Picked - RVT Panto

Picked - RVT Panto

Pricked - The RVT Panto

Sijainti

Royal Vauxhall Taverna 372 Kennington Lane, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Rakastettu RVT panto palaa vuodelle 2021 ja tällä kertaa se ei ole unelma... vai onko?

Pricked on tarina Sleeping Beautysta, jollaista et ole koskaan ennen nähnyt, jossa on prinsessa, joka haluaa olla pop-laulaja ja joka on harrastanut seksiä jokaisen metsään vaeltavan pojan kanssa. Toivottoman etuoikeutettu prinssi, joka etsii itsenäistä naista, korppi, jolla on identiteettiongelmia, ja turhautunut keiju, joka ei ole käytännössä, sekä tietysti konna, upea Malefluent, joka on yhtä epävarma ja huomiota hakeva kuin pahakin.

Kappaleita ja vakavia nauruja täynnä tämä aikuisten panto on vertaansa vailla.

Prickedissä on sama luova tiimi kuin viime vuoden hittisarjassa Slipped ja aiemmissa pantosissa Rubbed and Goosed, kirjoittaneet Tim Benzie ja Paul Joseph, ohjannut Tim McArthur ja Aaron Clingham palaa musiikillisena johtajana.

Liput maksavat 20 puntaa kappale ja voit varata ne 6, 5, 4, 3 ja 2 pöydistä.

Ole varovainen pöytien varaamisessa ja varmista, että saat oikean esityksen, koska tänä vuonna rajoitettu määrä on erittäin vaikeaa vaihtaa lippuja eri esityksiin.

RVT noudattaa hallituksen Covid-turvaohjeita, mukaan lukien seuranta ja jäljitys, täysi pöytäpalvelu, säännöllinen siivous, henkilökunnan ja asiakkaiden maskin käyttö, kun he eivät istu.

Lipun linkki
hinta Picked - RVT Panto

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.