TRAP-pallo

TRAP-pallo

The TRAP Ball

Sijainti

Los Globos 3040 Sunset Blvd., Los Angeles, USA

TRAP-pallo
TRAP Ball on kilpailusarja, joka esittelee satoja lahjakkaita henkilöitä eri puolilta maailmaa, pääasiassa LGBT-yhteisön kanssa. Tässä kilpailussa on henkäys luokkia, jotka sisältävät muodin, vetoesityksiä, kiitorataa, esityksiä ja paljon muuta.

-------

Freddy esittelee: The Trap Ball 1

Sunnuntai, huhtikuu 28th, 2019
9–00

Pääsymaksu 10 dollaria
Ages 21 +

Los Globos
3040 Sunset Blvd. Los Angeles, CA 90026

Esitykset & Drag Lip-Sync Battle alkaa klo 9
LSS alkaa klo 10

1,000 XNUMX dollaria käteispalkintoja

OTY Hyväksytty

Erityisesitykset:
Ikoni Devine Lanvin & Melissa Prime

Kommentoi: Legendaarinen Jamari Amour Balmain & Tre D. 007

DJ Annie Wyrick

Luokat:

Todellisuus
"Block on kuuma!"
Feds on valvonut TRAPia jonkin aikaa. Päätimme naamioida ansan, jotta se ei olisi niin havaittavissa. Jotta tämä onnistuisi, tarvitsemme apuasi!

Uroskuvio
6 palkintoa ja 1 175 dollarin rahapalkinto
SB vs. Thug vs. PB vs. Executive vs. TM vs. BQ

Schoolboy & BQ (2 Trophya) - Tuo se missä tahansa työpuvussa, niin katsomme, oletko tarpeeksi todellinen pitääksesi TRAPin Fedin tutkan alla.

Thug - Fedit saattavat ajatella, että et ole kunnossa, mutta vietät todella koko päivän TRAP-äänitysstudiossa. Tuo se valmiiksi äänittämään hittejä mikrofonilla ja kuulokkeilla.

Johtaja - Annamme sinut salakuljetuksiin etsiväksi katsomaan, mitä Fedillä on meistä. Tuo se takkiin ja salkkuun. Ja älä räjäytä kanttasi.

Pretty Boy - Undercover autot ovat pysäköity ulkopuolella. Tarvitsemme melkoisen ohjauksen painon siirtämiseksi. Tuo se kuin partiopoika.

Trans Man - Olet personal trainer ja käytät trap-kuntosalia asiakkaidesi kouluttamiseen. Tuo se samalla tavalla kuin kuntosalille.

Naishahmo
FQ vs. Drag
2 palkintoa ja 1 175 dollarin rahapalkinto

Fem Queen - Fedit sanovat, että TRAPista tulee ja lähtee paljon liikennettä nippujen mukana. Mikä on totta! Tuo se hiusten kosmetologiksi.
Drag - Olet yleensä päiväsaikaan jakelupoika ja pidät TRAPin kuumana, mutta nyt voit toimittaa vain yöllä etkä voi kellota! Muotoile meille hämärä ilme.

Suorituskyky
“Trapiana alas”
4 palkintoa ja 1 200 dollarin rahapalkinto
FF vs. RWT vs. WP vs. BQ
Haluan nähdä sinut kaatuvan vaaleanpunaisessa peruukissa, äläkä anna sen pudota kympilläsi! (RWT:n on saatava kymmenen todellisuusluokkaan voidakseen kävellä suorituskyvyn)

Kiitorata
"Kukka, joka kasvoi betonista"
4 palkintoa ja 1 150 dollarin rahapalkinto
Ympäristöstäsi huolimatta olet edelleen henkeäsalpaava ja kävelet armollisesti. Tuo siihen luova ilme, jossa on vaaleanpunaista. Hieman enemmän kuin ripaus vaaleanpunaista... mutta pelkkä kosketus riittää.

Seksi Sireeni
"Seksimyynti"
FF vs. MF

Naishahmo - Sinut on "lennetty ulos!" Tuo se kuten The City Girls "Twerk" -musiikkivideo jollain vaaleanpunaisella vartalomaalilla.

Miesfiguuri - Tuo se kuin mies strippari vaaleanpunaisissa alusvaatteissa ja älä unohda dollariseteleitäsi!

Kasvot
"Muki minua, kiitos"
2 palkintoa ja 1 100 dollarin rahapalkinto
MF vs. FF
Olet muuttanut käsitystä ryöstöistä kauniilla kasvoillasi tänä iltana, tuo se vaaleanpunaiseen ripaukseen ja muki tuomareita.

Virgin Vogue
1 Trophy
Tuo se vaaleanpunaisessa hanskassa.

Virgin Runway
1 Trophy
Tuo siihen ripaus vaaleanpunaista.

Vedä Lip-Sync Battle
1 palkintoa ja 1 100 dollarin rahapalkinto
Kaikkien trap huulten synkronointitaistelun kilpailijoiden tulee ottaa yhteyttä (Freddy Mansoniin) Facebookin kautta rekisteröityäkseen. Kiinnostuneiden tulee ilmoittautua 27. huhtikuuta mennessä. Aikaista ilmoittautumista suositellaan, koska paikkoja on rajoitetusti. Esitykset eivät saa ylittää 1 ja 1/2 minuuttia. Yllätä meidät!
TG valkoinen logoVisit Website
hinta TRAP-pallo

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli