Brighton Pride 2024: kokoonpano, liput ja paraati

Brighton Pride 2024: kokoonpano, liput ja paraati

Brighton Pride 2024: lineup, tickets & parade

2. elokuuta 2024. - 5. elokuuta 2024. elokuuta

Sijainti

Preston-puisto kaupungin keskusta, Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

Brighton Pride on ollut erittäin suosittu gay Pride -tapahtuma Isossa-Britanniassa vuodesta 1991. Siitä on tullut Ison-Britannian suurin Pride-tapahtuma ja suurin vuosittainen tapahtuma Brightonissa, joka houkuttelee satoja tuhansia kävijöitä ympäri Iso-Britanniaa ja sen ulkopuolelta.

Milloin on Brighton Pride 2024?

Brighton Pride 2024 järjestetään 2.-5. elokuuta. Päätapahtuma, johon osallistutaan, on Fabuloso Preston Parkissa lauantaina 3. elokuuta. Sunnuntai Fabuloso Preston Parkissa 4. päivänä tulee myös olemaan valtava, vaikkakin vähemmän kiireinen kuin lauantaina, koska monet ulkomaalaiset ovat lähteneet kotiin.

Kuka on Brighton Priden 2024 pääesiintyjä?

Brighton Pride on pääotsikko Tytöt ääneen (lauantai) ja Mika (sunnuntai) Preston Parkissa. Muita artisteja, jotka esiintyvät viikonloppuna tämän vuoden tapahtumassa, ovat Billy Porter, Sophie Ellis-Bextor (Saltburnin kuuluisa!), S Club, Gabrielle, Bjorn Again ja Danny Beard. Siellä on myös useita muita telttoja ja lavoja.

Aikaisemmin pääesiintyjiä ovat olleet Britney Spears, Kylie Minogue ja Christina Aguilera. Brighton Priden pääesiintymisen suhteen on aina paljon odotuksia. Mariah Carey itse joutui jopa otsikkoon ennen kuin neiti Rona (muistatko hänet?) tuli mukaan ja peruutti kaiken. 

Mihin aikaan on Pride-paraati Brightonissa?

Paraati alkaa yleensä noin klo 11 ja lähtee Hove Lawnsista. Se kestää muutaman tunnin, joten sinun ei tarvitse jäädä koko juttuun. Kaupunkiin kannattaa suunnata suhteellisen aikaisin, jos haluaa saada hyvän pitchin: siellä on hullun kiireistä. Brightonin väkiluku noin kaksinkertaistuu priden aikana, kun niin monet ihmiset vierailevat.

Tarvitsetko lipun Brighton Prideen?

Brighton and Hove Pride on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi maailman suurimmista ja parhaista gay Pride -tapahtumista. Liput myydään loppuun, joten kannattaa varata ajoissa. Tapahtuma oli aikoinaan ilmainen, mutta nyt tarvitset liput osallistuaksesi Fabulosoon ja katujuhliin. Paraatiin on vapaa pääsy.

Miten löydän hotellin Brighton Pridelle? 

On parasta varata aikaisin, kun hotellit täyttyvät Brighton Pridea ja hinnat nousevat. Useimmat hotellit ovat täynnä, joten saatat joutua vaikeuksiin majoituksen turvaamisessa, jos lähdet liian myöhään (ellet ole valmis maksamaan paljon enemmän). Tässä on luettelomme hotellivarauksista suositellut homoystävälliset hotellit Brightonissa.

TG valkoinen logoVisit Website
hinta Brighton Pride 2024: kokoonpano, liput ja paraati
R
Ramzi

14-Mar-2022

herra seif

Sanoisin, että Brighton Hoven ylpeys on helposti Yhdistyneen kuningaskunnan paras ylpeys. Elävä, monipuolinen, jännittävä ja hyvin juoksu. Elokuuta odotellessa

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.