiden kulkueeseen, jossa termillä "kelluke" on kirjaimellinen ja ylimääräinen merkitys. Juhlien toisena lauantaina 80 luovaa teemaa sisältävä laivasto paistattelee Hollannin auringonpaisteessa mukanaan DJ:t, jotka täyttävät paraatin tarttuvia biittejä. Heidän kiehtovat teemansa ja säteilevät hymynsä luovat esityksen, joka ilahduttaa sekä Prinsengracht- että Amstel-joen varrella katsojan.

Tämän värikkään esityksen keskellä pienemmät veneet kerääntyvät kanavan seinille ja viereisten vesistöjen yhtymäkohtaan. Heidän asukkaansa nauttivat juhlasta ja muodostavat yhdessä valtavan ilon laivaston. Kun veneet kiiltävät ja heiluvat, juhlallisuuden ilma täyttää Amsterdamin tunnelman, mikä tekee Canal Parade -tapahtumasta silkkaa riemua ja monumentaalista inklusiivisuuden ja monimuotoisuuden juhlaa.

Tarkista hotellivarausluettelomme suosituimmat Amsterdam-hotellit homomatkailijoille.

 

TG valkoinen logoVisit Website
hinta Pride Amsterdam 2024
S
Sergey

20-May-2019

Arvostelu

Pride Amsterdam on Euroopan paras homofestivaali, haluan vierailla siellä uudelleen.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.