Lip Sync Masterclass

Lip Sync Masterclass

Sijainti

92 White Post Ln 92 White Post Lane, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

On tullut aika sinun...

Opi huulten synkronoinnin taito suuttelun rakastajatar, minä!

6 viikon intensiivikurssi, jossa tutkitaan huulien synkronoinnin käyttöä suorituskyvyssä. Avoinna kaikille esiintyjille, tutkimme kaikkea tekniikasta konseptiin, meikkiin ja musiikin valintaan.

Joka viikko sisältää käytännön työpajan, jota seuraa ryhmäkeskustelu, palaute ja kehitys.

Tämä kurssi on ihanteellinen aloittelijoille ja uransa alkuvaiheessa oleville taiteilijoille sekä vakiintuneille taiteilijoille, jotka haluavat tutkia uusia taitojaan tai hioa olemassa olevia taitojaan.

Huomaa, että tämä kurssi edellyttää, että osallistujat valmistelevat materiaalia jokaiselle viikolle saadakseen kaiken irti kokemuksesta.

 

11 vuoden urallaan, useilla mantereilla ja useilla esiintymisaloilla Me on mentoroinut (ikonisen Not Another Drag Competition -kilpailunsa kautta) monia Ison-Britannian hienoimpia huultensynkronointikykyjä, mukaan lukien Cheryl Hole, Chiyo, HERR, Tayce ja Mark Anthony. . Hän on myös tarjonnut huultensynkronointityöpajoja Royal Central School of Speech and Drama -koululle ja Mountview Academy of Theatre Artsille sekä toiminut säännöllisesti huulien synkronoinnin asiantuntijana Michael Twaitsin The Art of Drag -kurssilla.
 

Studio on minuutin kävelymatkan päässä Hackney Wickin asemalta

Studioon pääsee 2 portaita pitkin.

Lipun linkki
hinta Lip Sync Masterclass

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli