SisterSpace Weekend -naisfestivaali

SisterSpace Weekend -naisfestivaali

SisterSpace Weekend Women's Festival

Sijainti

Ramblewood 2564 Silver Road, Philadelphia, USA

SisterSpace Weekend -naisfestivaali

48. kertaa järjestettävä SisterSpace Weekend Women's Festival tarjoaa kolme päivää nautintoa, mukaan lukien ruokaa, live-konsertteja, komediaesityksiä, lesboelokuvia, DJ-isännöimiä tansseja, urheilua, pelejä, lesbojen pikatreffit, työpajoja ja paljon muuta. Osallistujat voivat myös harjoittaa aktiviteetteja, kuten uintia, telttailua, patikointia ja majoittua mukavissa mökeissä tai tuoda omia matkailuautoja. Tapahtuma järjestetään keskellä Marylandin Darlingtonin viehättäviä kukkuloita.

Festivaalin illat ovat täynnä kiehtovia live-esityksiä, DJ-tansseja, ihastuttavia juhlia, juhlia, kokkoa ja karaokea. Aamut alkavat vaihtoehdoilla, kuten jooga, mindfulness-sessiot, meditaatio sekä lintujen tarkkailu ja luontokävelyt yksilöllisten mieltymysten mukaan.

Festivaali sijaitsee kätevästi lyhyen ajomatkan päässä Washington DC:stä, Baltimoresta, Philadelphiasta, Wilmingtonista ja Etelä-New Jerseystä, ja se on vain 2.5 tunnin matkan päässä New Yorkista. Osallistujat voivat nauttia yhteisövetoisesta ilmapiiristä, uppoutua erilaisiin kulttuuritarjontaan ja nauttia hauskoista kokemuksista satojen naisten kanssa.

TG valkoinen logoVisit Website
hinta SisterSpace Weekend -naisfestivaali

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli