Pride Barcelona 2024: juhlia, paraati ja tapahtumia

Pride Barcelona 2024: juhlia, paraati ja tapahtumia

Pride Barcelona 2024: parties, parade & events

18. heinäkuuta 2024-21. Heinäkuuta 2024

Sijainti

Pride Village Eixamplen piiri, Barcelona, Espanja

Yksi Espanjan suosituimmista homofestivaaleista on Pride Barcelona. Kokoaa yhteen paikallisen LGBT-yhteisön, ystävät ja liittolaiset kulttuurin, toiminnan ja juhlien viikonloppuun. Barcelona Pride 2024 -tapahtuman koko kokoonpano on vielä vahvistamatta.

Pride Barcelonan kohokohta on lauantai-iltapäivän paraati, jota seuraa suuri juhlaviikonloppu, joka kestää myöhään. Aiemmat tapahtumat sisälsivät live-esityksiä Avinguda de la Reina Maria Cristinalla Vengaboysista, Inna ja Eleni Foureira muutamia mainitakseni.

Suurin osa Barcelona Pridesta järjestetään homoalueella. 

Barcelonan kuuluisa homoskene löytyy Eixamplen kaupunginosasta, jota usein kutsutaan "Gaixampleksi". Tämä alue tunnetaan runsaasti homoystävällisiä yrityksiä, kuten baareja, klubeja ja kahviloita, jotka luovat vilkkaan yöelämän. Yöelämä täällä on dynaamista, ja siellä on mm areena ovat suosittuja paikkoja, jotka tarjoavat kaikkea drag-esityksistä tanssijuhliin. Lisäksi Barcelonan vieraanvarainen asenne näkyy sen vuosittaisissa tapahtumissa, kuten Circuit Festival, yksi maailman suurimmista homotapahtumista, joka houkuttelee tuhansia kansainvälisiä kävijöitä vuosittain. Tämä eloisa yhteisö ja sen tapahtumat tekevät Barcelonasta LGBTQ+-turistien huippukohteen.

Pride Barcelona on järjestetty joka vuosi vuodesta 2008 lähtien ja lupaa kasvaa joka kerta suuremmaksi ja paremmaksi.

Aiotteko olla Barcelonassa Pridessa? Katso homomatkailijoille suunnatut parhaat hotellimme Barcelonassa.

TG valkoinen logoVisit Website
hinta Pride Barcelona 2024: juhlia, paraati ja tapahtumia

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.