HustlaBall 2024

HustlaBall 2024

HustlaBall 2024

Sijainti

Artisan Hotel Boutique 1501 W Sahara Ave, Las Vegas, NV 89102, Yhdysvallat, Las Vegas, USA

HustlaBall on kansainvälinen eroottinen tanssijuhla, jossa esiintyy aikuisten elokuvatähtiä ja suuria juhlia viikonlopun aikana tammikuussa 2024. Tämä New Yorkin, Berliinin ja Tel Avivin kaltaisissa kaupungeissa järjestettävä tapahtuma on seksipositiivinen tanssijuhla.

HustlaBall Las Vegas järjestetään 11.-14. tammikuuta!


Musiikki vaihtelee tech housesta, housesta, melodisesta teknosta aina downtempoon ja kokeelliseen houseen.

Luvassa on alusvaatejuhlia, allasjuhlia, live-esityksiä ja esityksiä sekä järjettömän pimeitä huoneita. Katso heidän verkkosivuiltaan lisätietoja kokoonpanosta, päivämääristä ja lipuista.

TG valkoinen logoVisit Website
hinta HustlaBall 2024
C
Cory Peterson

24-Jan-2024

"Mystifioituja muistoja HustlaBallista: Raapi edelleen päätäni ja lompakkoani!"

Viikon aloitus autotallin VIP-baarilla oli näppärä idea, mutta bileiden yhden wc:n järjestely seksiklubilla ei ollut niin. Ei ollut mitään järkeä ostaa juomia, kun ei ollut käytännöllisesti katsoen paikkaa, jossa voisi helpottaa itseään. Ystäväni ja minä kohtasimme vähemmän kuin puhtaan tilanteen, mutta odottelimme 30 minuuttia ainoaa pesupaikkaa, joten päätimme lähteä aikaisin. Seuraavana päivänä VIP-baari oli Host-hotellissa, reilun 20 minuutin päässä kaistalta ja kaukana päätapahtumapaikasta. Jätimme sen väliin. Space-Ball-tapahtuma rajoitetuine kylpyhuoneineen oli toinen pettymys. Ystäväni törmäsivät jälleen hygieniaongelmiin, ja satojen miesten yksittäinen pesuallas ei vain leikannut sitä. Joten lähdimme. Kannatan monimuotoisuutta, mutta tapahtuman väkijoukko ei ollut aivan sitä mitä odotimme, vaan kallistui voimakkaasti tiettyyn tyyppiin. Ja vaikka rakastan drag queensia ja trance-musiikkia, se tuntui sopimattomalta miesten seksijuhlissa, kuten HustlaBall. Seuraavan illan tapahtuma vaikutti epätasapainoiselta - liikaa "tammoja" ja liian vähän "oriita". Se tuntui fantasiamaailmalta niille, jotka ovat hyviä kuvittelemaan kuumia miehiä. Voin kertoa miehen tyypin pelkällä kosketuksella. Itse en ole lähelläkään kymmentä, mutta hustlaballissa tunsin valitettavasti olevani 10. SpaceBall-tapahtuma ei ollut erilainen, kun palasimme - tunnin kuluttua lähtiessäni tajusin, että VIP-lippu ei tarjonnut mitään erikoista. Minusta HustlaBall tuntui piiritapahtumien "viimeiseltä paikalla". Se näytti luottavan sen nimeen eikä todelliseen sisältöön. Valitettavasti palvelut eivät vastanneet riittävästi seksipainotteisen tapahtuman tarpeita, sillä tila ja tilat olivat rajalliset. Tapasin Fabricen, joka oli erittäin vieraanvarainen, erittäin viehättävä jätkä, ja tapasin hienoja ihmisiä sekä tapahtumapaikalla että sen ulkopuolella. Henkilökunta oli ystävällistä ja sellaisia ​​ihmisiä, joiden kanssa vietin joka päivä. Kokonaisuutena tapahtuma ei kuitenkaan täyttänyt 12 dollarin hintalappua tai lentolehtisen lupauksia. Arvosteluni ei ehkä ole hehkuva, mutta se heijastaa pettymystäni, joka ei vastannut odotuksia.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.