Florence Queer -festivaali

Florence Queer -festivaali

Florence Queer Festival

Sijainti

Elokuva Odeon Via Camillo Cavour, 50/R, 50121, Firenze, Italia

Florence Queer -festivaali

TAPAHTUMAN KUVAUS

Florence Queer -festivaali on tärkein Toscanan queer-kulttuurille (homot, lesbot, transsukupuoliset, ... ja ei vain) omistettu festivaali, jonka järjestää Firenzen IREOS-yhdistys Festivaalista on kasvanut yksi seuratuimmista näyttämöllä. Fiorentina ja yksi Italian tärkeimmistä LGBT-festivaaleista.
 
Festivaali on valmis juhlimaan ensimmäistä 21 vuottaan Cinema La Compagniassa Firenzessä 18.-22. lokakuuta 2023. Tämä uusi painos on siten tilaisuus juhlistaa tapahtuman historiaa sekä tilaisuus heittää tukikohtia Ireosin uusi polku keskellä olevien vapaaehtoisten voimalla ja ideoilla.
 
Festivaali tarjoaa jatkossakin pitkäelokuvia. lyhytelokuvia, kirjaesityksiä, näyttelyitä ja paneeleja, joissa LGBTQIA+ -liikkeen historian lisäksi keskeisenä on myös yhdistyksen vapaaehtoisten sitoutuminen, jotka näkevät festivaalin esittelynä asioille, joita he käsittelevät läpi koko ajan. vuosi.
 
Ireos on yhdistys, joka on aina taistellut levittääkseen inkluusioarvoja sekä festivaaliamme: queer, transiving, kaikille. Työskentelemme parhaillaan painoksen kanssa, joka on mahdollisimman lähellä näitä arvoja ja olemme valmiita tarjoamaan sinulle horisontaalisen ja juhlavan tapahtuman.
 
TG valkoinen logoVisit Website
hinta Florence Queer -festivaali

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli