Thessaloniki Pride 2024

Thessaloniki Pride 2024

Thessaloniki Pride 2024

21. kesäkuuta 2024.–29. kesäkuuta 2024

Sijainti

erilaisia ​​paikkoja kaupungin keskusta, Thessaloniki, Kreikka

Thessaloniki Pride on suurempi kuin koskaan vuonna 2024, sillä se isännöi EuroPride 2024 -tapahtumaa. Vuonna 2023 isännöineen Maltan viestikapulan saaneen Thessaloniki houkuttelee perinteisesti paljon vierailijoita, jotka tulevat liittymään LGBT-juhliin, ja Pride-paraati on päänähtävyys, sekä erilaisia tapahtumia, juhlia ja aktiviteetteja eri puolilla kaupunkia. Kaupungin piti järjestää EuroPride vuonna 2020, mutta se peruttiin pandemian vuoksi.

Koe Kreikan kukoistavan matkailukeskuksen Thessalonikin taika EuroPride 2024 -tapahtuman aikana. Idyllinen sää, vilkas kulinaarinen kohtaus, sykkivä yöelämä ja pitkäaikainen LGBTI-läsnäolo tekevät tästä kaupungista runsaasti nähtävyyksiä vierailijoille. Vuodesta 2012 lähtien Thessaloniki on ylpeänä isännöinyt omaa vuotuista Pride-festivaaliaan, joka houkuttelee yhä enemmän osallistujia, ja osallistujien huippu on 18,000 XNUMX.

EuroPriden isäntänä Kaakkois-Euroopassa kaupunki on intohimoisesti sitoutunut taistelemaan LGBTI-syrjintää vastaan ​​ja edistämään toivon tunnetta yhteisössämme Balkanilla ja sen ulkopuolella. Heidän tavoitteenaan on luoda turvallinen ja osallistava ympäristö kaikille sukupuolille, seksuaalisuuksille, ilmaisuille ja erilaisille taustoille eri puolilla Eurooppaa.

Suuntaa Thessalonikiin poikkeukselliseen 9-päiväiseen rakkauden ja hyväksynnän juhlaan EuroPride 2024 -tapahtumassa. Ota huomioon tämä tärkeä tapahtuma ja ole osa liikettä, joka visioi osallistavan Euroopan kaikille.

Suunnitteletko matkaa Thessalonikiin kesäkuussa Priden aikana? Tarkista sitten meidän luettelo suosituista hotelleista Thessalonikissa.

TG valkoinen logoVisit Website
hinta Thessaloniki Pride 2024

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.