BOiBOX PRIME! - Seitsemännen syntymäpäivän Bonanza!

BOiBOX PRIME! - Seitsemännen syntymäpäivän Bonanza!

BOiBOX PRIME! - Seventh Birthday Bonanza!

Sijainti

The Glory 281 Kingsland Road, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Sosiaalisesti etäällä olevia huijareita The Gloryssa.

Tervehdys kauniit ihmiset! 

Juuri nyt, enemmän kuin koskaan, on tärkeää löytää asioita, joita juhlia ja arvata mitä... BOiBOX is SEITSEMÄN!  JA on muutakin... olemme takaisin rakennuksessa rakkaassa kodissamme, The Glory ei yhdellä vaan kahdella istuvalla (sosiaalisesti etäällä) supertähtien supershow'lla! On aika juhlia seitsemättä syntymäpäiväämme, koska olemme omassamme PRIME! 

Drag Kingin unelma, joka alkoi kenkänauhasta Sohon kellarissa, on nyt SEITSEMÄN, joka on synnyttänyt meren sensaatiomaisia ​​kuninkaita, esitellyt 129 Drag Kingiä ja tuottanut 105 omistettua BOiBOX Drag King -showta ja lisää... Olemme potkineet alas useita ovia , selvisi naisvihasta, uusiutumisesta, tapahtumapaikkojen muutoksista, pandemiasta... ja olemme edelleen täällä ja edelleen Queer! Kuka on koskaan sanonut, että Drag Kings ei voi, katsokaa heitä DO! Ja jatkamme sitä, kiitos uskomattomille esiintyjille, joiden kanssa työskentelemme, ja uskomattomille yleisöillemme... SINÄ!

Ota siis mukaan Drag King Revolution ja juhli tätä virstanpylvästä kanssamme, kun järjestämme kaksi supershowta juhlimaan, koska se on suurin! On syntymäpäivämme!

· Järjestäjä: Cabaret Power Couple Adam All & Apple Derrieres

Supertähti... 

TEE YKSI! - Drag King -kuvake, Man Up! ja (sosiaalisesti etäällä olevan) Brummie Loven tuoja! Silkinpehmeä äänensä, superliukas tyylinsä ja röyhkeän komediakeskustelunsa ansiosta Don One saa sinut hymyilemään!

RUBYYY JONES! - Burlesque Hall of Fame -voittaja! Kriitikoiden ylistämä ja palvottu "iso, lihava, upea, omituinen kanadalainen"! Queerlesque-genren edelläkävijä ja monien upea mentori Rubyyy on luoja, kuraattori ja yön olento!

RICHARD ENERGIA! - Innovatiivinen, poliittinen ja hauska...samaan aikaan! Nouseva tähti ja Disney Snatchgame 2021 -voittaja!

SIGI MOONLIGHT! - Boylesque ja drag king -sensaatio ja osa uskomatonta Pan Asian Cabaret Collectivea, The Bitten Peach, Sigi Moonlight kiehtoo ja kauhistuttaa yleisöä popkulttuurin ja politiikan satiirisella käänteellä. Kielletty myös Kanadassa...

 

Sosiaalisen etäisyyden ottaminen:

Sosiaalisen etäisyyden vuoksi meillä on KAKSI esitystä, yksi klo 7 ja yksi klo 9. Lippuja myydään pöytäkohtaisesti kupliisi yleisömme, esiintyjien ja miehistömme turvallisuuden vuoksi. Glory noudattaa tarkasti hallituksen ohjeita. Paikkoja on tiukasti rajoitettu ja kaikki tilaukset tehdään pöytäpalvelulla.

saavutettavuus:

Esitys järjestetään The Gloryn kellarissa, johon ei pääse pyörätuolilla. Sosiaalisen etäisyyden rajoitusten vuoksi emme voi tarjota pääsytukea turvallisesti The Gloryssa, vaan opimme edetessämme ja yritämme selvittää, kuinka voimme tehdä tämän mahdolliseksi. Jos haluat tuoda kuplastasi tukihenkilön, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen boiboxinfo@gmail.com Tallennamme myös tapahtumaa ja tuotamme esityksestä verkkoversion, jossa on valinnainen tekstitys ja äänikuvaus, jotta nämä jotka eivät voi nauttia esityksestä kanssamme tapahtumapaikalla, voivat nauttia esityksestä turvallisesti kotonaan.

 

*****

"Lontoon tärkeä Drag King Showcase", "Aina kehittyvä temppulaatikko" - TimeOut 

"Piilotettu Soho-helmi BOiBOX on paras vinkkini" - Guardian

*Esitetty ITV:ssä This Morning, BBC Newsbeat, London Live ja ITV News*

 

 

Lipun linkki
hinta BOiBOX PRIME! - Seitsemännen syntymäpäivän Bonanza!

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.