BEEFMINCE - THE BIG DONG - Uudenvuodenaatto RVT:ssä

BEEFMINCE - THE BIG DONG - Uudenvuodenaatto RVT:ssä

BEEFMINCE - THE BIG DONG - New Year's Eve at The RVT

Sijainti

Royal Vauxhall Taverna 372 Kennington Lane, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

BEEFMINCE - THE BIG DONG on valtava uudenvuodenaaton riemu, joka nähdään uudessa vuodessa tyylikkäästi.

Tänä vuonna BEEFMINCEllä on Son of a Tutu (he/she/he), Drag Idol UK 2011 -voittaja, näkee uudenvuoden aikana Simon Le Vansin kulissien takana.

Koko yön ajan DJ:t Silverhook, Cactushead ja Tareq pyörittävät discoa, housea ja raskasta elektronista tanssimusiikkia. Lisäksi tämän vuoden erikoisvieras, DJ, tuottaja ja levy-yhtiöpomo Lorant vie bileet varhaiseen aamuun.

UUDEN VUODEN AATTO (perjantai 31. joulukuuta)
Royal Vauxhall Tavern: 372 Kennington Lane, SE11 5HY
Ovet - klo 9
Esitys - klo 10
Suljettu - klo 5

 

Tärkeää tietoa (BEEFMINCEltä):

Kaikki liput takaavat sisäänpääsyn klo 11 asti. Saavu ennen klo 00 varmistaaksesi paikkasi RVT-kerroksessa. Tämän ajan jälkeen ovi avautuu ei-lipunhaltijoille, kunnes kapasiteetti on saavutettu.

ÄLÄ KOSKAAN OSTA LIPPUA MUOKALTA! Olemme vuosien varrella havainneet ihmisten määrän lisääntyvän, jotka myyvät vilpillisesti lippuja Facebookissa/Instagramissa ja huijaavat ihmisiä vaivalla ansaitulla rahalla. Emme ole tästä kiinnostuneita, joten osta lippuja vain Outsavvylta. Kun liput ovat loppuunmyyty (aina!), jonotuslista aukeaa ja lipun ostajille annetaan mahdollisuus asettaa lippunsa jälleenmyyntiin Outsavvy-alustan kautta.

Pieni määrä lippuja on saatavilla myös ovelta saapumisjärjestyksessä.

Liput:

25 € verkossa osoitteessa beefmince.co.uk/liput

COVID-19:

Avaamme hieman rajoitetulla kapasiteetilla vielä hetken, joten otathan meihin yhteyttä, jos sinun saaminen klubiin kestää tavallista pidempään. Meidän neuvomme - OLE VARAISIA. 

RVT:n Covid-käytäntö löytyy täältä > www.vauxhalltavern.com/8997-2/

Kannustamme kaikkia ottamaan mahdollisuuksien mukaan rokotuksen ja tekemään PCR/Lateral Flow Covid-19 -testin ennen klubille tuloa. Jos haluat käyttää naamaria, niin se on ihan ok, jos et, kunnioita muita kasvonsuojaimia käyttäviä vieraita.

RVT:lle pääsee pariovien pääovista, joissa on tasainen lattia, RVT:hen ei ole portaita ja sisäpuoli on lähes täysin tasainen lukuun ottamatta pientä parvekealuetta takana. WC:t eivät ole täysin esteettömiä, ja pyörätuolin käyttäjät saattavat tarvita apua käymälän käytössä.
hinta BEEFMINCE - THE BIG DONG - Uudenvuodenaatto RVT:ssä

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.