Pride In Liverpool 2024

Pride In Liverpool 2024

Pride In Liverpool 2024

25–2024

Sijainti

erilaisia ​​paikkoja kaupungin keskusta, Liverpool, Yhdistynyt kuningaskunta

Pride in Liverpool on Liverpoolin kaupungin alueen vuotuinen Pride-festivaali, jonka järjestää LCR Pride Foundation. Se toivottaa tervetulleeksi 50,000 12,000 ihmistä, ja siihen sisältyy vuosittainen March with Pride Liverpool City Centren kautta, joka on vuositasolla ollut kaikkien aikojen suurin äänestysprosentti, ja kaduille on saapunut XNUMX XNUMX ihmistä. Pride in Liverpool on uskomattoman suosittu tapahtuma, jossa on monia esityksiä ja aktiviteetteja, jotka viihdyttävät vierailijoita kaukaa.

Maaliskuu ylpeänä Liverpool Gay Pride 2024 -tapahtumassa - päivämäärät vahvistetaan, mutta se tapahtuu yleensä heinäkuun lopulla - elokuun alussa. Liity meihin protestoimaan ja juhlimaan alkaen St Georges Plateausta. Tapahtuma alkaa klo 10, puheet noin klo 30, jota seuraa marssi, joka kestää noin 11 minuutista 15 tuntiin. Ole osa Liverpool Gay Pridea ja osoita tukesi LGBTQ+ -yhteisölle.

Jos aiot liittyä Prideen Liverpoolissa, tutustu luetteloomme suosittele hotelleja Liverpoolissa.

TG valkoinen logoVisit Website
hinta Pride In Liverpool 2024
a
anthony

30-Jul-2019

Tony

Olimme Liverpoolissa 27. heinäkuuta vaimoni kanssa, olimme itse asiassa menossa musiikkifestivaaleille Croxteth Country Parkiin, mutta kun tulimme ulos Lime Streetin asemalta, näimme paraatin ja päätimme hengailla hetken - nautimme siitä kovasti. , se oli hyvä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.