YHDISTYNYT QUEERDOM: Kirjojen lukeminen JA Q&A DAN GLASS -lasilla

UNITED QUEERDOM: Book Reading ANd Q&A with DAN GLASS

Sijainti

Alusta Southwark 1 Joan Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

United in Queerdom - kirjamieliset homot kokoontuvat ympärilleen.

Työpaja osana GLF AT 50; PROTESTIN TAIDE -näyttely Platform Southwarkissa 17.-29. elokuuta.

Koko 1970-luvun Gay Liberation Front (GLF) aloitti anarkistisen kampanjan, joka muutti pysyvästi Britannian kasvot. Yhdysvaltain Stonewall-kapinoista innoittamana GLF vaati "Absolute Freedom For All" maailmanlaajuisesti. Silti puoli vuosisataa myöhemmin epäoikeudenmukaisuus on levinnyt ja LGBT+-epätasa-arvo säilyy. LGBT+:n täydellinen vapautuminen tarkoittaa asumisoikeuksia, yleistä terveydenhuoltoa, taloudellista vapautta ja paljon muuta. Vaikka monet ihmiset uskovat, että queerit ovat nyt vapaita ja heidän pitäisi käyttäytyä, sulautua ja tulla maistuvaksi, Dan Glass osoittaa, että taistelu ei ole kaukana ohi.

UNITED QUEERDOM vangitsee mieleenpainuvasti yli viiden vuosikymmenen LGBT+-kulttuurin ja protestin GLF:stä 2021-luvulle. Tämä kirja osoittaa, kuinka keskeinen protesti on historian ja identiteetin kiemurtelemisessa, paljastaa selkään murtava kovan työn sekä lumoavat ja raivokkaat tarinat niistä, jotka kapinoivat epäoikeudenmukaisuutta vastaan ​​ja joista tuli omituisen vapautumisen tarinan perustajia.

DAN GLASS lukee otteita uudesta kirjastaan ​​ja sen jälkeen Q&A suosikkikokemuksistaan ​​​​ja tehokkaimmista aktivismikokemuksistaan.

DAN on palkittu aktivisti, esiintyjä ja kirjailija. Hän käyttää musiikkia, esitystä ja protestia katalysoidakseen rakkautta, sielua, vallankumousta ja oikeudenmukaisuutta epäoikeudenmukaisuutta kohtaavissa yhteisöissä. Hänet on nimetty Attitude Magazinen yhdeksi LGBT-nuorten kampanjointiroolimalleista, GaydarRadio Heroes Awards Gay Rights -aktivismista ja Guardianin "Ison-Britannian nuorten ilmastojohtajaksi" pääministerin kuuluisasta liimaamisesta. Dan palkittiin äskettäin "vuoden aktivistiksi" "Sexual Freedom Awards 2017" -palkintogaalassa panoksesta seksipositiivisiin, queer-, terveydenhuolto- ja ihmisoikeusliikkeisiin sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta.

GLF AT 50; THE ART OF PROTEST on kuratoi Dan de la Motte yhdessä Lily Cheetah'n kuraattorin kanssa.

Lipun linkki
hinta YHDISTYNYT QUEERDOM: Kirjojen lukeminen JA Q&A DAN GLASS -lasilla

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.