We the Marly: Outo koti kotoa

We the Marly: A queer home from home

Sijainti

Marlborough Pub & Theatre 4 Princes Street, Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

We the Marly: omituinen koti kotoa - yksi Brightonin osallistavimmista ja hauskimmista homoseksuaaleista.

Runollinen esitys ja interaktiivinen työpaja, joka tukee queer mielenterveyttä.

Miltä tuntuu, että joku kuuntelee sinua? Kuunteletko todella? Kun ulkopuolinen maailma huutaa siitä, ettet kuulu joukkoon, et sovi? Millaista on löytää syleily tilasta, jossa outo otetaan tervetulleeksi, normit käännetään ylösalaisin ja huolenpitoa on tarjolla?

Voiko paikallisessa pubissa hengailu todella olla radikaali itsesuojelutoimi? Voiko pubi olla yhteisön hyvinvoinnin keskus? Vai onko mielenterveyshuolto sellaisen järjestelmän suoja, jota ei ole suunniteltu omituista kokemusta ajatellen?

Liity Marlborough Pub & Theaterin tutkijoiden, mielenterveysalan ammattilaisten, taiteilijoiden ja yhteisön jäsenten joukkoon esitys-illalla ja World Café -tyylisessä työpajassa, joka on saanut inspiraationsa pubiyhteisön elämistä kokemuksista. Jaamme runoutta, joka perustuu oikeiden ihmisten kertomuksiin, kertoen kokemuksia emotionaalisen tuen antamisesta ja saamisesta, joka tuntuu jäävän tuntematta mielenterveysjärjestelmässä.
Kutsumme sinut mukaan interaktiivisiin, taiteeseen perustuviin työpajoihin, joissa vastataan tähän provokaatioon, lisätään kokemuksia ja ajatuksia sekä visiotaan sosiaalinen kohtaus, joka tunnustaa, suojelee, vahvistaa ja juhlii terveyttä antavia sosiaalisia suhteita.

Tarjolla virvokkeita. Työpajat ovat täysin esteettömiä. Esitykset ovat osittain esteettömät – ota yhteyttä järjestäjiin pääsytuen järjestämiseksi.

Järjestäjien bios:
Charlotte Wilcox on psykoterapeutti yksityisellä vastaanotolla Brightonissa. Työskenneltyään mielenterveyspalveluissa hän luennoi nyt kriittistä psykologiaa kiinnostuen radikaaleista vaihtoehdoista valtavirran tarjoamiselle. Hänen väitöstutkimuksensa käyttää luovia menetelmiä omituisuuden kokemuksien tutkimiseen. Hän asui jonkin aikaa Marlyn yläkerrassa, jonka aikana tämä projekti syntyi.

Rebecca Graber on kriittinen terveyspsykologi, joka on kiinnostunut siitä, kuinka ystävyyssuhteet voivat auttaa ihmisiä selviytymään vastoinkäymisistä. Hän on erityisen kiinnostunut luovien menetelmien käyttämisestä kokemuksen ymmärtämiseen ja tämän tiedon liittämiseen järjestelmiin, joiden pitäisi hoitaa ihmisiä paremmin kuin he tekevät. Hän on vanhempi, maahanmuuttaja ja liittolainen.

Helen Johnson on yhteiskuntatieteilijä, jonka työ keskittyy luovuuteen ja taiteeseen. Hän on erityisen kiinnostunut puhe- ja slam-yhteisöistä sekä taiteen interventioista terveyden, hyvinvoinnin, koulutuksen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden edistämiseksi. Helen on myös performanssirunoilija, joka käyttää runoutta ja luovaa kirjoittamista tutkimusvälineenä. "Vapa-ajallaan" hän johtaa runotapahtumia ja johtaa Glastonbury Festivalin Poetry&Words -lavaa vaimonsa Benitan kanssa.

Ovet: klo 7

Esitys: klo 7

Työpaja: klo 8

Tapahtumaa rahoittaa University of Brighton School of Applied Social Science Network Fund.
Tarjoamme mielellämme matkatukea kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Jos haluat pyytää sellaista syytä ilmoittamatta, lähetä sähköpostia osoitteeseen Charlotte.Wilcox@gmail.com.
hinta We the Marly: Outo koti kotoa

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.