Knickerbocker: Five Yearz!

Knickerbocker: Five Yearz!

Sijainti

Pihateatteri Kuningattaren piha, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Jos olisit kertonut meille, kun aloitimme KBR:n ensimmäisen kerran, että tekisimme tätä edelleen viiden vuoden kuluttua, mutta maailmassa, joka on vieläkin piristynyt, kun LCD Soundsystem yhdistyi, David Bowie on kuollut EIKÄ UUTTA RIHANNA-ALBUMIA, olisi aivan oikein sanonut "Je téléphone à la police".

Ensimmäisellä Knickerbockerilla ei ollut turvaa, jokainen nappasi omat juomansa sisään ja monet joutuivat tanssilattialle. Ainakin yksi näistä tapahtumista on jatkunut. Mutta todella, KATSO vain sitä upeaa yhtiötä, josta olemme kukoistaneet! Harkitse itseäsi kaikki osakkeenomistajat.

Jos voimme olla vilpittömiä kaikkein ohikiileviksikin hetkiksi, meitä todella koskettaa, että yön ympärille on muodostunut yhteisö – olemme jopa saaneet The Yardin kunnolla täyteen homoja! HOMOJEN OIKEUDET! Knickerbocker on ollut todellinen ilo täydellisessä paskan autiomaassa näiden viime vuosien aikana, joten ole hyvä ja liity mukaan pyhimpään pitkäperjantaihin, viidennen syntymäpäivän juhliimme.

Olemme vain kerran nostaneet hintaa hieman, jotta voimme ostaa koristeita ja kakkua. Tämä ei ole pysyvä hinnankorotus, joten älä huoli.

Hyvin erikoisella DJ-kokoonpanolla ja esityksellä, mukaan lukien:

DJ

Aaron Zimbra

Alex Lawless

rotta

Jyrsijä

THEMENWHOFELL2MAA

ja lisää TBA:ta

plus erittäin erityinen syntymäpäiväesitys hallitsevalta Queen of Knickerbockerilta: Katy Bairdilta!

ja lisää TBA:ta

TULEE KAKKAA.

POPPIA TULEE.

THE WILL BE BLOOD on erittäin hyvä elokuva, jonka pääosassa on Daniel Day Lewis.

 

Lipun linkki
hinta Knickerbocker: Five Yearz!

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.