Karnevaalifestivaali 2019

Karnevaalifestivaali 2019

Carnival Festival 2019

Sijainti

bootshaus Auenweg 173, Köln, Saksa

Karnevaalifestivaali 2019
Suuri vuosittainen homokarnevaalifestivaali Kölnissä upealla juhlaohjelmalla, jossa on kansainvälisiä vierailevia DJ:itä, esiintyjiä ja näyttelijöitä. Liput: 18-34 €

Bussikuljetus Schaafenstraßen ja Bootshausin välillä. Aiotteko mennä? Tarkista meidän parhaat Kölnin hotellit homomatkailijoille.
TG valkoinen logoVisit Website
hinta Karnevaalifestivaali 2019
P
Pedro

6-Feb-2019

SEXY Party - Kölnin bileet, joiden DNA:ssa on Circuit Music

Muistan ensimmäisen kerran SEXY Partyssa ja Wooww!! Monet ihmiset puhuivat minulle Kölnin SEXYstä Saksan suurimpana homojuhlina, ja myös Bootshausista - klubista, jossa juhlitaan. Bootshaus Kölnistä, vain Berghain Berlinissä, kuuntelin musiikkia Funktion-Onen kanssa Saksassa. Yritä kuunnella Circuit Musicia Funktion Onen kanssa, koska se on todellinen elämys. SEXYstä tila on todella iso ja siinä on kolme huonetta/tanssilattiaa: Circuit Music - Techno - Electro Pop musiikki. Pääkerros – missä kansainväliset DJ:t soittavat Circuit Musicia, siellä on myös esityksiä mahtavien Go-Go-tanssijoiden kanssa. (Katsoin lavalla SEXY-kavereita, joita näin ennen vain kuvissa ja lehtien kansissa). Ja ihmiset, juhlakaverit - se on myös minulle todella hyvää - ovat niin ystävällisiä. Kaikki homotyypit, mutta avoimia tuntemaan muita ihmisiä koko ajan. Olen tuntenut siellä kavereita eri puolilta maata – homokavereita, joiden kanssa tapasin muissa homojuhlissa, kuten Kölnin Gay Pridessa ja kaupungin homofestivaaleilla, kuten Carnival tai St. Nicholas Festival. Jos rakastat Circuit Musicia, SEXY on ehdottomasti bile, joka on tiedostettava.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli