Queer Freedom

"Queer Freedom Everywhere in Soho Square"

'Queer Freedom Everywhere in Soho Square'

Sijainti

Soho -aukio Westminster, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Liity kanssamme klo 6-8 GMT tiistaina 1. syyskuuta erityiseen live-kirjan lukemiseen Queer Londonin sydämessä johtavien LGBT+-kirjailijoiden ja Queer Freedom kaikkialla -aktivistien kanssa. Kukaan meistä ei ole vapaa, ennen kuin olemme kaikki. Soho Square on esteetön pyörätuolilla.

Tutkimme parhaillaan käynnissä olevia taisteluita queer-vapaudesta, mukaan lukien Venäjän homopropagandalakia ja Puolan LGBT+-vapaita vyöhykkeitä vastaan, sekä sitä, kuinka meidän pitäisi katsoa ja ennen kaikkea auttaa heitä sekä omissa maissamme että yhteisöissämme. , ja ulkomailta. Lahjoituksia kerätään Moskovan yhteisökeskukseen, joka on Venäjän ainoa ympärivuotinen LGBTQ+-ihmisten turvakoti.

Sergey Khazov-Cassia lukee otteita romaanistaan ​​"Evankeliumi mukaan" tarinasta omituisista sorrosta ja vapautumisesta nyky-Venäjällä, jonka Reuben Woolley on kääntänyt englanniksi yhdessä puolalaisen LGBT+-aktivistin Magda Oldziejewskan ja maailmanlaajuisen All Outin toimitusjohtajan Matt Beardin kanssa. LGBT+ ihmisoikeusryhmä. Tapahtumia isännöi Dan Glass, aktivisti ja kirjailija United Queerdom From the Legends of the Gay Liberation Front to the Queers of Tomorrow.

Muista ottaa naamarit mukaan!
TG valkoinen logoVisit Website
hinta "Queer Freedom Everywhere in Soho Square"

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.