Black Velvet: Elokuvaesitys, jossa on kysymyksiä ja vastauksia

Black Velvet: Film Screening with Q & A

Sijainti

Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Lähennä ja tutustu Black Velvetin maailmaan.

"On aika DEKOLONISTAA mieltäsi ja UUDELLEEN KOSTUTTAA elämääsi" 

Kaakaovoiklubi ylpeänä esittelee zoom-ohjatun elokuvanäytöksen, jota seuraa elokuvan kysymys ja vastaus:

'BLACK VELVET' Dokumentti; Mimi Kokun elokuva, pääosissa Sadie Sinner The Songbird & The Cocoa Butter Club 

Mimi Koku on nigerialaissyntyinen elokuvantekijä ja tällä hetkellä Lontoossa asuva taiteilija.

Viime kesänä Mimi halusi tehdä elokuvan, jossa tutkitaan Lontoon musta-ruskeaa burleskikohtausta, kun hän oli ilmoittautunut kahden kuukauden dokumenttielokuvakurssille MET Film Schoolissa Ealingissa. Tämä johti hänet The Cocoa Butter Clubiin – palkituun BPOC- ja LGBTQ+-esiintyjien kabareekollektiiviin, joka isännöi tuolloin sarjaa live-esityksiä Underbelly Festivalilla Southbankissa. 

"Black Velvet" on faktaelokuva, joka korostaa tätä kollektiivia ja heidän perustajaansa, Sadie Sinner The Songbirdiä. Tämä on elokuva, joka tutkii esittävän taiteen edustuksen tarvetta ja on visuaalinen juhla poikkeuksellisen lahjakkaille ja uskomattoman ahkeralle ihmisyhteisölle, joka kokoontuu toteuttamaan sen." 

 

Lisätietoja tästä tapahtumasta 

Kun olet ostanut lippusi, sinulle lähetetään keskiviikkona 3. kesäkuuta lisätietoja tämän esityksen zoomauslinkistä sekä kysymyksistä ja vastauksista.

Esityksen aikana kaikkien vieraiden mikrofonit ovat pois päältä. Näytöksen jälkeen pidetään lyhyt 15 minuutin tauko, jossa pääset nauttimaan meidän tarjoamasta musiikista. Kysymyksen ja vastauksen aikana vieraita pyydetään käyttämään "nostaa kättä" -toimintoa osoittaakseen, että heillä on kysymys paneelille. Mikrofonit ovat päällä vain kysymyksiä esittävien vieraiden ja panelistin vastaamisen ajaksi.

Zoom-tila aukeaa päivänä klo 7 alkaen, jonne toivotamme sinut tervetulleeksi musiikin kera.

Näytös alkaa välittömästi klo 8.

SAATAVUUS: Tekstitykset ovat saatavilla näytökseen. 

 

Paneeli Q:lle ja A:lle

Mimi Koku on nigerialaissyntyinen taiteilija, elokuvantekijä ja muusikko. Hän on työskennellyt elokuva-alalla yli 4 vuotta, enimmäkseen tuottajana/freelance-tutkijana + tuotantoassistenttina. Hänen ohjaajadebyyttinsäHyttynen' sai ensi-iltansa viime vuoden kesäkuussa. 'Musta sametti' on hänen toinen ohjattu projektinsa ja hänen ensimmäinen faktaelokuvansa, joka syntyi loppukesällä 2019 valmistuneen Ealingin MET Film Schoolin lyhytkurssin tuloksena.

Cassie Leon on teatteri- ja kabareetuottaja ja keskittyy menestykseen ja tunnustamiseen Kaakaovoiklubi. Hän on St Lucian taustaa. Hänen työhönsä kuuluu tuotantoa Raze Collectivelle, Cape Theatrelle ja Mighty Hoopla Festivalille. Cassie on muuntanut The Cocoa Butter Clubin kabaree-esityksestä kiertueelämykseksi, jota osittain rahoittaa Englannin taideneuvosto.

Sadie Sinner The Songbird on The Cocoa Butter Clubin perustaja ja kuraattori. Ensimmäisen sukupolven brittisyntyinen hän on sambialaista perintöä. Sadie on tällä hetkellä kuudenneksi paras esiintyjä Isossa-Britanniassa Cabaret and Burlesque -elokuvassa (6st Century Burlesque). Sadie saa kiitosta Britannian burleskin ja kabareen maiseman muutoksen edelläkävijyydestä perustamalla avajaistuotantonsa, joka on sitoutunut esittelemään ja juhlimaan värinäyttelijöitä.

Demi Noire on Lontoossa asuva burleskitaiteilija. The Sista of Soul -nimellä ylistetty Demi tunnetaan kansainvälisesti jäljittelemättömästä musikaalisuudestaan. Sen lisäksi, että hän on perustaja esiintyjä Kaakaovoiklubi, Demi on esiintyjä Ison-Britannian suurimmassa burleskituotantoyhtiössä, Burleskin talo. Demi on jamaikalaiskuntoinen kaksintaisteluperintötaiteilija. Muita esityksiä ovat muun muassa Cafe de Paris (Lontoo), Hebden Bridge Burlesque Festival (Hebden Bridge), Jezzy' Juke Joint (Chicago, USA) ja Tronicat and Friends GOP Theater (Hannover, Saksa).

 

Lipun linkki
hinta Black Velvet: Elokuvaesitys, jossa on kysymyksiä ja vastauksia

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.