Art of Relating Queer Retreat

Suhtautumisen taito: Queer Retreat

Art of Relating: Queer Retreat

Sijainti

Sol y Luna Retreats Camino Cordobes 18, Puerto De la Cruz, Teneriffa, Tenerife, Espanja

Art of Relating Queer Retreat
Ensimmäinen Queer-retriitti Teneriffan paratiisisaarella!

Omistajan kuvaus: Tantrisen elämänvalmentajana aloin järjestää retriittejä Teneriffalla 3 vuotta sitten, ja kun minusta tuli hypnoterapeutti, retriitit alkoivat keskittyä enemmän henkilökohtaiseen kasvuun, henkiseen laajentumiseen ja varjon integroimiseen.

TänäänJärjestän retriittejä, jotka eivät ole niinkään keskittyneet valkoiseen tantraan (hengitystyö, meditaatio ja tietoisuus energian virtauksesta), mutta eivät myöskään mene punaiseen tantraan (oppivat tiedostamaan energioitasi rakkauden aikana). Retriitimme ovat NEO-tantraa ja käytämme tantraa porttina aitouteen.

Reseptinä käytämme erilaisia ​​harjoituksia aidosta suhteesta, väkivallattomasta kommunikaatiosta, biodanzasta ja radikaalista rehellisyydestä. Pääpaino on kehon positiivisuudessa.

Käytämme ääntä, kehoa, kosketusta, meditaatiota, arvostusta, kiitollisuutta ja jumalallista yhteydenpitoon syvemmälle itseemme ja syvälle juurtuneeseen kaipaukseen, hylätyksi tulemisen ja erilaisuuden pelkoon. Jaamme paljon ja käytämme tietoista kosketusta työkaluna integroitumiseen, yhteenkuuluvuuden, turvallisuuden, perheen ja heimon tunteen löytämiseen.

Työskentelemme pariskuntien, sinkkujen ja kaikkien Queer-heimon jäsenten kanssa. Turvallisempi tila on meille erittäin tärkeä arvo, joten haluamme todella korostaa, että kaikki harjoituksemme ovat kutsuja ja ehdotuksia, et koskaan joudu pariksi jonkun kanssa, jota et halua, tai joudu olemaan alasti tai intiimi. kenenkään kanssa.

Olet enemmän kuin tervetullut, jos et ole binäärinen, aseksuaali tai mitä tahansa siltä väliltä, ​​tai vain keksit sen.
Voit tulla leikkimään, nauttimaan, pitämään hauskaa ja hulluksi, mutta voit myös tulla integroitumaan, lepäämään, luomaan syviä yhteyksiä, oppimaan sanomaan ei, oppimaan sanomaan kyllä ​​ja käsittelemään traumaa.

Voit vierailla virallisella verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja retriitistä sekä katsoa videon tästä.
hinta Suhtautumisen taito: Queer Retreat

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli