Gay Happiness Project kevät 2021

The Gay Happiness Project Spring 2021

Sijainti

Rudolf Steinerin talo 35 Park Road, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Hieman hyvinvointia teille kissatytöille.

Gay Happiness Project on 8-viikkoinen mindfulness-pohjainen ryhmävalmennusohjelma, joka on suunniteltu homomiehille, jotka haluavat lisätä onnellisuutta ja elämään tyytyväisyyttä.

Ystävällisyyteen ja myötätuntoon keskittyen opit elämäntaitoja ja tehokkaita itsehoitotekniikoita, joiden avulla pystyt ymmärtämään paremmin itseäsi ja omaksumaan elämän helpommin.

Osallistujat luovat nopeasti merkityksellisiä yhteyksiä ja rakentavat luottamusta muiden osallistujien kanssa jakamalla kokemuksia ja oppimalla yhdessä tukevassa ympäristössä, joka on käytännöllinen ja maanläheinen.

Tämän erittäin tehokkaan kurssin loppuun mennessä olet oppinut, kuinka tulla omaksi parhaaksi ystäväksi ja kuinka luoda yhdistetty, terve ja tasapainoinen elämä.

** KURSSIN ALKAA 11. MAALISKUUTA JA KÄYNTI 6 PERÄKKÄÄNTÄ KESKIVIIKKO-ILTA, JOTEN SEURAA KOKO PÄIVÄ LAUANTAI 25. HUHTIKUUTA **

Mitä aiemmat osallistujat sanoivat kurssista:

"Tämä on elämäni muuttavin kurssi, jonka olen koskaan tehnyt." (Kevin M)

"Kurssi on antanut minulle työkalut elää onnellisempaa ja täyttävää elämää. Jos aiot antaa itselleen yhden lahjan tänä vuonna, olkoon se tämä kurssi, se on lahja, joka antaa jatkuvasti." (John P)

"Tämä ohjelma oli minulle iso askel, koska tunnen oloni usein niin epämukavaksi puhua kaikesta, mikä liittyy minuun, tämä kurssi todella avasi mieleni ihmisenä ja opin, että on OK jakaa ja olla avoin. Olen saanut joitain ystäviä elämääni. ja rehellisessä, välittävässä, avoimessa ympäristössä." (George B)
hinta Gay Happiness Project kevät 2021

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.