Sum Ting Wong Riverside Tavernissa

Sum Ting Wong at the Riverside Tavern

Sijainti

Riverside Taverna 8 kanavatie, Rochester, Yhdistynyt kuningaskunta

Yksi Drag Race UK -suosikeistasi on tulossa kaupunkiin.

Sum Ting Wong on karismaattinen Brummy drag queen kuuluisa esiintymisestä Ru Paul's Drag Race UK:n ensimmäisessä sarjassa. Ensimmäisenä Aasian kuningattarena, joka osallistui esityksen brittiläiseen versioon, hänen ikoninen drag queen -nimensä syntyi, kun hän halusi tittelin, joka kuvastaisi hänen brittiläistä vietnamilaista perintöään, mutta röyhkeällä otteella. Kun hän törmäsi kepponen internet-uutisiin kadonneesta aasialaisesta lentokoneesta, jossa oli sanaleikkejä kiinalaisten nimien kanssa, Sum Ting Wong valitsi drag queen -nimen vastineeksi.

Sum Ting Wong rakasti laulamista ja esiintymistä pienestä pitäen, ja kun hänen kotitoverinsa alkoi vetää, hän tajusi pystyvänsä tekemään sen vielä paremmin. Hän teki lavalla debyyttinsä Drag Idol -kilpailussa ja tuli Isossa-Britanniassa kolmanneksi ensimmäistä kertaa esiintyessään dragissa, ja vaikuttavalla kyvyllään tappaa laulunsa teki nopeasti mainetta klubeissa ja Priden lavalla.

Hän on puhunut rohkeasti ja avoimesti siitä, kuinka värillinen henkilö, joka on myös homoseksuaalisessa suhteessa, vaikeutti hänen pääsyä Drag Race -kilpailuun ja kuinka hänen vanhempansa eivät edes tienneet, että hän oli drag-esiintyjä, kun hän osallistui esitykseen. .

Sum Ting Wong putosi Drag Race UK:sta viikolla 4 tehtyään valtavan vaikutuksen sekä faneihin että vierailevaan tuomariin, Spice Girl Geri Horneriin, joka julisti lahjakkaan kuningattaren ilmentävän "Britannian henkeä". Ohjelmassa esiintymisen jälkeen Sum Ting Wongin ura on mennyt vahvemmalta, ja hän on nyt julkaissut uskomattoman tarttuvan uuden singlensä 'CrossFire', joka esittelee hänen vaikuttavaa laulukykyään ja on jo kerännyt satoja tuhansia katselukertoja YouTubessa.

Lipun linkki
hinta Sum Ting Wong Riverside Tavernissa

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli