Anteeksi, olen Dunk

Sorry, I’m Dunk

Sijainti

Anteeksi, olen homo - Bangkok Train Night Ratchada Market, Bangkok, Thaimaa

Gay-tanssijuhlat Bangkokissa.

Tässä on 5 syytä, miksi sinun pitäisi tulla DJ Dunkin bileisiin:

1. Baari on todella ainutlaatuinen – se avautuu vilkkaalle Ratchadan junatorille ja antaa sille eloisempaa kuin mikään muu baari.

2. Baarin asiakkaat ovat viileitä ja avoimia ihmisiä kaikilta elämänaloilta (ja suuntautuneilta!), jotka haluavat pitää hauskaa... täältä saat uusia ystäviä!

3. Cocktailit ovat sensaatiomaisia ​​ja erinomaista vastinetta rahalle (ja vahvoja!)

4. House-musiikin fanit tulevat rakastamaan käsin valittua valikoimaa nykyisiä ja klassisia bändejä😉.

5. Ilmainen sisäänpääsy ilman pukukoodia!

::: Tietoja DJ Dunkista :::

FB-sivu ---> https://www.facebook.com/OFFICIALDJDUNK

Mixcloud ---> https://www.mixcloud.com/Duncan_Hamilton

DJ Dunkin musiikkimaku on muovautunut Englannissa 90- ja 00-luvuilla kasvaessa. Klassiset elektroniset artistit, kuten Daft Punk ja The Prodigy, herättivät hänen kiinnostuksensa musiikkiin ja DJ-toimintaan. Sittemmin Dunkin musiikkikokoelma on laajentunut kattamaan laajan kirjon elektronista musiikkia, mukaan lukien House, Disco, Progressive, Tech House & Techno; tunnetuista hiteistä maanalaisiin helmiin.

Ennen siirtymistään Kaakkois-Aasiaan DJ Dunk osallistui aktiivisesti Etelä-Lontoon skeneen, jongleeraten residenssejä yliopistonsa yökerhoissa ja paikallisissa baareissa sekä lukuisissa yksityisissä juhlissa ja erikoistapahtumissa. DJ Dunk asuu tällä hetkellä Bangkokissa, Thaimaassa ja hänen DJ-uransa kukoistaa. Hän asuu surullisen kuuluisan "Sorry I'm Gay" -baarissa Ratchadan junamarkkinoilla ja isännöi myös kuukausittaisia ​​80- ja 90-luvun hittijuhlia Streats-baarissa Khaosan. Hänen kykynsä kiihottaa tanssilattiaa on johtanut esiintymiseen vierailevana DJ:nä SO Pool Partyssa, Westin Pool Partyssa, AmBarissa, The Bar Upstairsissa sekä lukuisissa yksityisjuhlissa luksushotelleissa Bangkokissa, Hua Hinissä ja Phuketissa.
hinta Anteeksi, olen Dunk

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.