Gay Professional Network: sosiaalinen ja yritysten verkostoituminen vierailevan puhujan Paul Burstonin kanssa

Gay Professional Network: social and business networking with guest speaker Paul Burston

Sijainti

Virkamiesklubi Great Scotland Yard, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Liity kanssamme sosiaaliseen ja liike-elämän verkostoitumiseen liittyvään juomaan Civil Service Clubiin, joka on kivenheiton päässä Trafalgar Squarelta tiistaina 24.

Olemme iloisia siitä Paul Burston, brittiläinen toimittaja ja kirjailija tulee puhumaan uusimmasta kirjastaan Mitä lähemmäksi pääsen, joka oli osittain inspiraationa hänen kokemuksestaan ​​online-häirinnästä.

Paul työskenteli Lontoon homopoliisiryhmässä GALOP ja oli sen aktivisti ACT-UP ennen kuin siirryt journalismiin. Hän toimi muutaman vuoden ajan homo- ja lesbo-osiota (myöhemmin LGBT). Time Out lehden.

Hänen ensimmäinen romaaninsa Häpeämätön, julkaistu vuonna 2001, sai kiitosta New York Times.

Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus ei ollenkaan pakollista, sanoen muutaman sanan, jos he haluavat tehdä niin, enintään 2 minuuttia, mutta useimmat sopivat tähän 30 sekuntiin, kuten "Hei, olen JF ja järjestän tapahtumia, keskustele kanssani sen jälkeen saadaksesi lisätietoja tai jos tarvitset apua tuleva juhla, kokous, kannustin, konferenssi ja tapahtumat."

Meille varattu yksityistetty alue on pääpalkin toisessa päässä niin tilaa juomasi ohimennen ja liity joukkoomme, poimi merkkisi ja ala tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä. 

Nimesi (ilmoittautuessasi) on listalla vastaanotossa, vahvistusta ei tarvitse tulostaa, odotamme sinua.

Tapahtuma on maksuton kannatus- ja kunniajäsenillemme ja he ovat etusijalla varauksissa: merkit valmistetaan. Ei-jäseniä pyydetään maksamaan 10 puntaa illan järjestämiseen joko käteisellä tai kortilla saavuttaessa.

Jaa tämä tapahtuma ja kutsu ystäväsi ja kollegasi, pyydä heitä liittymään meihin www.gpn.one (Jäsenyys on vain 20 puntaa vuodessa...)

Ole hyvä ja jaa tämä tapahtuma Facebook ja Twitter kavereidesi kanssa.

Odotan innolla näkemistäsi silloin.

Ystävällisin terveisin

JF GPN:lle

jf@gpn.one
www.gpn.one
hinta Gay Professional Network: sosiaalinen ja yritysten verkostoituminen vierailevan puhujan Paul Burstonin kanssa

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.