Kööpenhaminan Pride 2024

Kööpenhaminan Pride 2024

Copenhagen Pride 2024

10. elokuuta 2024. - 18. elokuuta 2024. elokuuta

Sijainti

kaupungin keskusta, Kööpenhamina, Tanska

Yli 20,000 XNUMX osallistujaa liittyy Copenhagen Prideen joka vuosi. Viikon mittaisen LGBT-festivaalin kohokohta on Street Parade, joka kiertää Kööpenhaminan keskustaa värikkäästi.

Suurin osa Pride-toiminnasta tapahtuu kaupungin keskustassa Raatihuoneentorin ympäristössä. Erilaisia ​​tanssijuhlia ja tapahtumia järjestetään paikallisissa baareissa ja klubeissa ympäri kaupunkia.

Copenhagen Pride, merkittävänä organisaationa, edistää aktiivisesti LGBTQIA+ -yhteisön toimintaa ja tapahtumia, samalla kun se osallistuu asiaankuuluviin yhteyksiin edistääkseen näkyvyyttä, ymmärrystä ja konkreettista edistystä.

Heidän yleisnäkemyksensä on luoda maailma, jossa yksilöt voivat rakastaa ja elää vapaasti ja samalla varmistaa turvallisuutensa. Normikriittisenä ja tarkkaavaisena kokonaisuutena Copenhagen Pride arvostaa osallisuutta perusperiaatteena. Heidän toimintaansa osallistuvien odotetaan omaksuvan ja juhlivan monimuotoisuutta, myötävaikuttavan osallistavien tilojen luomiseen ja tukevan osallistamisen agendaa.

Sen lisäksi, että Copenhagen Pride on sitoutunut inklusiivisuuteen, se on poliittisesti sitoutunut, tavoitteenaan vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen ja ajaa rakentavaa keskustelua. Heidän lippulaivatapahtumansa, vuotuinen Copenhagen Pride -viikko elokuussa, toimii ihmisoikeusfestivaalina, joka juhlii LGBTQIA+ -yhteisöä. Tämä vilkas viikko tarjoaa turvallisia tiloja ja ympäristön, jossa yksilöt voivat ilmaista itseään vapaasti.

On tärkeää huomata, että Copenhagen Pride ylläpitää poliittista riippumattomuutta eikä yhdy mihinkään tiettyyn poliittiseen puolueeseen. Puolustamalla LGBTQIA+ -yhteisön oikeuksia ja näkyvyyttä Copenhagen Pride osallistuu aktiivisesti osallistavamman yhteiskunnan muotoiluun.

Aiotteko olla Kööpenhaminassa Pride 2024 -tapahtumassa? Katso homomatkailijoille suunnatut parhaat hotellimme Kööpenhaminassa.

TG valkoinen logoVisit Website
hinta Kööpenhaminan Pride 2024
O
Onasis

30-Dec-2019

Kutsu Kööpenhaminan pride 2021 -tapahtumaan

Hei rakkaat kaikki, Nimeni on Onasis Bruce, olen sinkku homomies Ghanasta, mutta asun Etelä-Afrikassa ja näin mainoksesi Internetissä ja haluaisin osallistua tälle festivaaleille. Voinko saada kutsun tähän ohjelmaan? Kiitos ja toivottavasti saamme lukea sinusta pian

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.