Napolin ylpeys

Naples Gay Pride 2024: paraati, kokoonpano ja paljon muuta

Naples Gay Pride 2024: parade, lineup & more

29 kesäkuu 2024

Sijainti

erilaisia ​​paikkoja Napoli, Napoli, Italia, Napoli, Italia

Napolin ylpeys

Liity Napoli Pride 2024 -tapahtumaan 29. kesäkuuta alkaen juhlaan, joka puolustaa monimuotoisuutta ja tasa-arvoa teemalla "Tee rauha oikeuksilla!" Juhlallisuuksia korostavat vilkas paraati ja viikko kiinnostavia tapahtumia Pride Parkissa.

Tietoja Napoli Pridesta

Napoli Pride on rauhallinen ja väkivallaton mielenosoitus, jossa juhlitaan kaikkien oikeuksia. Paraatia edeltävällä viikolla järjestetään Pride Parkin toinen napolilainen painos, "oikeuksien kylä", jossa järjestetään avoimia keskusteluja, keskusteluja, näyttelyitä ja esityksiä. Näiden tapahtumien tarkoituksena on edistää ymmärrystä ja osallisuutta yhteisössä.

Viime vuosina Napoli Pride on nähnyt paikallisia ja kansallisia taiteilijoita sekä persoonallisuuksia eri aloilta, kuten kulttuurista, taiteesta, urheilusta ja viihteestä. Merkittäviä osallistujia ovat olleet Malika Ayane, Anna Tatangelo, Paola Turci, Valeria Marini, Bianca Guaccero, Maria Nazionale, Isa Danieli ja monet muut, jotka osoittavat laajaa tukea ja monipuolista lahjakkuutta Pridea juhlimassa.

Napoli Pride -paraati

 Pääparaati alkaa klo 4 Piazza Dante -aukiolta, kulkee Via Toledon, Piazza Triesten ja Trenton, Piazza del Plebisciton, Via Cesario Consolen, Via Nazario Sauron läpi ja päättyy Via Partenopella lähellä Federico II -yliopistoa. Paraatia seuraa sarja jälkijuhlia pääaukiolla.

Mitä voit odottaa Pride Parkissa?

Osallistu viikon aloitteisiin ja tapahtumiin, mukaan lukien:

  • Kokoukset ja keskustelut - Mahdollisuudet olla yhteydessä ja keskustella tärkeistä täyskansalaisuuteen ja oikeuksiin liittyvistä aiheista.
  • Konferenssit ja keskustelut - Mukana ajatusjohtajia ja puolestapuhujia.
  • Näyttelyt ja esitykset - LGBTQ+-yhteisön rikkaiden kulttuuripanosten korostaminen.

Naples Pride rohkaisee kaikkia liittymään paraatiin ja osallistumaan Pride Park -tapahtumiin, mikä varmistaa rauhallisen, osallistavan ja väkivallattoman hengen koko juhlien ajan.

Varaa yöpymisesi Napolissa

Suunnitteletko matkaa Napoliin Prideen? Varaa hotellisi ajoissa saadaksesi parhaat tarjoukset – tarkista luettelomme parhaat hotellit Napolissa homomatkailijoille.

TG valkoinen logoVisit Website
hinta Naples Gay Pride 2024: paraati, kokoonpano ja paljon muuta

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli