Baarit · Shreveport

BOiBOX VERKOSSA!

BOiBOX ONLiNE!

Sijainti

Online-tapahtumaYhdistynyt kuningaskunta

Oooo FANCY! BOiBOX on nyt saatavilla VERKKOSTA!


Tiedämme kuinka surullista olitte jäädä paitsi viime kuun ohjelmasta, joten arvaa mitä? Et ole! Sillä nytkin unelmat voivat toteutua! Joo! Ja tämä kaikki on kiinni SINUN tuki. Kiitos kaikille niille, jotka ovat niin avokätisesti lahjoittaneet Go Fund Me:llemme ja kaikille lippunne ostaneille. Pidät kabareea ja artistit ovat menossa!

BOiBOX Drag King Cabaret on palannut toisella jännittävällä kabareeshowlla, joka on täynnä häikäiseviä Drag King -supertähtiä. Tee Drag-elämyksesi kuninkaaksi upeimmilla, upeimmilla, kiihkeimmillä ja upeimmilla Drag Kingsillä, joissa on kermaisin leikattu, upein "miesmäinen" ' ihmettelee, Ison-Britannian kuninkaallisin kruunattu Kings Kings -universumi. Tämä on maailmankuulun UK King Scenen kulmakivi BOiBOX ylpeilee loppuunmyytyjä kuukausittaisia ​​esityksiä, jotka tippuvat kuninkaallisesta ilosta ja tukahduttavat rakkauden. Esivalmistettu, pakattu prime-leikkauksista ja sekoitettu yhteen kabaree-kulutustasi varten!

· Järjestäjä: Drags' Royal Couple - Adam All & Apple Derrieres

Featuring:

Brent olisi - Likaista ja upeaa. Hauskoja ja lahjakkaita

Hieno mahdollisuus - Kansainvälinen kabareetensaatio ja sirkusshow Chic!

mark Anthony - Palkittu Boylesque Superstar

Monsieur Cookie - Tuore uuni, tämän Kingin mukana tulee Flamboyance-puoli

Tämä on 102. Drag King Show -tapahtumamme, joka on omistautunut ja sitoutunut jatkuvasti kasvavalle, voimaannuttavalle, kehittyvälle, vallankumoukselliselle Drag King -yhteisölle. Liity hyökyaaltoon ja nappaa lippu ja pidä unelmasi elossa!

Lipullasi saat yksityisen YouTube-linkin esitykseen, jonka voit katsoa milloin tahansa, rauhassa. Liput ovat myynnissä to 30 klo 6 asti. Ehdotettu katseluaika on to 30. huhtikuuta klo 8, jolloin BOiBOX yleensä tapahtuisi, mutta se on täysin sinun päätettävissäsi!

*Saatavuus: Olemme yrittäneet tehdä tästä videosta mahdollisimman helppokäyttöisen. Videossa on vaihtoehtona tekstitys, jota voit klikata YouTubessa. Saatavilla on myös äänikuvattu versio. Jos haluat äänikuvatun version, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen boiboxinfo@gmail.com, niin lähetämme sinulle linkin.

Miten se toimii:

  • Ole hyvä ja osta valitsemasi lippu, vaihtoehtoja on erilaisia, koska olemme kaikki erilaisissa taloudellisissa olosuhteissa juuri nyt. Kun olet ostanut lippusi, saat yksityisen YouTube-linkin esitykseen, joka on esinauhoitettu ja editoitu upeaksi täysiveriseksi 56 minuutin esitykseksi! Jokainen esitys on valittu esiintyjiltä lähetetyistä aiemmista esityksistä tai luotu erityisesti esitystä varten! Joten voit katsoa sitä vapaa-ajalla MILLOIN ja jopa pysähtyä, mitä luksusta! Ja meillä on äänikuvaus ja tekstitysvaihtoehdot! YouTube-linkki esitykseen tarjotaan lipun ostajille vain lippujen vahvistusnäytössä, kun he ovat varanneet liput. Nämä linkit ovat myynnissä asti Torstai 30. huhtikuuta.

  • Luotamme siihen, että et jaa linkkejäsi. Kuvittele, että se olisi kuin jakaisit Applen juusto-sipulivoileivän, kun hän lähti pöydästä ja antaisi kaikkien purra. Sain sen? Hyvä! Kaikki tuotto menee säilytykseen BOiBOX ja esiintyjät ovat menossa, kun kaikki paikat ovat kiinni.


 

Lipun linkki
hinta BOiBOX VERKOSSA!

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.