Madridin ylpeys

Madrid Pride 2024: paraati, juhlia ja hotelleja

Madrid Pride 2024: parade, parties & hotels

28 kesäkuu 2024 - 7 heinäkuu 2024

Sijainti

erilaisia ​​paikkoja Kaupungin keskusta, Madrid, Espanja

Madrid Orgullo 'MADO' on ehkä suurin ja yksi suosituimmista homopride-tapahtumista koko Euroopassa, ja se houkuttelee vuosittain kaksi miljoonaa ihmistä.

28. kesäkuuta–7. heinäkuuta 2024 Madrid Pride muuttaa Espanjan pääkaupungin LGBTQ+ -juhlien vilkkaan keskuksen. Tämä suuri tapahtuma, joka on tunnustettu yhdeksi Euroopan suurimmista Pride-festivaaleista, valloittaa kadut useilla kulttuuri-, musiikki- ja sosiaalisilla aktiviteetteilla.

Madrid Pride -aikataulu

Pride Parade -tiedot

Pride-paraati 6. heinäkuuta on yhtenäisyyden ja juhlan suuri esitys, joka alkaa Atochan asemalta ja päättyy Plaza de Colónille. Siihen osallistuu eri yrityksiä, yhdistyksiä ja poliittisia ryhmiä, ja se houkuttelee vuosittain yli kaksi miljoonaa osallistujaa. Tapahtuman järjestävät FELGTB ja COGAM yhteistyössä AEGALin kanssa.

Missä yöpyä Madrid Pridea varten

Aiotteko olla Madridissa Pridessa? Varmista, että sinulla on täydellinen paikka nauttia kaikista juhlista pysymällä lähellä toimintaa. Varaa hotellisi ajoissa saadaksesi parhaat tarjoukset - tarkista luettelomme parhaat hotellit Madridissa homomatkailijoille.

 

TG valkoinen logoVisit Website
hinta Madrid Pride 2024: paraati, juhlia ja hotelleja

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.