Tule homojen puolelle: Korvakorupaja

Come to the gay side: Earring workshop

Sijainti

Twin Made 53-59 Despenser Street, Cardiff, Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu korvakorujen omituiseen historiaan.

Korvakoruilla on historiallisesti ollut tärkeä rooli koko LGBTIQ+ -kulttuurissa, ja haluamme jakaa tämän sukupuolitajunnan historian kanssasi! Käytätkö korvakorua vasemmassa, oikeassa korvassa tai et käytä korvakoruja ollenkaan, tämä työpaja on tarkoitettu LGBTIQ+ -henkilöille ja kaikille tai ei sukupuolille, jotka haluavat oppia omien korvakorujen itsekuroimisen taidon. homovin estetiikka ikinä.

Tule mukaan omituiseen korvakorun tekoon, joka sisältää tähän mennessä värikkäimmät, leiriläisimmät ja räikeimmät asusteet. G (loppu) Vaihda tekee yhteistyötä Candy Goblins - LGBT+-ystävällinen, omituinen korvakoruyritys. Candy Goblins sijaitsee Cardiffissa Walesissa ja pyrkii tuomaan hauskoja, omituisia koruja kaikille! Löydät ne osoitteesta Instagram, Etsy ja Depop. Kiera, Candy Goblinsin johtaja, opettaa meille korvakorujen valmistuksen teknisen puolen ja työskentelee Santin, johtajan kanssa. G (loppu) Vaihda, esitelläkseni korvakorujen omituista historiaa. Päätämme tämän tapahtuman minihistorialliseen tietokilpailuun!

Tämä työpaja järjestetään sunnuntaina 22. maaliskuuta klo 3-5 Cardiffissa, Walesissa klo. Twin Made- Yhteistyönä toimiva luova taidetila, jossa järjestetään työpajoja ja juhlia.

Liput 10 € ja paikkoja on vain 10! Jokaisella lipulla saat tehdä/kantaa kotiin kaksi paria korvakoruja. Siellä on vaateponnahdusikkuna, josta voit valita muutaman vaatekappaleen (lahjoituksella) korvakorustesi kanssa. Historiatietokilpailumme voittaja vie kotiin palkinnon ja kaikki osallistujat saavat kerta-alennuksen ostaessaan mitä tahansa Candy Goblins Etsy -sivulta!

 

*Tähän paikkaan ei pääse pyörätuolilla, koska alas tapahtumapaikkaan (kellariin) johtavat portaat. Pyrimme parhaillaan löytämään esteettömän paikan tulevien tapahtumiemme toteuttamiseksi.

*Tämä on viihtyisä ja rauhallinen työtila, jossa on muita taiteilijoita lähialueella. Tilanjakajat ja yksityinen tila osoitetaan meille.

*Tämä tapahtuma on varattu LGBTIQ+ -henkilöille, jotka haluavat saada tietoa ja yhteisöä.

 

Jos haluat lisätietoja/kysymyksiä tapahtumasta, ota yhteyttä Santiin: info@genderswap.org

Lipun linkki
hinta Tule homojen puolelle: Korvakorupaja

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli