My Pleasure 2021 - uudenvuoden festivaali

My Pleasure 2021 - uudenvuoden festivaali

My Pleasure 2021 - New Year Festival

Sijainti

Madrid, Espanja

Suunnittelet uuden vuoden aloittamista räjähdysmäisesti! My Pleasure's 2021 New Year -festivaali on saanut sinut katettua. Kun tapahtumia tapahtuu, ei vain yhdessä, ei vain kahdessa, vaan kolmessa eri paikassa kolmen eri päivämäärän aikana, sinulla on todella paljon valinnanvaraa. Ainutlaatuisen fetissin makunsa ansiosta My ilo tarjoaa himokkaan elektronisen musiikin festivaalin, joka tasoittaa tietä alkavalle vuodelle.

Turvallisen ja kattavan tilan ansiosta tapahtuma ja sen yleisö ovat avoimia kaikille LGBT+-yhteisön jäsenille sukupuolestasi tai suuntautumisestasi riippumatta. Tarvitset vain avoimen ja kunnioittavan mielen nauttiaksesi My Pleasuren surullisen kuuluisista esityksistä, leikkihuoneista, metsästäjäpeleistä, leikkihuoneista ja muusta.

Päivä 1 - 28 - Club Kluster

Alkaa metsästäjien peli! Tämän vaikuttavan tapahtuman ensimmäisen osan isännöi Madridin oma homotemppeli, Kluster. Parhaan elektronisen musiikin, leikkihuoneen ja muiden joukossa tämä on loistava tapa pestä pois vanha vuosi ja uppoutua täysin kaikkeen, mitä MyPleasure tarjoaa.

Päivä 2 - 01 - Club Tirso

Aidon klubitunnelman, hienoimman elektronisen musiikin ja 1500 hengen isännöintitilan ansiosta Club Tirso asettaa paikan tämän 3-päiväisen ekstravagantisen tapahtuman toiselle osalle. Erityisillä yllätys-DJ:llä ja esiintyjillä MyPleasure pyrkii kiihottamaan kaikkia kuutta aistiasi; tätä tapahtumaa et halua missata!

Päivä 3 - 05 - Club Zenith

Tämän 3 päivän hauskan maratonin viimeisenä päivänä Three Wise Kings tarjoaa lahjan surullisen kuuluisan Boris-Ostgutin paluusta. Berghainissa asuva DJ tekee matkansa Madridin Zenithiin MyPleasure-tapahtuman kaikkien aikojen suosikkivieraana tarjoten yleisölle taattua korkeatasoista viihdettä.

* Ranneke sisältää KUUSI ilmaista juomaa, kaksi jokaiselle osapuolelle, lunastettavissa AINOASTAAN kahden ensimmäisen tunnin aikana.

 
TG valkoinen logoVisit Website
hinta My Pleasure 2021 - uudenvuoden festivaali
E
Emilio

14-Dec-2019

Suosikkijuhlani maailmassa

Mypleasure on Madridin parhaat bileet ja suosikkini maailmassa. Ihmiset ovat hyvin autenttisia, ei asentoa, on paljon vapautta ja myös paljon kunnioitusta. On siistiä, ettei tunne itseään tuomituksi, kun pukeudut fetissi-ulkoasi mukaan. Mahdollisuus pitää musiikkia ja juhlia radalla ja morbidia leikkihuoneessa on minulle täydellinen yhdistelmä. Yritän olla missaamatta yhtäkään.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.