Four Play Above The Stag

Four Play @ Above The Stag

Four Play @ Above The Stag

Sijainti

Stag-teatterin yläpuolella 72 Albert Embankment, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Four Play on synkän koominen katsaus seksiin ja sitoutumiseen 21-luvulla. Above The Stag -teatterin äskettäin kunnostetussa studiossa 15.-22 se tutkii uskollisuuden ja uskottomuuden mutaista dynamiikkaa. Näytelmä kyseenalaistaa, mitä tarvitaan tehdäkseen parista todella "yhteensopivan".

Rafe ja Pete ovat törmänneet kierteeseen. Seitsemän ja puolen autuaan onnellisen vuoden jälkeen heidän seksuaalisen kokemuksensa puute ajaa heidät eroon – joten kun he ehdottavat yhteistä ystävää Michaelia auttamaan heidän ongelmiaan tietäen hyvin, että Michaelilla on oma kumppani Andrew, mikä näyttää naiivilta. kuin yksinkertainen ratkaisu, karkaa nopeasti käsistä.

Onko pariskunnille vaikeampaa sitoutua nyt enemmän kuin koskaan? Selviävätkö Rafe ja Pete modernin rakkauden käänteistä?

Four Play näkee myös virkistävän ja rehellisen näkemyksen siitä, kuinka ihmissuhteet selviävät digitaalisesti tulvivasta maailmasta, jossa keskustelut pyörivät näyttöjen takana ja rakkaus näkyy selfie-tulvassa. Four Play löytää luonnollisen kodin Above The Stagista, joka on kuuluisa ohjelmointityöstään, joka ratkaisee näitä ongelmia oudosti.
TG valkoinen logoVisit Website
hinta Four Play @ Above The Stag

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.